Waiting for something...

Det var en envis hosta jag har som inte vill ge med sig.

Denna vecka har gått i rasande fart och imorgon är det äntligen fredag, mkt kul att se fram emot denna helg och jag hoppas er helg kommer bli lika fab som min.

För er som undrar så gick avmaskningen av katterna bra, mindre bra med Texas som fick en smärre chock (som vanligt) men de glömmer snabbt ;). Albin och Tindra fattade knappt vad som hände när de fick tablett (med Kalles kaviar) i mun och tittade på mig som om de ville ha mer...

Snart dax för mina för närvarande favoritprogram "Halv åtta hos mig" & "Idol", ingen aning vad vi ska äta ikväll så det lutar åt en smörgås, alltid nått. Idag har jag cyklat omkring överallt känns det som och mitt nya sadelfår som jag har fått av mamma (och alltid tar in för annars blir det stulet direkt ;)) fungerar alldeles utmärkt. Först fram och tillbaka till jobbet sen hem en liten stund och sen iväg till kolonin för att skriva kontrakt med nya ägaren. Affären har gått väldigt bra och smidigt och det uppskattar jag verkligen.

Vinden avtog

Storm ute idag men det lugnade ner sig tills jag cyklade hem, kors i taket. Väl hemma nu är det dags för ett set med hantlarna och sen måste vi avmaska katterna. Har köpt tabletter till de som vi får försöka lura i de och brukar fungera bra om man ger tillsammans med kaviar :).
Måste köpa en ny vinterjacka också och denna gång ska jag köpa en riktigt VARM en. Om denna vintern blir som förra året tänker jag vara prepared. Skulle vara fint med en blå men jag tror inte den i mitten är tillräckligt varm. En röd vill jag absolut inte ha så det lutar åt en svart, trist men sant. Jackan till höger ska finnas i brunt också men verkar vara svår att få tag på i den färgen :/. En grön hade gått väldigt bra också.

Going sick without you

Som rubriken lyder så börjar jag bli sjuk, inte kul alls. Har haft lite känningar i halsen de senaste dagarna och nu ikväll är jag febrig.

Igår var vi på Ladies Night och det var helt ok. Det får godkänt av mig men jag tror detta var första och sista gången, jag hade väldigt trevligt sällskap iaf, kul att träffa Fia också.
Som jag befarade var där en del medelålderstantfylla...jagharintedruckitpålängeochgårallin..en stackars dam satt och kräktes INNAN showen hade startat. När vi var på väg hem ser vi en annan kvinna sittandes på (den blöta) marken med ryggen lutad mot framhjulet till en lastbil, tyckte hon såg tämligen chockad ut men jag kan ha haft fel.

Idag har jag varit en sväng på stan med min mamma och moster, det inträffar inte varje dag och jag agerade personal shopper. Avslutade shoppingen men en liiiten runda på Ikano innan Micke stängde och fann (tillslut) "Bare Fudge" mkt snyggt.

Something about the sunshine

Har haft en mysig em/kväll med mamma och Jenny, lagat god mat och bokat hotell till vår Stockholmsresa 1:a adventshelgen :) Perfekt att rensa In & Finn på julklappar ;p, strosa omkring i gamla stan och dricka glögg och äta pepparkakor.

Vädret är inget att klaga på nu iaf och imorgon skulle det visst bli närmare 20 grader, yes! Perfekt för en hojtur men tyvärr är jag gräsänka fram till fredag så då får jag troligtvis köra själv :/.

Nästa vecka ska kolonin skrivas över på en köpare (inte trodde jag att jag skulle sälja den på höstkanten när annonsen är borttagen?!) och då ska jag fira med att köpa en efterlängtad kamera. Nämligen denna...


In & Finn

Jag är väldigt svag för förvaringsburkar av alla dess slag. När jag var i Stockholm förra veckan passade jag pa att shoppa lite på In & Finn som hade fått in så himla mycket fint.


Dressed for success

2010


2005


Ska det verkligen dröja fem år mellan bröllopen?!?

Sun and Rain

Dagarna bara springer iväg här. Jobbade i helgen vilket gick sådär måste jag säga ;) men idag är allt äntligen tillrättat, puh! Lite lugnare på jobbet idag vilket var välbehövligt och imorgonbitti (närmare 6.15) drar jag iväg till Stockholm i två dagar på ekonomiutbildning.

På fredag ska jag på en date på Ghingis och på lördag ska vi (INTE) på bröllop. Mkt kul att se fram emot och snart får jag uppleva en sensommar/höst i Italien.
Det finns bra och dålig stress och just nu är jag uppe i en väldigt positiv stress och kilona rasar av :).
18.15 ska jag återigen visa kolonin men innan dess ska jag hinna köra några set med hantlarna. Har kommit på en lösning för bröstmusklerna nu, jag bär helt enkelt in det långa "fåret" från garaget och använder det som bänk! Genialisk idé.

Albin ♥ Texas

De är bara fööör mysiga.

Väggord

Någon sa; -Folk skriver en massa skit på kroppen nu för tiden, som 90-talets tribal. Och folk sätter en massa text på väggarna också, bl.a JAG. Dessa ord är beställda och ska pryda vår hall.

Goldie

Kvällen spenderades med Cathrine i stallet. Mycket trevligt och med perfekt väderförhållande. Jag provred Goldie i paddocken i alla dess gångarter, höll på att flyga av nån gång men det var inte så farligt.

Ser ni Hugo i mitten? Han var för söt :).

Lovely Week

Full rulle idag på jobbet, minst sagt. Men dagarna går snabbt när man har mycket att göra, och snart är det jul. Imorgon ska jag följa med Cat till stallet efter jobbet och provrida hennes fullblod Goldie. Goldie är lika hög i manken som jag är lång så tacka vet jag pall. Det ska bli intressant att ser hur det går och jag hoppas på lite tips från coachen.

Idag överraskade Kristin mig på jobbet med en förlovningspresent som hon har gjort till mig och Micke, tack så jättemycket ♥

Active Sunday

Efter att ha gått 5:an i rydskogen åkte vi direkt till kolonistugan där vi har klippt gräset och räffsat och fixat. Nu är jag helt slut, men ska ändå tvinga mig till ett par set med hantlarna. Klockan 15.00 är det återigen visning på kolonin och jag har återigen känslan av att detta kan bli nått men vi får se, det var nån medelålders herre som skulle komma och titta.

Ikväll väntas film och mys och innan det ska vi försöka hinna med en mctur, jag åker med denna gång. Åh just ja, tacos står på menyn ;(.

Italian night

Brr, det var kallt att köra motorcykel runt Roxen, speciellt på skuggiga skogspartier. Men nu är vi hemma och ska värma oss med en flaska italienskt rödvin ;) Vi kör på lite italien-tema här ikväll och tänkte boka hotell till vår Romresa.

Igår bjöds det på hejdå-fest för Suzz som åker tillbaka till Austrailen imorgon. Det var kul men jag var mindre bra på leken flippcup. Natten spenderades på Platens dansgolv och jag kom hem säkert i en taxi.


I´m going out


RSS 2.0