Mitt i veckan

Nyduschad och trött efter ett galet pass på Feelgood, men roligt var det! Ska strax ge mig ut och hämta sambon efter jobbet och sen börjar Idol och Grey´s, härligt :) Vi ska hinna göra kyckliggryta med ris där någonstans också. Var inne på Åhlens en sväng förrut och såg massa fint och speciellt en väska som jag blev förälskad i, en marinblå rätt platt med långt band och lite grövre dragkedjor, men det finns mycket man vill ha, blev inget köp idag. 
Blir så trött när saker och ting känns mer komplicerat än det borde, varför kan man inte bara ta dan som den kommer och lösa problemen efter hand? Mycket snack hit och dit som jag INTE gillar heller, usch känns inte så kul.
Lite kort varsel men fick reda på idag att jag ska jobba i Stockholm på onsdag (ett slags projekt som jag är med i) ska faktiskt bli väldigt intressant :) men jag måste gå upp tidigt på morgonen :/ och det känns mindre kul.
Hoppas på lite bättre väder snart och frågan är om det kan bli lite varmare någon dag eller om det bara går utför nu? Luften är så hög och frisk nu (inte för att jag inte gillar det, jag älskar hösten) och det gör att det blir väldigt kallt och jag tänker ju självklart på mcsäsongen som jag klamrar mig fast vid, den är väl inte slut nu??

Rock n roll

Åkte ut till Beviks efter jobbet för att hämta min mcbyxor som har varit på lagning och sen vidare mot Ikano-huset i väntan på att Micke skulle sluta jobbet. Var inne en sväng på Ikea och köpte lite ramar och lite annat smått och gott. Hittade även en liten sak till Nova som jag längtar efter att få ge henne :)
Har köpt biljetter till Buddy Holly den 30/10 så då ska jag, mamma och storasyster åka iväg på en liten roadtripp till Stockholm, det ska bli jätteroligt :)
Bye!

Höstlegender

Har varit ute och kört motorcykel i 3 timmar med Micke och Tonny, blev lite småkallt på slutet när mörkret föll på. Vi körde mot Söderköping och sen vidare mot Ringarum, Björsäter, Bankekind och sen hem. Mycket slingriga vägar med tvära kurvor. Det var skönt att värma sig med ett bad när jag kom hem. När jag badar går Albin alltid balansgång på badkarskanten och är väldigt nyfiken på vattnet, idag var han lite väl nyfiken och jag fick katten i knät, nice, tur att han inte sprattlade runt som en galning för då hade han troligen rivet söder hela mig, istället blev han helt lugn och avslappnad (vattnet var rätt varmt) så Micke hann hämta en handduk och fånga upp honom. Nu luktar han gott och är ren och fin :).

Bye!

Albin (6 mån) tycker inte om filten


En blåsig tur

Tog en liten (1 mil) sväng ihop idag så att monstren fick bekanta sig lite ;) Lite småkallt med friska vindar och fina höstlöv.

Välkomna till klubben för inbördes beundran ;)

Bye!


Albin & Texas kan vara sams


Nytt monster i familjen

Sitter och väntar med spänning på att M ska komma hem med sitt nyinköpta monster. Ska bli riktigt kul att köra ihop i helgen. Till skillnad mot Multstradan som var alldeles för hög för mig så kan jag ju faktiskt köra hans nya också, liten och bra :)
Bye!

På bättringsvägen

Åkte till Motala idag efter jobbet och hälsade på mamma. Robert och Nova kom dit också så jag fick chans att mysa lite med henne. Hon älskar att gå när man håller i henne och snabbt går det också :). Kände mig mycket bättre idag men nu framåt kvällen börjar jag känna mig lite febrig, kanske var för att jag var ute och for runt idag :/. Ska bli såå skönt med helg kan jag lova. 
Får ta och välkomna mamma också som äntligen har skaffat dator och internet :) Kul att du är online morsan och med i svängen! (Här kan du trycka på play-knappen i mitten mamma så spelas filmen upp).
Söta mamma med nya fina bilen :).
Nu ska jag faktiskt ta och sova, godnatt!

Lite småsjuk

Har precis kommit hem från jobbet och känner mig rätt sliten. Har varit dålig i några dagar nu, förkyld och ont i halsen är aldrig kul. Det är lite jobbigt när man inte är tillräckligt sjuk för at vara hemma men kanske inte heller tillräckligt frisk för att jobba, ett dilemma. Vore nästan bättre att man blev dundersjuk i typ två dagar istället för nån jäkla långkörare på en vecka :/, åh vad jag låter gnällig nu. Förresten upptäckte jag idag att min armbåge har skiftat färg till grön efter fallet på klippan, inte konstigt att det gör så satans ont att stödja på den. Ikväll blir det baguette varvat med Bafucin och Otrivin menthol, orkar inte laga nån middag och är inte direkt sugen på något heller, förutom glass då kanske ;). 

På fredag får jag mitt nya bakdäck till hojjen och jag hoppas på att jag har hälsan och vädret på min sida i helgen för då ska vi ut och köra, ÖVERALLT! Har lite abstinens nu när jag inte har kört på typ två veckor eller nått, hur ska det gå under vinterhalvåret :S ? Klubben var ute och åkte i lördags som jag tyvär missade men hoppas på fler tillfällen i höst.
Häromdagen började jag att rensa i min klädkammare och fyllde en hel svart sopsäck, men det konstiga var att när jag var färdig (jag är långt från helt färdig) för dagen så såg det ut som det var mer kläder där inne än när jag började, suck, det var inte det som var tanken riktigt.
Hoppas allt är bra med er!

söndag

Idag har Annie och Elliot varit här. Vi var ute på en promenad runt lambo och köpte glass, myyys. Nu ska jag laga lite mat tills M kommer hem från jobbet. Blir nog en runda till runt lambo med sambon sen, han är nog sugen på att komma ut lite när han har varit instängd i HUSET hela fina dagen.
Lite bilder från Västervik:
Lyckligt ovetande om att snart trilla i plurret. (Tröjan klarade sig *lycka*)
Nadja and Me
Me and Dess

Bye!


Dagens middagstips

Broccoli och purjolökspaj
Man kan ha i 1 pkt bacon om man inte vill ha pajen helt vegetarisk. Jag bytte ut 1 dl av vetemjölet mot grahamsmjöl.




lördag

Idag har jag haft besök av mamma, Reine, Robert och Nova, jättekul att mysa med henne igen, det var allt för länge sedan vi sågs. De åkte för en stund sedan och nu ska jag fixa lite tacos till M. Jag har jätteont i magen så jag lever på Ipren för tillfället ;(, får se om jag får i mig något sen. Missar vinkväll i Valla tyvärr så jag får spara min flaska rosé till ett annat tillfälle. Jag hoppas tjejerna får en helt galen kväll som det brukar bli :) Ska försöka gå ut på en promenad med M sen så jag får njuta lite av kvällssolen.
Jag och Nova myser på gräsmattan




Bye!

En sten vid en sjö i en skog

Hemma från Västervik och jag har haft det hur bra som helst. Bästa friskvårdsdagarna ever, förutom en liten incident som inträffade idag :/. Jag och Desirée bestämde oss för att ta en naturskön promenad med hennes teleobjektiv och ta lite fina bilder. När jag skulle ut på en sten i vattenkanten upptäckte jag (försent) till min förfäran att det var snorhalt på klippan av alla alger och skit, ner i vattnet glider jag med skor och allt likt en bobsleigh! Självklart hade jag min nya långa stickade tröja på mig som blev både smutsig och blöt och ligger just nu i maskinen för andra gången, och jag tror faktiskt inte att den går att rädda, fuck.  
Nya glasögon är beställda och M har bestämt sig för att byta bort Multin mot en 696:a, nice! Ikväll blir det film och chips. 
Var rädda om er därute man vet aldrig när man halkar på en klippa!

Mask(erad) i Mjärdevi

Bytte ut träningen idag mot engelsk tryffel som vi köpte på torget förut :), ett bra byte tycker jag. Var tvungen att åka ner till apoteket och köpa medicin till kissarna, de är inte sjuk sjuka men har man tre utekatter är risken rätt stor att de får mask i magen då och då, äähhh. Var runt och lånade hem glasögonbågar IGEN men nu tror jag faktiskt att jag har bestämt mig för ett par svarta Gucci, classy. Lånade hem dem i brunt men de skulle beställa ett par svarta från Italien åt mig, skulle ta typ 10 dagar eller så. Ikväll blir det Idol och sen måste jag även packa ner lite stuff inför imorgon.
Ha en bra kväll!

090915

Har tappat blogg-gnistan lite och funderar starkt på att lägga ner. Men vi får se, ger det ett försök till. (Kanske är för att jag är på allmänt dåligt humör idag). Idag har jag iaf jobbat till 17, och sen åkte jag till Ikano en sväng och shoppade lite. Blev ett par nya jeansleggings och nån lång varm stickad historia. Var inte riktigt det som var planen men hey! Who´s got a plan? Körde spinning i måndags och började förstå att musiken suger och funderar på att byta träningsform på måndagar, jag är inget direkt fan av techno. Imorgon ska jag köra ett pass aerobic dance och det mina vänner är hur kul som helst med massa bra musik :) Håller med Jenny om att det är hur friskt och skönt som helst ute nu och jag ser fram emot att vara ledig i helgen. På torsdag ska jag åka till Västervik, Gränsö slott och sova där tills på fredag, kan ju hoppas på fint väder då jag tror det blir mycket promenader. Får inte glömma kameran! Nä nu ska jag föna håret och laga lite spagetti och köttbullar tills M kommer hem. Jag ser fram emot Idol sen och marabou mjölkchoklad.


Hejdå!

Mycket fika i helgen :)

Igår fick vi mycket gjort här hemma, städade och fixade och Micke klippte gräs och gjorde iordning trädgården inför hösten. Sen åkte vi till Rimforsa för att hälsa på Ib och Danny. Vi var ute på en megalång promenad i skogen, det var så himla skönt. I eftermiddag ska vi hem till Birgitta och fika, jag har tänkt att baka min "nya" äpplepaj och ta med som är såå himla god, (recept kommer inom kort). Nu ska Micke och jag cykla bort till kolonin för att plocka lite äpplen. 

Danny

Nytvättad av Micke (igen) :)

 

Ha en fortsatt trevlig dag!


Fika med girlsen

Jobbat i Norrköping idag och sen blev det fika på Waynes med tjejerna, synd att du inte hann komma Kenny men vi får ta igen det den 19:e :).Elliot var med och han var hur mysig som helst trots att han blev lite ledsen där ett tag när vi hade flyttat runt honom från knä till knä :), lite mat och sen en tripp på kullerstenarna i stan och bara efter några meter sov han som en prins :). Nu ska jag ta en dusch sen blir det Idol. Micke är på stan med med "grabbarna" och ibland kan det vara skönt med en ensamkväll hemma :).

Me & Elliot

Nadja & Elliot

Maria & Annie

Anna, Me and Nadja

What are you doing Elliot? ;)


måndagkväll

Tur att det var så länge sedan jag körde spinning att jag hade glömt hur fruktansvärt jobbigt det är. Svetten sprutade och nästa gång ska jag ha med mig en handduk som alla andra vana spinnare hade i klassen :/ eller kanske ett badlakan till och med. Trodde det skulle gå lite vinglit hem på hojjen men det gick förvånandsvärt bra, krämporna kommer troligtvis imorgon.
Nu ska vi fixa lite kvällsmat här och kolla klart på "Krig och fred" (den är 6,5 h lång så vi har haft 3 sittningar).
På torsdag vankas det fika med girlsen jag hoppas så många som möjligt kan komma. Well done med ultrasnabbt svar Bojjt, vi ses på torsdag. 
Ha en mysig kväll

Första turen med nya hjälmen

Bye!


En helt vanlig söndag

Nu börjar min söndag, ska unna mig lite som bilderna visar och sen ska jag hem och vara duktig, det behövs städas och tvättas och jag skulle verkligen behöva rensa bland min kläder men så ambitiös ska jag nog inte vara idag. Får se om det blir nån hojtur ikväll eller om jag tar ett varv på mina inlines :)


Ha det gott!

Chain of fools

Jobbat idag. Ledig imorrrn. Skönt. Ska fördriva nån timme på gymmet imorrn hade jag tänk och sen ska jag åka till Motala eller om mor min kommer hit.
Ikväll är det soulkväll på tegskiftesgatan och vinet smakar bra. Ska strax ta ut en tacopaj från ugnen, lite otippat för att vara mig men denna gillar jag faktiskt :)

Bye!

God damn it

Jag har alltid hävdat att det inte är min starka sida att göra tzatziki och det står jag fast vid. Ikväll köpte jag en himmelsk god tzatsiki som ni bara måste prova...Märket är Fontana och den heter typ "äkta grekisk tzatziki" (finns på Maxi).
Brukar säga att jag får gamnacke när jag dricker vin och ikväll har jag druckit ett par glas och är sådär lagom slirig ;), problemet var att det ikväll inte var huvudet/nacken som blev avslappnat utan min tunga, vilket resulterade i att jag bet mig i tungan så fruktansvärt illa när jag åt att den svullnade upp och jag fick ett jack i den!  Jag grät självklart en skvätt eftersom jag alltid gråter när jag gör mig illa, men nu börjar svullnaden lägga sig lite, lucky me! Nu ska jag fortsätta att kolla på filmen "Krig & fred".
Bye!

Ducati stripes helmet

Min sambo är helt galen! Vad tror ni han kom hem med från Halmstad? Jo min drömhjälm! Jag är hur glad som helst just nu, ska nog ha den på nattduksbordet inatt :)
Dröm sött!

Godkväll

Kom hem sent från jobbet idag och nu har jag tagit en välbehövlig varm dusch. Har kännt mig lite frusen så nu sitter jag med fleecetröja och min svarta billabongmjukisar, härligt! Imorgon är det kort fredag och jag och Micke ska åka in till mamma för att hälsa på, det var allt för länge sedan. Sen är det jobb som gäller i helgen eller i allafall på lördag för min del. Igår fick jag en påse "rosa rattar" av brorsan, det är Ahlgrens bilar som har specialproducerat detta godis för att hjälpa till att samla in pengar till bröstcancerfonden. Jag tycker idén var superfestlig :). Nu ska jag föna håret och sen åka till Vikingstad för att hämta en rådjurssadel, lite sådär lagom skumt på kvällskvisten. 
p.s min nya skjortklänning luktade mandelmassa när den blev blöt av regnvatten förut d.s.
Bye!

Me today

Hittade den här skjortklänningen med lappar kvar i garderoben, kände att jag var tvungen att använda den innan sommaren är slut, hade faktiskt glömt bort den ;). Gillar den här typen av krage. (Den som säger att mitt piercinghål i näsan inte syns, har fel!)

 

Ha en bra tisdag!


mitt i veckan

Kom hem från ett danspass från gymmet för en stund sedan. Det var fruktansvärt jobbigt men jätteroligt så det väger upp det hela, får se om jag kan röra mig imorgon, risken är nog stor att det blir svårt eftersom jag hade grym träningsvärk efter afrodansen i måndags, puh ;). Imorgon jobbar jag till 19, ser inte fram emot det jättemycket måste jag erkänna, och Micke ska bege sig till Halmstad men han kommer hem på kvällen. Hade nästan glömt bort men jag jobbar ju faktiskt på lördag också, fy vad läskigt om jag verkligen HADE glömt det :/. Snart slutar Micke och "Kerstin" ska hämta honom. Han åker tillbaka till båten imorgon och kommer hem igen i november, han får fira sin 30-årsdag till havs stackarn. Har köpt lite glass och grejer så ikväll ska vi ha avskedsfika ;(.
Är väldigt sugen på att resa någonstans men kan inte bestämma mig åt vilken riktning riktigt, skulle vara skönt att åka bort i februari/mars nångång när det är så fruktansvärt trist väder här. Nu ska jag ta mig något ätbart, magen kurrar. 
Kata beach - Thailand
Bye!

RSS 2.0