Sista turen med motorcykeln

Sista turen med boppen idag som Elliot skulle ha sagt. Våldgästade Annie en sväng ute i Ljungsbro och vi hade lite skönt soffhäng innan jag begav mig hemåt igen. Både Annie och Elliot provade min mchjälm och det är ett stort steg framåt i Annies mckarriär ;). Blev lite småkallt om händerna när jag körde annars gick det bra.

Imorgon är det november redan och jag ska på möte i Stockholm både mån och tisdag så det blir övernattning för min del. Tror jag har dubbelbokat mig på fredag, men jag tror det löser sig ändå för jag kom just på att jag troligtvis slutar vid 11.00. Middag hos Annie som jag har lovat att komma tidigare på plus att jag har bestämt att åka in till Motala för att göra fint på pappas grav och fika med mamma. Borde hinna till båda.


Brown hair blue eyes

Jag skulle ju inte klippa lugg igen utan har sparat och sparat för att den ska växa ut. Tråkigt nog för luggen så hade den fått en konstig längd vilket gjorde att det inte gick att få kontroll på den...då hände detta och jag är tillbaka på ruta 1! Ska jag vara ärlig så är jag ju en riktig luggmänniska och har burit denna sen många år tillbaka, sammanfattningsvis - jag är nöjd!


Ducati Roma 2010

Det är många av er som efterfrågar fler inlägg i mc-katergorin, jag har ju såå många läsare som är intresserade av dessa, Not! Nu behöver ni inte vänta längre, här kommer ett knippe bilder från resan till Rom, håll tillgodo!

Rom 2010

Nu är vi hemma efter underbara dagar i den fantastiska staden Rom. Fick släpa hem Micke för han hade nog gärna stannat ett par år till ;).
Jättebra väder och har t.o.m kunnat gå i t-shirt vissa dagar, ca 16 grader varmt, lite skillnad mot vädret som väntade på Skavsta idag. Vi har varit i tre olika Ducatibutiker varav en låg utanför kartan, men vi hittade på bara vilja :) De hade t.o.m en Ducatirestaurang där vi åt lunch en dag.
Kunde inte hålla oss borta från Vatikanen trots att vi hade bestämt innan att vi skulle hoppa över det denna gång, Peterskyrkan är bara såå vacker och stoooor. Åkt både buss och tunnelbana hann vi med också och gick och strosade i det pittoreska området Trastevere med massa mysiga restauranger.


Måste packa nu....

Skulle ju inte köpa en fjortisbaseballströja men titta vad jag kom hem med! Kunde inte stå emot då den var så skön och röd och fin. Tummen upp för att det inte är någon luva heller. Både tröjan och de mörka baggyjeansen kommer från VeroModa.

Augusta Lucilla Palace

Den enerverande hostan är tillbaka, tjohoo! Så nu är jag om inte sämre än igår, genomförkyld och har hostat hela natten. När jag tänker efter är det inte direkt första gången jag blir sjuk i samband med en resa, jag blev sjuk när vi var i Paris och innan vi skulle åka till Thailand sist. Är det detta som kallas för resfeber??? Hur som helst stannar jag inte hemma utan ligger hellre på ett hotellrum i Rom och är sjuk. By the way har vi nu äntligen bokat ett hotell också, bättre sent än aldrig. Hotellet heter Augusta Lucilla Palace och är ett 4-stjärnigt hotell med perfekt läge i centrala Rom.

Vi reser lätt med bara handbagage och upptäckte igår att vi bara har EN väska hemma som uppfyller storlekskraven för handbagage 40x55x20. Måste fixa en till väska idag, ska hem till svärmor och kolla om hon har nån väska på vinden vi kan låna. Ska försöka ta mig ut till Ikano en liiiten sväng sen för helt plötsligt har jag ju såklart INGET att ha på mig i Rom ;) ska se om jag hittar några schyssta byxor.

The wild side

Från att ha varit en innekatt i 5 år har Texas nu mer blivit mer av en vildkatt. Stackars råttan som hänger i Texas mun ;(.

Min vän Strepsil

Jahopp, då har man gått och blivit sjuk ;( inte alls min grej men tur att M har klarat sig. Jättetjock och rivig i halsen och såklart förkyld, inte kul alls. Skulle åkt till Göteborg imorgonbitti på möte också och har precis fått ringa och avboka mina tågbiljetter, typiskt! Hoppas detta går över snart gillar inte alls att vara dålig, räknar ju med att kunna jobba på fredag men det är nog lite väl positivt tänkande, vi får se helt enkelt. På söndag åker vi till Rom och det vore ju nice att vara frisk då.

Hallen

Det var lättare sagt än gjort att få upp väggorden, det krävdes precision. När vi hade fått dit de och allt var frid och fröjd gick jag förbi i hallen och ser Albin sitta på bänken med "lilla g" från ordet idag under tassen! Damn it! Katten hade snittat upp ordet och lyckats pilla ner g:et som tydligen inte hade torkat riktigt än. Tur att jag upptäckte detta i tid innan han hann att äta upp det eller knöggla till det! Med ytterliggare precision lyckades jag få dit det igen och det blev riktigt bra faktiskt. Det är bara en tidsfråga hur länge det får vara såhär fint i hallen.


Photos of today


Toy Story 3

Filmen var hur rolig som helst :). Se den!

Give It To Me Right

Dansar omkring till Melanie Fiona här hemma, snart kommer Micke hem och jag vet att detta kommer bli en fantastisk helg. Blir en sväng på stan imorgon och jag hoppas på bra väder så jag kan fota lite fina höstbilder. Fest hos Jenny imorgonkväll och jag hoppas jag kan gå på den, får försöka komma på en lösning.


MQ shop online

Kul att MQ har öppnat en online shop. Hittade denna fina pippi-tröja där. Ska kolla om de även har den i affären så att man kan prova, om inte får jag beställa den över nätet och hoppas på det bästa :), de har fri frakt till den 17/10.

Det här är inte ok...


still digging...

En uppiggande och välbehövlig fika idag efter jobbet med Cat och Nadja, ni är bara för goa :). Mörk hemfärd i uppfriskande kyla, nypumpade däck på cykeln gjorde att det gick relativt snabbt. När jag kom hem stod en vegetarisk lasagne i ugnen, du är underbar älskling.


Västerbottenpaj med kantareller

Testade att göra Per Morbergs västerbottenpaj med kantareller och gräslök och måste säga att den blev jättegod! Detta recept kan jag verkligen rekommendera. Ett vegetariskt tips till Cat också.


Motala

Bakade en äpplepaj och tog en sväng till Motala. Härligt väder ute idag och mysigt att träffa Nova, det var alldeles för länge sen.

Vi har köpt hund!

Det blev bestämt en tax!

Check this out

Micke hittade ett häftigt fotoprogram som skapar HDR-bilder, High Dynamic Range. Kolla in min grymma motorcykel!

I have to go

Höstbild på Texas, jag tror faktiskt han är den av katterna som är lättast att fota eftersom han är så avslappnad av sig. Albin och han kommer överens ibland och sen helt plötsligt är det fight. Jag vet att de sista bilderna är riktigt dåliga (men roliga) och jag har nu kommit på att jag måste minska slutartiden när jag ska ta så rörliga motiv och kanske öka ISO-värdet om ljuset är för dåligt, det var ju rikigt grått och trist ute nu. Men det är bara att träna vidare.

Rosetter i öronen

Slängde mig i soffan när jag kom hem idag efter en kall och blåsig cykeltur, håret får en konstig okontrollerbar frisyr när det blåser så mycket. Nåväl, invigning av mina svarta rosettörhängen idag som jag är väldigt förtjust i (H&M). Fick mess av Annie förut som sa att hon hade ett uv-filter till min lins till övers :) Kollade nu och jag tror det passar alldeles utmärkt också, ska prova på jobbet imorgon, för imorgon är det Anniedag.



Ps. Albin hälsar att han också vill ha en mus i besticklådan Ds.

Me and my new camerabag



Supernöjd med denna kameraväska från Golla. Gott om plats och många förvaringsutrymmen. Den kommer agera som ny handväska med lång justerbar axelrem.


Sista rundan 2010?

Idag körde vi Kindagurka-rundan som nog blir årets sista. Tur att solen värmde lite. Tyvärr hade vi lite bråttom så vi hann inte med nån fika i Rimforsa och på tal om bråttom tur att fri fart råder på min favoritväg :). Höstlöven virvlade upp när vi for fram i eftermiddagssolen, myyyys!

Hallmöbel

Denna har vi köpt idag (bänken alltså), dock inte tagit hem då bilen är för liten :) Ska hämta den i veckan när vi får låna en kombi. Butiken är Handplockat som ligger på Nygatan.

Kategori "Foto" har anlänt

Känner mig inte allt för pigg med min långvariga hosta. Men något som piggade upp mig idag hem från jobbet var att jag fick reda på att min kamera kommit, lycka! Nu är det ju inte så att man tar professionella bilder bara för att man har köpt en systemkamera (som många tror) utan nu är det hårdplugg i instruktionsboken som gäller tills jag får ett grepp om detta. Det gäller att lära sig inställningarna så att man kan få ut och framhäva det bästa (eller det man vill) av bilden. Bländartal och slutartid kommer bli mina nya bästa vänner. Var ju ändå tvungen att tjuvtesta lite...

Off we go!!

RSS 2.0