Varför kastar...

...Obama en snöboll på Tindra?

Min kolonistuga

Äntligen är taket klart! Det gick väldigt fort i början men sen mot slutet var det lite mer småfix som tog tid. Micke och Micke har jobbat på bra och jag har mest övervakat ;). Har precis varit ute på en promand runt lambo, jätteskönt ute var det. Nu ska vi göra lite matlådor och sen se det sista avsnittet av 24. Imorgon blir det afrodans på Feelgood ser redan fram emot det :).


Bye!

Min första Ducceträff

Har precis kommit hem efter en dag på hojjen. Vi hade en miniDucatiträff idag och vi samlade ihop oss vid macken i Braskens bro runt tolv snåret. Fyra stycken Ducati och alla var röda, nice :) Tomas hade sin flickvän med på bönpallen och hon var hur trevlig som helst, blev hembjudna till de på en cappucino innan vi begav oss hemåt. Målet idag var smultronstället i Söderköping men det var tyvärr stängt, konstigt. Vi slog oss ner på ett café istället, och tog en fin runda runt Roxen på hemvägen.

Ducati 749, Monster 620, Multistrada 1000 och Monster 696.

 

Bye!



Caravan of love - Isley Jasper Isley

Har haft en låt på hjärnan hela dagen idag och gått runt och nynnat på en melodi som jag knappt minns och var svår att komma på. Har fått hjälp utifrån att luska fram vilken låt det var men det var en svår nöt att knäcka speciellt eftersom min tolkning på melodin var svår att tyda :) Men här är den iallafall för er som är nyfikna, de flesta kommer garanterat att känna igen den. Tänkte först lägga ut ett klipp på mig när jag sjunger den men jag besparar er detta så här är ett klassiskt youtube-klipp. (Detta är The Housemartins version av låten och det var så jag mindes den.) Myyys!



Idag skjussade jag hem mig själv från jobbet i Dessie´s Felicia, mycket trevlig liten bil. Hon kom in på en rundvandring här och hälsade på katterna, Texas visade sin bästa sida genom att vara den söta lilla kissen han är när han vill bli buren en stund och själv välja ut vilken leksak han vill ha från sin leksakssamling :) Ikväll ville jag göra något roligt till middag och dricka rödvin men varken jag eller sambon var speciellt sugna på att åka och handla så senaste planen slutade i att bara dricka rödvin, vi får se hur vi gör ;).

My new hair

TGIF!

Muschie muschie

Jag är inte särskilt förtjust i fästingar och speciellt inte när de sitter på ens egen kropp när man är på jobbet. Hjärtat slog i 190 och jag var kallsvettig tills Nadja efter övertalning fick bort den åt mig, thank you Wats! Den var hur liten som helst säkert världens minsta fästing men ändå. Har varit på Feelgodd och tränat, idag blev det crosstraining och gym. Ser fram emot nästa vecka när de börjar med höstschemat, då blir det spinning varje måndag och aerobic dance på onsdagar, hoppas jag kan hålla detta också. Såg att de skulle ha afrikansk dans några kvällar med och det ser jag fram emot :). 


Imorgon är det fredag igen och Micke är ledig i helgen, skönt :) Har inte bestämt något särskilt men det blir nog en och annan mctur om vädret tillåter. Borde göra det sista på kolonin också om Micke (Kerstin)
 får någon tid över. Och vart tog planksteken vägen? ;) Nu är det dags för kvällsmat, ha det gott!

Brunett

Gick ner till stan efter jobbet, hade tid hos frissan 16.30. Gjorde bruna slingor men behöll ändå ganska mycket blont, blev jättefint :), klippte av en ganska lång bit också, men jag har hellre lite kortare fräscht hår en långt och stripigt, växer ju ut igen så ingen större skada skedd. Har pratat en sväng med Annie i telefon och varit på Hemköp och handlat kvällsmat, ikväll blir det baguetter. Ska inte klaga men har haft ont i magen som f_n idag och har det fortfarande så nu ska jag proppa i mig lite Ipren och hoppas det går över...magkatarr?? 

Bye!


Ny vecka

Var duktig idag och tränade efter jobbet, och gick ner till stan med nästintill stukad fot och allt! ;) Det kanske inte var så himla farligt med foten, det var nämligen så att jag sprang till mitt skrivbord på jobbet när jag hörde telefonen ringa och fastnade med foten under stolbenet och föll handlöst över bordet :/, kändes som foten gick av ett tag och när Dess frågade om det gick bra svarde jag bara -Nej. (och kände samtidigt att tårarna började bränna bakom ögonen, I know I´m a baby, jag gråter när jag slår mig, thats it) lyckades parera denna gång och kände hur foten pulserade. Efter en stund gick smärtan över och jag kunde halta ner till stan, nävars ingen skada skedd!
Nu har jag precis tagit en dusch och ska hjälpa Micke med middagen. Ikväll blir det köttfärssås, det jobbiga är att vi gör varsin eftersom vi fortfarande inte efter 5 år har kunnat enats om en smak på såsen.

Idag var det jättefint hojjväder ute och jag ångrade att jag inte tog mc:n till jobbet. Ska göra det imorgon om vädret håller i sig.

Bye!



Tjejsnack

Mysig fika i Ljunsbro idag hemma hos Annie :) Ångrade att jag inte tog mc:n dit då det blev jättefint väder men det får jag göra en annan gång. Elliot var jättemysig idag och satt massor i mitt knä och hade det bra :). Tog en tur på Ikano innan M slutade för dagen men fann inget av intresse, var inne i Vilas nya lokaler (gamla Arken ) helt ok. När vi kom hem låg vår lampa från Thailand i 20 delar på golvet och glassplitter runt omkring. Albin var enda katten inne så han var högst misstänkt. Höll nästan på att övertala M att vi var tvungna att åka tillbaka till Thailand i mars för att köpa en ny men vi upptäckte snart att det gick att sätta ihop den och bara byta lampan, jaja, vi får se hur det blir med resandet ändå ;). Nu ska vi strax äta en delikat middag bestående av ugnstekt falukorv och snabbmakaroner...det blir bra. En promenad i Lambo och sedan avslutas kvällen med minst två avsnitt av vår nya 24-box (säsong 7) så himla bra.


Bye!

En lördag

Sitter framför datorn och dricker en hallonsmootie, mmm. Har varit iväg och tränat, bastat och solat, det var välbehövligt kan jag lova. Micke jobbar men slutar strax, ska ta en promenad till Konsum sen och inhandla lite grejer till middag ikväll (sallad & vitlöksbröd). Skönt att det har kommit lite kallare vindar ute, jag ser verkligen fram emot hösten. Det är nog min favoritårstid skulle jag tro. Alla fina färger, den kalla höga luften och sen jag som är så barnsligt förtjust i mössa, vantar, halsduk ;). Måste införskaffa ett par snygga svarta skinnstövlar också då de gamla har gjort sitt. Jag kan tänka mig att den kommande vintern kommer att gå långsamt nu när jag har min (nästintill) drömhojj väntandes i garaget, men då har man verkligen något att se fram emot. Vi har ju knappt nån vinter ändå nu för tiden och förra året åkte Tonny mc på nyårsafton, så allt är möjligt :). Nu ska jag se om det är möjligt att måla mina ultrakorta naglar på händerna. Brukar bli rätt korta när man har tagit bort gelén.
(Oj, jag ser nu att skärpan tog i stolen på bilden :p)

Ha en mysig fortsatt helg!



En dag i kolonin

Nu har vi precis kommit hem från en arbetsdag i kolonin, blev jättebra därute men än dock är det lite småfix kvar. Vi hade lite otur med vädret också sista studen. Igår däremot var det jättefint väder och när jag kom hem från jobbet tog vi motorcyklarna in till Motala för att hälsa på syster med familj. Där tog jag jättefina bilder på Douglas, han är en riktig posör ;). Det börjar bli dags för mig att köpa en systemkamera.

Det här är min favoritbild

Micke tyckte bäst om denna

Men den här blev lite speciell


Albin



Albin ser måttligt road ut


Stackars katt!


Nytt tak

Äntligen är det nya taket på plats! Känns som en sten har fallit från mitt hjärta :) Micke och Micke(Kerstin) har slitit idag och klättrat omkring på taket. Jag och Judy har hjälpt till att få ner alla gamla tegelpannor samt att skicka upp plåtark till killarna. Trodde det skulle ta längre tid men efter ca 5h var det klart. Det som ska på nu är en bit nock till och även vindskivor i plåt. Ny hängränna och stuprör ska också sättas dit. Så imorgon är det förhoppningsvis sista rycket med taket och vi ska även försöka hinna med att kasta alla gamla tegelpannor.
Before
After
Bye!

Sonic

Är väldigt nöjd med denna bild på Sonic som jag tog igår :). Provade att ta på honom sele och koppel och bar ut honom till gräsmattan, Sonic tyckte inte om det vidare värst utan höll mest låg profil och skyndade hemåt. Tror Peter ska försöka gå ut med honom lite då och då för att se om han kan vänja sig. Men han ser ju ut att ha det rätt så gott här på balkongen som ni ser på bilden. Ska framkalla denna bild och köpa en fin ram och ge til Peter.

Bye!

Härliga lördag

Idag har vi varit på stan och bara gått runt och myst. Köpte glass på Bosses och slog oss ner i domkyrkoparken. Vi åkte en sväng till svärmor och åt lunch och sen vidare till Valla med Mickes brorsbarn för att spela minigolf. Vi hann precis spela klart innan det värsta regnet kom. Nu sitter vi och väljer ut lite semesterbilder från datorn som vi ska framkalla, av närmare 7000 bilder kanske vi har framkallat eh 20? Så nu är det äntligen dags för min klippbok som jag har pratat om så länge. Ska bara framkalla ca 100 men det är dock 100st utvalda från alla våra trippar runt om i världen som vi har gjort.

Me today

Bye!

Bullbak

Jag har nog aldrig bakat bullar vid den här tiden förut. Men har man lovat att ta med till jobbet så har man ;), jag är nog inte den enda som bakar ikväll, eller hur Nadja? Imorgon är sista dagen för sommarjobbarna och vi ska ha lite kalas :). Idag har det regnat, blixtrat, haglat och nämn nått det inte har. Anna skjussade mig till Skägget efter jobbet för jag skulle på middag hos svärmor. Där åt vi Mari-mat som var hur god som helst. Nu måste jag springa och ta ut sista plåten.

Godnatt!

Dispäääns

Ska iväg till kolonin nu och möta upp bror som har fått tag i de sista delarna till nya taket. Hoppas på bra väder snart också så vi kan sätta på det innan han beger sig ut till sjöss igen. Ikväll ska vi till Glyttinge och fika hos Jörgen m familj, de hyr en stuga där i två veckor, blir nog trångt och mysigt :). 

Man får tränga ihop sig om det inte finns så mycket plats :)
Bye!

Maddeläään

Idag åkte jag till jobbet med både min och Mickes nyckelknippa vilket innebar att Micke fick ta taxi till jobbet (eftersom han inte kom in i garaget) i sista sekund och han var INTE GLAD. Fick åka ut och hämta honom sen och jag tog en sväng på Ikano. Införskaffade en blå blus från H&M som var jättefin, tack Annie ;). 
Nu har jag precis tagit en dusch och ska strax göra mat, M ska äta tacos (me not like) och jag ska följa Kristins spår och göra en räksallad, hon hade nämligen med sig en superfräsch räksallad idag till jobbet.
Har beställt hudvårdsprodukter från Dermalogica idag så jag hoppas de hinner komma denna vecka, det blev dyrt och då tog jag inte de stora förpackningarna. 

Bye!

tisdag

Internet låg nere igår, troligtvis för åskvädret. Fy sjutton vad det regnade ett tag, och självkart bara öste det ner när jag och bror var på Byggmax för att köpa tak till kolonin. Fattades några delar som han ska införskaffa på Byggmax i Motala sen ska det bara på huset också :) Ett litet projekt. Nu ska jag fixa till mig, ska strax sticka till jobbet.

Nytt favoritmysplagg från H&M!
Bye!


Valla minigolf

Jag vann inte över Micke igår, han spelade väldigt bra och slutade på 39 slag! Tonny kom på oväntat besök och fick agera hundvakt till Misira :). Var över en sväng och kolla till kolonilotten och det var väldigt fint där måste jag säga, Quintas tar hand om det bra. Skulle behöva det där nya taket nu bara, kanske blir nått att ta tag i nu i veckan som kommer? Sol och värme idag och jag ska göra en smootie på hallon och banan, slänga mig i solstolen och öppna en bra bok!
Me biking to Valla

Misira


Biker
Bye!

Motala

Nu har jag precis kommit hem från Motala, ska hoppa in i duschen och sen ska jag spöa Micke i minigolf.

Douglas

Åt bakad potatis med skagenröra och tillbehör hos syster :)


Domino söker efter godis

Bye!

Fab day

Slutade tidigt igår och eftersom jag tagit motorcykeln till jobbet och M var ledig kom han upp till jobbet och mötte mig. Vi tog en fin runda tillsammas med hans bror. Efter detta åkte vi till Motala, var först nere i Pariseviken vid hundbadet så Misira fick ett ofrivilligt dopp :) och sen avslutade vi med några timmar i varamon, härligt! Grill hos oss på kvällen och det blev riktigt gott men fy vad mycket mygg vi hade.
Idag ska jag ta en fab day i repris, tyvärr jobbar M men vi ska till Valla och spela miniolf när han har slutat. Jag tar mc:n till Motala och hälsar på syster och mor och självklart ska jag ner till varamon också.

Dagens frukost bestod av färskpressad juice och hallon, goott!


Sommar

Veckan har gått väldigt snabb och imorgon är det fredag och M är ledig, skönt att göra någonting tillsammas. Skulle åkt ner till stan efter jobbet och tränat och lämnat tillbaka glasögonbågar igen som jag har lånat, men vem känner för det när det är sjuukt varmt ute? Jag åkte hem istället och slängde mig i solstolen :) Ska ut på en promenix sen när det har svalnat lite ute och gå inom Konsum för att hämta paket från H&M. 

Tindra sov i gräset när matte solade.


Back to work

Första dagen efter semestern och jag var TRÖTT imorse men det var kul att komma tillbaka till jobbet. Cyklade ner till stan efter jobbet och lämnade tillbaka bågarna som jag hade lånat hem och lånade hem ytterligare 2 par. Efter att ha gått omkring i ca 4 glasögonbutiker tycker man att alla ser likadana ut tillslut. Micke jobbar sent denna vecka så han hade turen idag att få en sovmorgon. Jag har inte gjort så mycket ikväll, kollat på tv, surfat och pratat med Annie. Tänkte jag skulle passa på och ta hojjen nån dag till jobbet denna vecka, synd bara att jag måste åka runt med min rosa hjälm till min röda mc ;(. Här är hjälmen jag vill ha, synd bara att den kostar nästan 6 tuss...

Bye!


Sista semesterdagen

Imorgon är det jobb som gäller igen och dags att komma tillbaka till vardagen/verkligheten. Kommer bli tufft att komma upp tidigt imorgon då jag har haft sovmorgon hela vecka till ca 10.30 :). Igår var vi hemma hos syrran och grillade, mycket trevligt och hon hade gjort sin goda ädelostsås :). Innan vi åkte till Motala var vi ute en fin sväng på hojjarna.
Nu har jag städat, tvättat och beställt kläder från H&M:s höstkatalog och strax ska jag åka till gymmet, de öppnar inte förens 14 på söndagar under semestern. Ska unna mig en sol på vägen dit också. Jo jag hörde att det skulle bli ca 23 grader och sol i veckan som kommer och stackars mig som ska jobba då. Men vi har haft väldigt bra väder under vår semster måste jag säga. Tur att jag slutar vid halv fem på jobbet vilket innebär att man har mcket tid över för annat :)


 Ha en fortsatt mysig söndag!


RSS 2.0