Brudbukett, smink, naglar & bryn

Som rubriken lyder är nu allt detta bokat och inplanerat. Jag har verkligen träffat människor som jag klickar med och det känns så rätt.
Vi var på Systrarna Grön idag och beställde blommorna och hon förstod precis hur jag önskade. Buketten kommer gå i solgult, ljus aprikost och cremefärgat tillsammans med murgröna. Vi kommer dekorera med blommor vid bänkraderna i kyrkan också och vi får låna rör-vaser från Systrarna Grön då det endast finns vaser på väggarna i kyrkan och jag vill ha utmed gången, ska köpa spetsband på rulle att knyta fast detta med och hoppas att det funkar.
Sminkningen görs på Face med en provsminkning vid ett tillfälle innan och det är även den tjejen som ska snygga till brynen. Att ha möjlighet till allt detta känns verkligen lyxigt!




veckoslut

Rasmus var taggad inför sin gymnastikuppvisning idag, hans grupp var utklädda till indianer och han var så duktig.  

Vi hade våra grannar över på kvällsmat ikväll och det blev så lyckat, jag hade verkligen tur med maten. 
Mkt stoj på barnen och vi festade till det med chips, dipp, saft och vin till de vuxna. Vi hade några goda flaskor rödvin som vi har fått av mamma som kom väl till pass.

Har varit i Söderköping med jobbet tors-fre och det var kul att träffa alla goa kollegor igen. Jag, Annie och Veronica provade glassen på Konfekthörnan (egengjord), så himla god!





Små små steg

Freja tog sina första ostadiga små steg idag ❤️ 




5 månader kvar...

Provade Friskis & Svettis denna vecka och har i stort sett tränat varje dag och varit ute och cyklat några mil. En klapp på axeln ger jag mig själv. 
Igår blev vi inbjudna till våra grannar lite spontant på kvällsmat och det var riktigt lyckat. Kidsen lekte så bra, t.o.m Julius och Arwid kom jättebra överens. Jag och Anna drack vin och blev sådär lagom varma och glada.

Nu sitter jag och väntar på Rasmus som har gymnastik och kl 18 ska jag själv iväg på någon form av jympa 🙈 i Tannerfors.







Vigselgenomgång

I söndags var vi inbjudna till Kaga kyrka för vigselgenomgång tillsammans med alla andra brudpar som ska gifta sig i år i Kärna församling. 
Präster och personal presenterade sig och läste lite olika bibeltexter och sjöng några psalmer. En kille sjöng flera olika låtar solo så man kunde få lite tips och idéer på vad man kan ha. Det var fritt fram att ställa frågor och alla fick med sig broschyrer och telefonnummer till all personal. Kaffe och vaniljhjärtan bjöd de på också, snacka om att vi blev curlade. Jättebra att de har detta och det verkade väldigt uppskattat från andra också.

LCC hudvård

Provade att byta märke på mina ansiktsprodukter. Jag har tidigare provat LCC's silverschampoo Blonde Perfection och är jättenöjd med detta. Nu använder jag en rengörning, en ansiktspeeling och en dagkräm som även är en nattkräm i ett. Jag är mer än nöjd och huden känns mkt fräschare och lugnare och mer återfuktad (jag har slarvat big time med det sistnämnda). Så jag kan verkligen rekommendera LCC och ger dessa produkter tummen upp!





Multisportglasögon

Det känns väldigt fånigt, men jag tror det behövs. Att cykla flera mil på landsväg bakom ett par såkallade multisportglasögon (jag kan knappt säga det utan att le för det känns geeky) kommer ju bli mer behagligt än att cykla omkring och kisa och gnugga dammet och pollen ur ögonen. 
Dessa har jag köpt 🙈. Snabb som tusan kommer jag bli i dessa!

Kl 10 ska jag köra ett cykelpass på Medley!


 

The point of no return

Inbjudningskorten har landat hos våra bröllopsgäster idag ❤️. Nu är det på riktigt! Gah! Vi ska gifta oss om 5 månader!! 




Yes!

Freja har fått plats på killarnas förskola! Wohoo! Vilket flyt :). Inskolningsdatum 10/8, sen börjar jag jobba 1/9, hur perfekt?!?

Freja 1 år

Idag fyller Freja 1 år ❤️. Snabbaste året i mitt liv. Det känns som hon kom igår samtidigt som det känns som vi alltid varit vi 5 på nått sätt. Nu är vi fulltaliga och detta lilla mirakel gjorde vår familj komplett ❤️. 
Vi började dagen med sång och paket och på förmiddagen åkte vi till Leos och busade. Lunch med farmor, Peter och Marie där Marie stod för maten, så himla gott det var. Vi fikade tillsammans innan vi åkte hem, var inne en stund och sedan blev det utelek tillsammans med alla goa grannar och deras barn. 

Vi känner oss väldigt nöjda med dagen och det verkar barnen också vara. 

Jag har tjatat om att jag vill ha en fasadflagga och idag sprang Micke och Rasmus in på Jula och köpte en. Så idag kunde vi flagga för Freja utanför dörren.














Cykla landsväg

Cyklade 3 mil idag och hade nog trott att det skulle kännas lite lättare än vad det gjorde. Tji fick jag 🙈. Det har känns som min kropp har sovit efter cykelturen fast jag har varit vaken.
Förövrigt så gick det alldeles utmärkt att cykla landsväg, inte alls så otäckt som jag trodde. 



1-årskalas

Freja hade många gäster på sitt kalas idag, 13 vuxna var vi och så barnen ❤️. Alla var nöjda och mina bakverk blev lyckade. Freja fick kläder från Villervalla, lära-gå-skor från Kavat, en klänning från Elin med ankare på, pengar och en träleksak som en käpp man ska dra framför sig. På måndag får hon sina presenter från oss ❤️.









2 april

Hohoho! Timmarna räcker inte till känns det som inbland och då är jag föräldraledig också! Kan tänka mig att vi kör igång med MatHem-leveranser och sånt i höst när vi båda jobbar som komplement och tidssparande.

Idag ska vi ha 1-årskalas för Freja som fyller år på måndag. Jag och Micke fixade mycket igårkväll med dukning, ballonger och så bakade jag limpor, tekakor, bullar och äggfria cupcakes under dagen. 

Julius är väldigt pappig så när han vill komma upp i mitt knä för att mysa tar jag vara på varenda sekund och gosar med honom lite extra ❤️. Berättar gärna för honom att han är speciell som är min minsta pojke ❤️. Syskonen emellan fungerar väldigt bra tycker jag och vi har lagt väldigt stor vikt på att alla ska bli lika mycket sedda, tror det har hjälpt till gemenskapen. Man märker direkt vilket barn som har mest behov och då prioriteras det.

Julius är så duktig och går på pottan varje dag, minst 1-2ggr och det är vi jätteglada för. Bra start inför sommaren då det ska pottränas på allvar. T.o.m Freja kravlade upp på pottan häromdagen och gjorde nr 2, dock med kläder och blöja på sig, men ändå. Blir ju sugen på att potträna småttingarna samtidigt då vi längtar efter en blöjfri tid.

Om någon timme ska jag åka iväg och köra ett spinningpass och jag vet att jag kommer vara helt slut efteråt, gummiben!

Ps Freja har också äggallergi, men troligtvis växer det bort med tiden ds




RSS 2.0