Gott & nyttigt bröd

Här kommer receptet på ett jättegott bröd, som också är väldigt enkelt att göra. Det ska varken jäsa eller bakas ut.

Flowers

Dessa pryder mitt bord just nu.

i.d bare Minerals

Nu går jag över helt till mineralsmink då det ska vara vårdande och bättre för hyn. Har provat mina nya produkter och jag är mycket nöjd med resultatet. En foundation med tillhörande Kabukiborste, ett transparant puder (Veil) och borsten till pudret heter Flawless brush.

"bareMinerals Foundations SPF 15 är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till din hudvård."
  • Inga konserveringsmedel
  • Natirligt UV-skydd SPF 15
  • Inget talk, olja eller vax
  • Ingen parfym eller tillsatser
  • Lugnande & anti-inflammatorisk
  • Ej djurtestad




Wicked Wednesday

Åkte ner till stan efter jobbet och tog vaccinspruta mot Hepatit A och nu har jag visst 25 år skydd mot detta, nice.
Var på Vila en sväng och jag blev positivt överraskad över deras nya jeansmodell "Curved fit, slim waist medium hips". Helt genialiskt tycker jag och de satt perfekt, dessa jeans kan jag verkligen rekommendera för er med lite former, haha.
Med god framförhållning har jag även införskaffat min outfit till Jennys kommande fest i Valla, det ska bli så himla skoj.
Inget annat nytt på tapeten direkt, jobbar och står i, imorgon är det träning som gäller, på lördag ska vi in till storasyster på en fika i Motala och på söndag är det husvisning igen. Någon som skulle behöva träna är Texas, han skulle må gott över att bli lite slim. Katterna är inte så aktiva för tillfället och de vägrar gå ut i snön, gömmer sig under sängen när de vet att jag ska ta ut dem.
Nu ska vi kolla på Sherlock Holmes och sen ska jag soooova.

What to do?

Albin tuggade precis av min laddare till mobilen, suck.

Sunny Saturday

Solan var faktiskt framme i förmiddags och bjöd på blå himmel. Jag har varit iväg och kört att aerobic dance pass och avslutade med en sol. Har tagit en lång och välbehövlig dusch och nu bara myser jag omkring här hemma. Har faktiskt lärt mig att spela "fattig bonddräng" på gitarren och jag känner mig väldigt stolt över detta framsteg.
Ikväll ska vi tillaga lite kött och klyftpotatis och till detta ska vi försöka oss på en hemgjord bearnaisesås. Var på maxi förrut och inhandlade allt vad som krävdes för såsen och lite till. Kom hem med dessa söta servetter som jag ska duka med sen.

Fabulous Friday

Arbetsveckan är slut och helgen är här, härligt. Jag ser redan fram emot min sovmorgon imorrn. M ska jobba i helgen så min helg består mest av träning och gitarren. Min storasyster fyller år nästa vecka och jag skulle skicka ett sms till mamma angående hennes present förrut. Jag skickade sms:et till födelsedagsbarnet själv istället, typiskt.
Texas behöver inte ställa alarmet på min mobil ikväll.

Hopeful Monday

Var sjukt trött imorse när jag vaknade och hade gärna legat kvar i sängen en stund eller varför inte hela förmiddagen. Nu är jag iaf hemma och ska ta mig ett varmt bad, har frusit hela dagen på jobbet. Jag frös ju inte mindre när jag kom hem och ramla omkull i snödrivan vid brevlådan heller, det måste sätt väldigt roligt ut för grannarna men vad gör man inte.

Har varit på två husvisningar i helgen och vi klickade inte med något hus. Det första var i Viikingstad och det var lite det som var problemet plus att vi aktar oss lite för hus med källare. Huset i Lambohov var mer ett kedjehus men väldigt fint med nyrenoverade badrum och golvvärme i garaget, tyvärr kändes huset för litet så det blev inte aktuellt heller. Det som känns skönt är att vi inte behöver ha någon stress och att vi bor väldigt bra som vi gör.
Imorgon ska jag till tandläkaren för er som är intresserade och på onsdag blir det fika med tjejerna på Waynes.

Man from Earth

En väldigt intressant film som endast består av dialog i en och samma stuga. Skådespelarinsatserna var väl sådär men man fick sig en tankeställare.

3/5

Födelsedagskalas


Annie vet du vad? Han går!

Har varit ute på Ikano tillsammans med Annie och Elliot. Vi besökte mitt gamla jobb och tog en lunch där. Lite shopping hann vi med också :). Nu är jag hemma en sväng och strax ska jag åka till gymmet och möjligtvis hinna med en sol också. Imorgon är det 18-års kalas i Motala och innan vi beger oss dit ska vi på en husvisning. Ett helt perfekt hus som jag har blivit kär i, byggt på 50-talet men renoverat och fint inuti. Tyvärr måste jag väl säga att jag inte tror det blir aktuellt då det ligger i Vikingstad :(, men kolla ska vi göra iaf.

I need a hero

Faktiskt skönt att komma in i vardagen igen, jag har varit lite veckovill på sistone. Nu är jag precis hemkommen från jobbet och Texas får i skrivande stund ett psykbryt på min ryggsäck i hallen, ryggsäcken med mina träningskläder i som jag skulle tränat i nu. Det blev inte så idag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Blir en relativt kort vecka ändå det här för igår tillbringade jag hela dagen uppe i Stockholm på ett mkt intressant möte. På fredag slutar jag skapligt och det blir eventuellt en lunch på Ikano, de har bra parkering för lastbilar ute i Tornby och mitt tjejgäng kräver det ;), blir det ingen lunch hoppas jag på en fika nästa vecka på stan runt 17-tiden, det var alldeles för länge sedan.

Look who´s walking

Outfiten har Nova fått av mig & M. Byxor från pop och en Star Wars tröja som jag tror Novas pappa blev gladare för än Nova :).

Världens sötaste Nova


Baka liten kaka


Nova 1 år

Grattis Nova som firar sin absolut första födelsedag idag. Imorgon kommer faster Sofie till Motala och sjunger för dig :).

Milk

Mycket gripande film om hur Harvey Milk kämpade för homosexuellas rättigheter under 70-talet.
4/5

Me vs Albin

Nu är jag på bättringsvägen och jag har planerat att gå till jobbet imorgon. Ingen feber längre och halsen har slutat göra ont, däremot har jag kvar den förbaskade förkylningen men det går nog över snart. Ska skiva upp en apelsin här och ta en kopp te.

Albin är världens mysigaste och sötaste katt, IBLAND. Jag har jagat runt honom här och han vet så väl när han har gjort något som han inte får t.ex. hoppa upp på väggarna och riva upp tapeten eller ge sig på och jaga röd och svart (och då är det inte lek) eller varför inte vässa klorna på soffan (trots att han har ett helt klösträd i sovrummet) när detta sker och jag börjar gå efter honom vet han mkt väl att jag inte är glad och troligtvis kommer att köra ut honom en stund. Smart som han är klämmer han sig under sängen. Fick tag i honom tillslut och nu är det lugnt och skönt här inne. Sånt här orkar man inte när man är sjuk :)

Det är inte bara jag som är stormförtjust i min filt jag fick av bror i julklapp, här ser vi också hur katterna beslagtar mina saker.

Har bestämt mig för att byta gym nu till Campushallen istället, var inne på deras hemsida och de har massor av roliga pass på väldigt bra tider och ett stort gym. Passar mkt bättre när det ligger så nära och man åker åt rätt håll när man ska hem från jobbet. Har gett upp hoppet om att någon jag känner ska börja träna på Feelgood så snälla gör nu inte det när jag har slutat där ;). Något som jag däremot blev besviken på var att Feelgood har två månaders uppsägningstid trots att min bindningstid har gått ut och att jag har tränat där i en herrans massa år. Kortet där måste sägas upp personligen i receptionen så det blir väl nästa gång jag tränar och jag skulle tro att det får bli på måndag.

Ny kappa till våren

Har köpt denna jacka från H&M. Jag gillar "klänningsformen" och pälskragen går att ta av om man vill.

Sick and tired

Tanken var att börja jobba idag efter lite ledighet men så blev inte fallet. Har fått tidernas förkylning och halsont på det, inte kul alls. Micke var iväg till apoteket åt mig innan han for till jobbet. Så jag har bunkrat upp med nässpray, värktabletter, bafucin och c-vitamin. Om någon vänlig själ vill komma hit med apelsiner, yogi-te och punschpraliner så står dörren mer än gärna öppen :).

Musikalbiljetter till "Singin´ in the rain" är bokade så i slutet av mars ska jag, Jenny och mamma se den i Stockholm, ser redan fram emot det. Missade den sist den gick upp så jag blev väldigt glad när jag såg att de skulle köra den igen.

RSS 2.0