Nu händer det grejer

Idag har vi påbörjat en liten renovering av badrummet, bilder kommer inom kort. Var bjudna på fest i Åbylund hos Jonas och Linn men vi var är så uppe i renoveringen att vi får ta igen det en annan gång! 
Vi har spacklat och fixat och målat om i "tvättstugudelen" av badrummet, vi köpte en grön, rätt lycklig färg. Hoppas det blir bra, vi har maskerat och fixat och målat på första strykningen, ser bra ut hittills. Just nu dricker vi vin och lagar kycklingwok med ris och jordnötssås i väntan på att färgen ska torka. Hoppas vi inte målar snett sen med tanke på vinet som far genom kroppen! :), haha men roligt har vi kan jag säga.
Nu behövs bara en något händigare man/kvinna än vi som kan lägga klinkers på golvet åt oss, nån som vet någon? Hur svårt är det att flytta golvbrunnen i samband med nytt golv? Hittade schysst granitgrått golv idag på K-rauta med stora rektangulära bitar, skulle bli mycket bra tror jag.
Nä nu måste jag ta och hjälpa Micke i köket, ha en mysig lördagskväll allihopa!



Skål!

Back in Linköping

Efter två superbra dagar i Vadstena är jag äntligen hemma. Hade tänkt att jag skulle umgås/mysa med kissarna men icke, de brydde sig inte om mig utan ville bara gå ut, jag fick sova mitt på dagen själv men det kan vara skönt att vara helt ensam hemma ibland. Ikväll blir det att se på Let´s Dance och bara mysa med min älskling. Hoppas på fint väder imorgon så vi kan ta en långpromenad i solen. Här är klänningen som hade premiär igår, mycket nöjd måste jag säga och tydligen blev H också nöjd trots att jag dissade hans och T:s val. Någon tyckte jag såg oskuldsfull (läs oskuld) ut i den och det kanske blir lite så på köpet när det är en 60-talsispirerad historia, vad vet jag? 



I love to love

Håller på att fixa iordning mig, blir hämtad runt 8 och sen bär det av till Vadstena på avdelningsdagar, kommer hem igen på fredag någon gång. Det ska bli jätteroligt faktiskt :). Helgen som kommer är Micke ledig och det ska bli skönt att vara hemma båda två. På söndag åker vi in en sväng till Motala för att fira bror som snart fyller år, och då får jag träffa Novis :).
Näe nu ska jag släppa ut två katter här som sitter och väntar vid dörren och packa det sista. 

Det blir INTE denna klänning ikväll! ;)


Ha det!

I got U

Har precis kommit hem från ett träningspass på gymmet, det var såå skönt och har även unnat mig lite sol i Lägerhyddan. Nu ska jag ta och fixa lite här hemma, köra en tvättmaskin och vara allmänt duktig. Ikväll bjuds det på kyckling & baconpaj med prurjolök, cocktailtomater och gräslök, hmm, vi får se om det blir bra :).
Thailand närmar sig med stormsteg och jag kan knappt fatta att det bara är en och en halv vecka kvar,  ska bli grymt skönt att komma till värmen och jag har ju grundat bra i solariet nu också.

Denna vecka blir det ett besök i Växjö på tisdag och på torsdag fredag ska jag till Vadstena på avdelningsdagar med jobbet, kan nog bli riktigt bra. 

Näe nu jag kan inte spilla mer tid vid datorn, hoppas ni har haft en toppenhelg!



Hot Saturday

Nu har vi varit och kollat på huset och det var jättefint, men med vissa små minuspoäng här och där. Det var hur mycket folk som helst så det är väldigt svårt att få en bra överblick när det är människor överallt. Jag tror att vi backar lite då det inte kändes helt 100, vi får se, det kanske dyker upp något annat superfint hus eller inte, hur som helst har vi inte bråttom och husköp är inget jag bara vill kasta mig in i, vi trivs bra där vi bor och har istället börjat fundera på att byta ut kök och renovera lite här hemma. Våren och sommaren närmar sig och jag ser fram emot att mysa på altanen och grilla om kvällarna :)

En mysig vårdag i Halmstad -08


Familjefoto

Katterna sover i lugnan ro.

Matte förstör för att försöka få ihop någon slags familjebild.

Nej, smit inte.

Jag har dig...


Ha ha, en kvar, bättre än inget! :)


Drop and roll

Jätterolig eftermiddag med tjejerna, Jenny spöade skiten ur oss alla på bowlingen, grym var du, Nadja och jag på en relativt lika plats och sist men inte minst Annie. Kvällen avslutades på China med supergod mat och vi kunde även trycka i oss varsin desert :). Lite bilder från kvällen...


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det säsongspremiär för Grey´s, wohoo!

Ha det gott!

Lazy Tuesday

Kändes oseriöst efter att ha läst tidningen och hört rykten om fotostudion i Norrköping så vi avbokade tiderna, men, det hade varit lite kul trots allt.
Idag har jag köpt dessa jeans från mandeldesign.se, de ska förhoppningsvis komma med posten imorgon, tyvärr kommer de säkert sitta skumt, alltid svårt med jeans, men den som lever får se.

Imorgon ska vi på bankmöte angående ett eventuellt blivande hus, spännande, men i slutändan kommer vi säkert få kalla fötter och bo kvar här, som sagt vi trivs ju så himla bra. Efter jobbet imorgon blir det bowling med girlsen, synd att Bojjtan inte hann in till den men vi ses på China efter, det ska bli smarrigt! Glöm inte bort att banan är bokad till 16.30, see you there.


Näe nu ska jag ta och göra något vettigt, som tex laga mat eller fixa naglarna eller se på Glamour ;).

Ha de!



Monday means murder!

På en bädd av bladspenat ligger laxen och vilar i väntan på att bli täckt med sås gjord på creme fraiche, grädde och senap provencale, servera med ris eller kokt potatis.



Sås:
1 liten burk creme fraiché
3 dl grädde
1 grönsaksbuljong
3 msk Maille Provencale

Har tränat idag och är helt slut, orkar knappt röra mig :/. Blev uppringd av en fotostudio i Norrköping nu på eftermiddagen (Cat hade tipsat de och gett våra nummer) så på lördag ska jag, Nadja och Jenny vara i Peking kl 15.15 för varsin fotoshoot :) Nice, det ska bli jätteroligt, vi ska bli sminkade av en make-up artist där och vi ha med oss två ombyten, hmm, vad i allsin dar ska jag ha på mig??

Bye!

Lovely sunday

Trevligt att träffa mina svärföräldrar idag, vi har festat på smörgåstårta och jag fick fina tulpaner :). Gick rundan runt Lambohov förut och det tog väl närmare 1,5 h, men det var det värt nu när jag känner att jag har dragit nytta av det fina vädret.

Gårdagen var supermysig, filmen var bra och jag kan verkligen rekommendera maten på China, supergott!. Synd bara att vi fick bråttom till filmen att vi var tvungna att springa dit och nej vi tog ingen springnota, däremot fick vi två gratis luncher och en varmrätt på köpet :).

Fick besök av Albins vindögda kompis förrut, han var inne här i vardagsrummet och kollade läget. Vindögd/vinögd hur stavas det egentligen?? Vinögd kan man ju beskriva Mickes tillstånd förra lördagen så jag chansar på att det stavas vindögd.

Näe nu ska jag packa träningsväska och strax är det dags för film, ikväll blir det Changeling eller Patrik 1.5. Just det, har skickat efter en till schysst bikini och även denna snygga Adidashood. 

Benjamin Buttons otroliga liv

Den här filmen är magisk, hur bra som helst, ni måste bara se den!

5/5

Sankt Valentins dag

Superfint väder ute och vi har varit på en lååång promenad. Nu städas det för fullt och fixas hemma, kan var skönt ibland när man har tid att hjälpas åt att ta i lite mer grundligt, men jag kan inte säga att jag hjälper till så mycket nu direkt, väntar på att nagellacket (sweetie) ska torka, måste ju ha fina naglar ikväll när det vankas restaurangbesök. Katterna är utslängda och ur högtalarna strömmar Winnerbäck på hög volym.

Imorgon bär  det av till Rimforsa, vi ska fira Ib som exakt på dagen imorgon kom till Sverige. 50 år senare har vi inte blivit av med honom,  och tur är väl det..:). 
Nä nu ska jag ta och hjälpa älsklingen lite.


Ha en fortsatt trevlig dag och kväll!

So did I...

Har precis kommit hem från jobbet, Annie var snäll och släppte av mig vid brandstationen så det blev en lagom promenad hem i solnedgång, härligt.
Skönt att det är helg nu och Micke är ledig, imorgon ska vi äntligen ta oss i kragen och se Benjamin Button på bio måste passa på nu medans den fortfarande går i China och på tal om det så ska vi äta på Restaurang China innan också, de har ju ny ägare och allt, jag har aldrig varit där så det ska bli kul.
Denna kväll kommer att bestå av Tacos och Let´s Dance, och jag ska njuta av vetskapen om att jag har soooovmorgon imorgon :).

Här är en härlig bild på Albin som liten , hänger i gardinen. (Obs! gammal kamera)


Ha en trevlig helg allesammans!


I switched the cups

Onsdag idag och jag smet iväg hem lite tidigare för att snoka utanför ett kanske blivande hus med Micke :), han har varit ledig idag och göttat sig. Huset var jättefint men man blir ju velig liksom...hmm, tåls att tänka på. Hemnet, Lambohov, Vårbruksgatan.
När det gäller mitt mckort har jag nu bokat in ett antal lektioner i april och maj, och blir det som jag vill så har kan jag köra själv till jobbet när juni månad träder i kraft.
Nu ska vi laga lite middag och ha en mysig kväll, kanske blir en film sen också. Förresten Nadja, Micke står bakom dig i tidningsduellen ;), puss på dig! 


Bye!

Life´s a song

Har tagit en lång sovmorgon idag, jätteskönt. Älsklingen har åkt till jobbet och jag ska sysselsätta mig med att måla naglar, noppa bryn och bara ha det mysigt och vara själv hemma med kissarna. 
Igår blev det ändrade planer och jag begav mig till centrum för att umgås med mina systerbarn mycket trevligt, vi var även ute en sväng på Ikano där jag inhandlade en lååång tunnare ljusgrå kofta på MQ, mycket fin och skön att ha tillsammans med ett par tights eller leggings. Blir perfekt att ha ikväll då vi troligtvis (om Micke orkar efter igår och en arbetsdag idag) ska gå på bio vid halv nio, Benjamin Button.
Är det någon som har något middagsförslag tills ikväll??



Bye!



I go blind

Då var det dags för helg igen och denna helg har jag inget planerat direkt, ska bli skönt att bara ta dagen som den kommer. Idag har jag redan hunnit med att skjussa Micke till jobbet, solat och tagit en skön promenad i fågelkvittret. Nu ska jag äta lite frukost sen ska jag fixa lite här hemma och bara ha det mysigt. Skjussandet på Micke kommer att fortsätta under dagen då han sen ska bli hämtat och lämnad på stan för att äta middag med vänner, blir troligtvis en utgång för de också så gud vet vad klockan blir när sambo bestämmer sig för att åka hem. Han har ju ett antal innestående hämtningar så jag har inte så mycket att säga till om när det gäller tiden, hoppas han får superkul iallafall :).
Måste tipsa om en god maträtt jag gjorde igår, köttfärsfyllda paprikahalvor med riven ost och sesamfrön, väldigt gott.

Har precis läst Cattens inlägg nu när hon är på plats i Surfers Paradise och jag måste erkänna att jag blir grymt sugen på att åka tillbaka.


Trevlig helg!

Födelsedag

Idag är det Annies dag, idag är det Annies dag, idag är det Annies födelsedag och då hurrar vi ett slag -HURRA!!!



Brudarna från Berga

Det var jobbigare än jag trodde att cykla till jobbet idag, dels för att min kondition inte är vad den borde vara och dels för att mina växlar hade fryst jag jag fick cykla både dit och hem på ettans växel, men har man bestämt sig så har man :).
Dagens middag fick bli korvstroganoff och ris, alltid lika uppskattat, blir bra matlåda imorgon också om man bortser från riset. Ikväll ska vi se "semestersvenskar" och sedan "made in sweden" som  det by the way är sista avsnittet på. Resan till Thailand närmar sig med stormsteg och det ska bli såå skönt att få lite sol eller mycket på sig och bara ha två slappis veckor, vi kommer göra utflykter och utforska landet lite men i det stora hela finns det inga jobbiga måsten osv, bara åka dit och ha det gött. 
Nu ska jag försöka slå Micke i en omgång Buzz!


Ha en trevlig kväll!


tisdag

Jahopp, idag är det tisdag och jag har jobbat 8-16, inte så vidare värst ovanligt. Hade turen idag att få skjuss hem av Annie, insåg när vi var på väg till bilen att det faktiskt är mycket ljusare ute nu, så ljust att jag snart måste ta mig i kragen och börja cykla till jobbet, får hoppas att det inte kommer någon snöstorm från England bara. Ikväll blir det att se på film och jag ska sno ihop några fetaostbiffar innan sambon kommer hem var det tänkt ja. Kan tipsa om en bra film som går på kanal 3 ikväll kl 21, "Hide and seek" med Robert de Niro. 

Idag har jag längtat grymt mycket efter att få köra hoj igen, och det blev ju inte bättre när vi mötte en tapper frusen stackare vi macken förut. Idag bjussar jag på en inte så värst schysst bild på mig och Mickes ducce. Men det var känslan från denna bild jag ville förmedla och jag är inte tjurig trots att det ser ut som det :).



Köpte tulpaner och karaff (numera vas) i lördags.


hela vägen nyponbuskar...

Dags för en liten uppdatering. Helgen som har varit har bjudit på två tillställningar, dels min syster och hennes mans 40 årskalas, mycket trevligt, här är lite bilder från den festen, fick ju även träffa och hålla i lilla Nova :).

Efter Motala åkte vi tillbaka in till Linkan och jag blev avsläppt i Åbylund på avskedsfest för Cat och Suss, det var roligt, det blev dock inte så sent för min del, hängde inte med ut så kvällen avslutades runt tolvhugget. Hann dock med att spela in filmen "slapp that ass", som ska grävas ner och glömmas bort.
Har hunnit med att träffa mina vänner mycket de senaste dagarna, och några av de tom varje dag mellan 8-16.30, försöker hinna med att umgås så mycket man kan med Cat då hon åker till Ozland på torsdag, bye bye Cat för denna gång, ses förhoppningsvis om ett år eller så.
Lite bilder från Annies födelsedagskalas där det bjöds på marrängswich :).


Bye bye!

RSS 2.0