En dag på stan

Idag blev det en frukost på EspressoHouse med Micke medans vi väntade på att bilen skulle bli klar på service. Vi hittade lite smått och gott på stan bl.a detta halsband, köpte ringarna på Sisters och ett läderband på Lotta Design, egentligen var det en silverkedja till halsbandet men jag gillar det bättre såhär och vilken tur att jag fick köpa ringarna separat :). Hittade även en fin present till en vän som jag ska hälsa på inom kort som jag träffar alldeles för sällan!

New jeans

Tummen upp för mina nya boyfriendjeans!

En dag i Linköping

Jag förlorade i minigolf men var glad ändå. Myste omkring i gamla Linköping med Jenny, Daniel & Frida och fick även provköra Daniels nya bil.

Raspberry

Jag ♥ hallon

Painting

Nu fräschar vi upp listerna till hallen så de blir vita och fina.

24seven

Underbara dagar (trots regn) på Gränsö slottshotell tillsammans med min fästman. Vi lät en guldsmed göra våra ringar så att vi fick de precis som vi ville ha dem. Jag bara älskar min ring och blir helt varm och lycklig när jag ser den.


Something´s going on...


One day left

En ny tischa och en lite mindre väska med långt axelband inhandlades på stan idag. Jag och Annie åt lunch på HälsoFreak och jag kan nog säga att de har stans godaste sallad, där kommer det bli fler besök.


Lördag hela veckan

Livet leker och jag bara älskar semester! Idag har jag varit och gjort naglarna på TipTop i stan, förstärking med fransk manikyr. Det har även hunnits med en härlig skogspromenad i Rimforsa. Nu ska jag äta rostbiffsallad med vitlöksmarinerade oliver och sedan ska vi bege oss ner till stan för att se filmen Inception på bio. Och som grädde på kesoplättarna fick jag ett mycket positivt besked över telefon idag och imorgon ska jag leka med Annie.


Kesoplättar



Hittade det här goda receptet på nätet och tänkte dela med mig. Supergod frukost gärna med fluffig kall grädde till. Perfekt för er som kör LCHF.

Receptet:
2 ägg
3 msk dinkelmjöl
1 liten burk naturell keso
1 finhackat äpple
Massor med kanel & kardemumma

Stek i smör på medelvärme, de kräver ganska lång tid på fösrta sidan. Vänd de försiktigt.

Projekt: Hall #3

Nu är tapeten uppe och det blev bättre än bra! Vi är helnöjda och Micke har gjort ett fantastiskt jobb (med min hjälp såklart).

Projekt: Hall #2

Hallen är vit och nu återstår bara underarbete av väggen till höger på bild (och slipning och målning av alla lister). Slipa, spackla, slipa. Förhoppningsvis får vi upp tapeten idag också om vi lyckas hålla sams under mönsterpassningen ;).


Svarta kamremskåpor

Före
Efter

Projekt: Hall #1

Så här såg hallen ut innan, fiiint tycker nog vissa men vi har aldrig gillat den. Mycket fusktapetsering från tidigare ägare också.
Färgen blandas med skohorn från Ikea.

Provade att måla över tidigare fondtapet men såklart blev den helt bubblig så det fanns bara ett alternativ kvar, att riva ner skiten. Vilket gladde mig ;).

Semester

Nu är det semester för min del! Wohoo! Så himla skönt och hoppas det fina vädret håller i sig förutom på lördag för då har jag beställt dåligt väder så att man med gott samvete kan vara inne och renovera hallen :). Var på Colorama igår och skulle köpa den blommiga tapeten men den beställdes visst direkt från fabrik så på tisdag får vi den. Vi har fullt upp ändå i hallen så det blir bara att sätta pricken över i:et på tisdag när vi får tapeten :).

Nu ska jag fortsätta min semester...

Renovering Hall

Funderar på denna tapet som en fondvägg i hallen, resterande väggar blir antikvita.




Först var jag inne på denna randiga fina Emil i Lönneberga-tapet som Kristin tipsade mig om. Men tror det kan bli svårt att hitta en matchande färg och så vill jag att det ska hända lite mer i hallen när den för övrigt blir vit.


Monday again

Ny vecka och skönt att känna sig som en människa igen. Fest i lördags och jag mådde mindre bra igår :/, men festen var jättekul och Cat har skaffat sig en väldigt fin lägenhet med krypavstånd från centrum. Träffade Cats lilla vän Chanel som ni ser på bilden nedan.

På fredag går jag på semester och hoppas det fina vädret håller i sig. Lite småutflykter är planerat och vi känner att vi tar dagen som den kommer. Förhoppningsvis blir det en längre resa lite längre fram i tiden, men detta är bara i planeringsstadiet än.


Fridayshopping

Det ser ut som ett bombnedslag här hemma efter att vi målade sovrummet vitt igår (och då menar jag inte Mr. Beans bombnedslag när han målar vitt) utan det är grejer överallt. Ska ta och rensa i min garderob för nu svämmar det verkligen över! Lasse jobbar på fredag nästa vecka så då ska jag ha en säck färdig som går till bättre behövande i Östeuropa via SAM-hjälp.




Painting the world

Här målas det för fullt och det lär krävas minst två strykningar för att få bort den grön/bruna färgen.
Fick lite ny färg i håret idag hos frissan också och kom därifrån med detta spray.

Wednesday

Idag kom kläderna från Nelly, och det blev så bra :). Torsdag imorgon redan och jag känner mig veckovill, det måste vara för att jag var i Stockholm igår. Mötet där var jättebra men mindre bra var gräsbranden i Kimstad som gjorde att vi fick sitta närmare 1 h extra på tåget i Norrköping på väg hem.

Vi la ner tankarna om bostadsrätten bredvid och imorgon ska vi måla om sovrummet, det kommer bli så fint. Jag skulle nog kunna tänka mig att ha vitt i alla rum och möjligtvis Annies snygga randiga sovrumstapet i något rum, eller Kristins "Emil"-tapet :).

På lördag väntas jobb och fest och jag måste inhandla något drickbart. Min mamma sa;
-Vad ska ni äta på festen?
-Äta? vi äter inte, vi dricker bara ;)
Vilken bana kommer ni andra att köra?

Ikväll spelar Spanien mot Tyskland, heja Fernando Torres..eller vad säger jag?! Heja Spanien! ;)


Beställning från Nelly

Huge Button Tube Dress SEK 179, Vero Moda - NELLY.COMPrice Emely 5 Dress SEK 159, Rut m.fl. - NELLY.COMAnette Blouse SEK 199, Jeane Blush - NELLY.COM

Monday

Mkt funderingar kring nytt boende och vi måste bestämma oss ikväll. Imorgon är det möte i Stockholm hela dagen och vet ni vad?! Nästa vecka på fredag går jag på semester :) Hoppas det fina vädret håller i sig men det vore väl ett under.

Fest på Repslagaregatan på lördag och innan det ska jag hinna med att jobba lite i Norrköping.
Nu ska jag laga middag och senare ikväll ska jag kolla på den spännande fortsättningen av Supernatural.


Hot Sunday

Nu är det dags att inta försvarsställning mot myrinvasionen i köket. Myrrdosor och pulver är inhandlat och strött som en barrier runt om huset.
Solläge på uteplatsen och strax ska vi åka till kolonin för att klippa gräset (Micke) och sola lite till (jag).
Lägenhetsvisning i eftermiddag och kvällen bjuder på dopp i Varamon.

Butterfly effect

Tänk er en helt vanlig normalstor brun/orange fjäril. Rätt oskyldig och söt. Men den uppfattas inte så liten och oskyldig när man får in den innanför visiret på hjälmen när man kör i 100km/h. Det slutade i en effektiv (och kontrollerad) inbromsning med j_vligt dålig sikt och då lyckades den ramla/flyga ut. Högst obehaglig upplevelse, men hey, hellre en fjäril än en arg geting.

Det blev en tur på omkring 16 mil idag, och vi befann oss omkring, Slaka, Sturefors, Brokind, Bestorp, Rimforsa, Dal, Åtvidaberg... Vi mötte upp Tomas, även han på ett monster så det blev en riktig monstertur :).
Senare åkte vi ner och åt på stan och jag fick äntligen se Eclipse på bio, som jag har längtat. Sjukt bra, såklart.

RSS 2.0