God Jul

Här har vi redan börjat öppna våra paket och i bakgrunden rullar uppesittarkvällen på tv. God jul vill jag önska mina vänner och nära och kära ♥.

21 december

Åh vad skönt att vara hemma! M hämtade mig efter jobbet och sen var det full fart med julhandel och det var sjukt mkt bilar ute. Typiskt, vi som var borta vid Beviks och sen skulle korsa hela stan för att komma till Tornby vid 16.30, tog väl minst en halvtimme om inte mer. Var hemma hos min svärmor och hon bjöd på jättegod fiskgratäng, perfekt att få lite mat i magen innan shopping. Nu är all julmat köpt och imorgon ska jag ta och göra köttbullar. Bara 1st julklapp kvar att köpa och nu vet jag vad det ska bli. Måste smussla hem Mickes julklapp på något sätt också :). Synd bara att allt ändå inte känns riktigt som det ska.

Despicable me

Jätterolig animerad film där huvudrollsinnehavarens röst görs av Steve Carell, en favorit.

Det närmar sig jul

Mitt uppe i lussebaket och det luktar riktigt gott här hemma. Provsmakade precis en alldeles färsk prov plåten :), det måste man alltid göra. Tidigare idag var jag iväg en sväng och solade och det var verkligen jätteskönt, kanske blir ett besök imorgon också.
Senare idag ska jag bege mig ut till Ikano tillsammans med resten av Linköpings befolkning. Julklappar ska inhandlas och redan bytas faktiskt då jag har lyckats att köpa i fel strl :/, blev färre julklappar att köpa än vad jag hade räknat med men så kan det bli. Kommer troligtvis ha en liten jul hemma hos oss på julafton så det är lite som jag måste planera med det också, men det kommer säkert bli jättemysigt.

22 Bullets

Såg en fransk maffiafilm igår med Jean Reno (Leon). Jag är inte så mkt för maffiafilmer men jag tyckte faktiskt den var bra.
Idag har vi bokat biobiljetter till juldagen (tradition) och ska hämta ut de imorgon. Vi ska se Narnia - Kung Caspian och skeppet Gryningen i 3D, myyys ♥.

3/5

3:e advent

Den här helgen har varit en riktig myshelg. Igår var vi i Brunneby och åt julbuffé på restaurangen där fast jag åt varmrökt lax med potatiskaka och örtsås. Är inget fan av julmat direkt och juleskum räknas väl inte??
Idag tog vi en tur på stan och shoppade lite julklappar. Det var sjukt kallt ute och jag förstår att folk vänder sig till Ikano för att shoppa i denna kyla. Vi värmde oss med te när vi kom hem och sov mitt på dagen (I love it).
Nu ska vi röra ihop en middag här i form av en vegetarisk lasagne. På onsdag vankas det 60-års kalas i Motala och jag hoppas på att kunna smita lite tidigare från jobbet.

101207

Här råder bloggtorka och jag funderar starkt på att lägga ner den. Såg precis att Cat skrivit ett inlägg sådär efter 6 månader så vi skulle ju kunna skriva i skift ;). Fick skjuss hem från jobbet av Peter och Birgitta som var vid mitt jobb och lastade två bilar fulla med kläder och saker som Lasse ska ta med sig till Östeuropa. När jag tänker efter fick jag ju faktiskt skjuss till jobbet imorse också, tack älskling!

Ett stort grattis till Dess som äntligen har fått sin lilla flicka och tack för kortet jag fick förut, hon är verkligen jättesöt!!
I söndags bjöd jag till soffmys här hemma i vanlig ordning och det var jättetrevligt. Cat, Annie och Bojjtan kom så vi var en liten skara. Lite trist att det blev så dålig uppslutning när man gör sig till så nu sätter jag punkt för soffmys.
Får se om tjejgänget hinner träffas nått innan jul men det vore nice med en fika på stan eller så.
Jag är jättenöjd med min Macbook och jag råder alla som funderar på att köpa en ny dator att investera i just en sådan, ni kommer inte ångra er.

Kalas, kalas, kalas

Har haft kalas hemma hela dagen och det har varit jättemysigt :) Kul att Micke kunde komma hem en sväng från jobbet också. Just nu sitter jag i sängen med min nya dator i knät och tar det lite lugnt. Imorgon är det dags för tjejerna att komma hit och det ska bli himla kul.

Äntligen börjar mitt ärende hos min jurist att närma sig sitt slut, skönt att man kan få lite rättvisa och jag tänker då inte låta någon tro att det går att lura mig. Jag är lite för smart för det till skillnad från vissa andra. Hoppas jag inte behöver dra det längre (jag har lite viktigare saker att tänka på och lägga min tid på) men både min jurist och en annan inblandad man i detta tycker att jag verkligen ska stå på mig och gå vidare för stämning om någon sätter sig på tvären. Detta har mer av blivit en principsak för mig så det är troligtvis det jag kommer göra om detta inte sköts på ett snyggt sätt.
Nu närmar det sig jul och det är så fint och vitt ute med all snö, mindre mysigt är den förbaskade kylan. Längtar till vår och sommar när man kan cykla till jobbet igen för jag ger mig då inte ut med cykeln nu :p.

Göra en tavla

Det här är min favoritbild från Rom och jag tror jag ska förstora denna och ha som tavla.

Det är min dag idag!

Idag har varit världens bästa dag och den kommer bara bli bättre :). Just nu sitter jag och leker med min födelsedagspresent som jag har fått av Micke ♥

RSS 2.0