It´s a great day!




Ibland faller alla bitar på plats och man behöver inte fundera så mycket längre. Detta känns som en befrielse och jag ser fram emot 2010. Scarfen på bilden har Micke fått i julklapp av mig btw.

Surrogates

3/5

I´m cold

Fy vad kallt det är ute idag. Skönt att komma hem i värmen och ta på sig en gosig fleecetröja :). Det är dagar som denna man längtar extra mycket till Thailand (inte långt kvar nu). Köpte en ny bikini från ellos, en rosa variant som ser ut som en barnbikini.

Sunday

Annie och Elliot var här förut och jag provade att göra Leilas kladdkaka, lite annorlunda men väldigt god :) Elliot for omkring i sin gåstol här och vi diskuterade tjejsaker bl.a vulkaner. Har fått in en jättebra radiokanal som heter Offshore Music Radio - 60s to the 80s Music from the Glory Days of the Radio Ships. Nu ska jag fortsätta att njuta av min lediga dag.

Saturday

Gitarren är stämd. Nu gäller det bara att klippa ner naglarna i väntan på mina ackordböcker, nice!
Var en sväng på stan tillsammans med alla andra som ville fynda idag på mellandagsrean. Jag köpte två par skor och 2 parfymer, men hör och häpna, inget av detta var till mig! :) Gjorde ett besök på Feelgood och styrketränade innan jag åkte hem. Imorgon kommer Annie och Ellie hit en sväng och det ska bli myysigt. M jobbar på och nästa vecka har jag lyxen att bara jobba två dagar :).
Idag har jag en stålsträngad Cort (till vänster) och när jag kan spela bra sen vill jag ha gitarren till höger inspirerad av 60-talet med färgen "Candy apple red".

Christmas day

Julafton spenderades både i Motala och i Linköping tillsammans med Mickes föräldrar. Trots snö ute hade vi väldigt bra väglag att köra i. Känns som det var flera år sedan vi hade en vit jul och kollar jag ut genom fönstret nu så snöar det för fullt. Innan vi åkte från Motala spelade och sjöng Elin lite grann och hon är verkligen duktig. Det påminner mig om att det kanske är dags att damma av min egen gitarr som står här hemma. Jag anser mig vara rätt envis sådär och vill jag kunna spela gitarr då ska jag se till att lära mig det. Stämapparat och notböcker ska inhandlas. Daniel fick ett turntable till 360 i julklapp och det var rätt coolt med massa bra musik. M och jag skulle inte byta julklappar men som vanligt kan vi inte hålla oss så det blev paket ändå. Jag fick jättefina örhängen och halsband i samma serie av honom. Nova fick nog mest paket tror jag, hon drunknade nästan i paket, så himla söt, hennes första jul och allt. Hon gick helt själv till mig igår, flera steg, helt otroligt.
Idag blir en lugn dag och vi ska bara njuta av ledigheten. Hoppas ni hade en mysig jul allihopa för det hade verkligen jag.

I love you man

4/5

Avatar

Det blir en 5:a från mig. Sjukt bra, storslagen, sorglig och mysig. Skulle vara kul att se filmen i 3D, det märks ganska tydligt att den är gjord för att ses på det sättet.


Frosty the snowman

Gick ut hårt och har tränat både igår och idag så nu känner jag mig väldigt stark. Det är lite smått besvärligt att gå ner till gymmet efter jobbet också när det har snöat så mycket, jag åker kana i mina gummistövlar, bara det är träning i sig att parera eventuella fall. (Var en tjej som körde omkull på cykeln framför mig och det såg inte roligt ut, stackarn). Har ganska mycket att tänka på just nu och när man inte har hojjen att köra på passar det perfekt att rensa huvudet lite med hjälp av träning. Imorgon hade jag tänkt att köra aerobic dance men detta blev inställt mot middag på Nangs kitchen med bror istället (om vi får ett bord, annars blir det nog China). Han ska nämligen ut och fara igen så det var precis att vi hinner ses en snabbis. Stackars ska åka till Disneyland i Hongkong och fira jul där och eventuellt nyår i Malaysia.
På fredag har jag semester och julklappar ska inhandlas tillsammans med sambon som också har tagit ledigt, det ska bli så himla mysigt. På lördag är vi bjudna hem till Thomas och Helene på lite galej och på söndag ska vi och 8 pers till gå och se Avatar på bio. Det är mycket nu inför jul och nyår och bloggen kommer lite i kläm, funderar återigen på att lägga ner men vi får se, jag kommer nog inte vara så aktiv här mer iaf.

Pizza pronto

Gjorde egen pizza ikväll. Självklart använde jag mig av Leilas recept till degen, men fuskade på tomatsåsen och slängde på en burk pastasås med basilikasmak. Annars har jag skinka, tomat, paprika och mozzarella på min pizza, Micke gjorde någon variant med kräftstjärtar.

Michael Bublé

Var uppe rätt så tidigt idag och bakade lussekatter som jag blev väldigt nöjd med :) Tjejerna kom på fika och jag fick en jättefin fotobok som Annie hade gjort, blommor och en berlock till mitt Pandora-armband. Tack för en jättehärlig eftermiddag :) Det blev många omtag på bilderna idag och Nadja fick visst vara med på alla tre nedan. Nu ska jag plocka iordning lite här och snart kommer sambon hem så någon form av middag ska fixas. Blir nog en promenad i vintervädret sen skulle jag tro :).




Adventsfika

Imorgon söndag är tjejerna bjudna på adventsfika/luciafika hos mig kl: 14.00. Välkomna!

Humanity for all

Väntar på att det här snygga armbandet med härliga budskap ska dimpa ner i min brevlåda.

Its a rainy dag

Jag åker inte som ungdom på bussen längre så detta är ännu en anledning för mig att cykla till jobbet. Skulle jag ta bussen skulle jag nog åka som ungdom ändå eftersom jag ser så ung och fräsch ut ;p. Sambon jobbar och det är skönt med lite egentid hemma, tycker jag idag, om några dagar kommer jag känna mig ensam. Just nu lyssnar jag på "Bad romance" som var med på min nya mixcd som jag fick av Daniel häromdagen, jag blir alltid lika glad när jag får en ny skiva av honom, mycket bra musik. Nu ska jag höja volymen och dansa runt här hemma.
Ice Age 3 var väldigt rolig, så om du har barnasinnet kvar tycker jag verkligen du ska se den.
Mötet i Sthlm imorgon blev inställt igen så nu ska jag inte ut och fara än på ett tag vad jag vet.

What a fabulous day

Det har blivit mkt fika idag. Först smörgåsar med egengjord skagenröra och så tårta och lussekatter på det, jättegott blev det. Tack för alla fina presenter jag har fått i samband med min födelsedag. Nu har vi varit ute på en lång runda i Lambo (var tvungen att smälta kalaset lite) och strax ska vi slå oss ner i soffan och se på denna film.

Second Advent

Idag blir det fika med familjen Nyström/Palmgren på besök. De kommer runt 15 och jag har lite förberedelser kvar. Ska ut till Maxi och handla lite och sen hämta hem en tårta från Lind´s i stan.
Albin ser svanslös ut på det här kortet, han liggerofta PÅ sin långa svans.

Friday night

Har haft det mycket bra i Stockholm i två dagar och lite shopping har även hunnits med. En julklapp klar iaf. Tanken var att vi skulle gått ut igår kväll men tyvärr gick vi klippt åt fel håll och fick oss en promenad på närmare en timme då vi både hann att nyktra till och frysa. När vi upptäckte att vi hade gått i en fyrkant var vi ju nästan tillbaka vid hotellet och vi hade tappat lusten att fortsätta leta efter något uteställe trots att de uppenbarade sig mitt framför oss när vi "kom tillbaka", kvällen slutade i mysbyxor på Desirées rum, inte så illa det heller :). Vi har mött en del kändisar också, bla Michael Nyqvist i gamla stan som jag såklart missade (hade inga glasögon på mig), jag fick nöja mig med Christer Sjögren på perrongen och även greken som var med i halv åtta hos mig i veckan (ingen kändis direkt men alltid nått). Nu ska jag baka lite inför imorgon bl.a pepparkaks-cheesecake och Lion bars. sen blir det idol och mys med sambon.
Akta så att ni inte halkar på ett bananskal!

Birthday number twentysix

Tack för alla gratulationer idag :) Micke hade sagt att han INTE skulle köpa någon present till mig eftersom jag fick Ducatihjälmen nyligen men när jag kom hem från jobbet stod ett inslaget paket på bordet med dessa godingar inuti :). Blev mat från China och en jättefin blombukett också :) Har precis packat inför Sthlm imorgon och nu är det time for bed.

25 to life

Sista dagen som 25-åring. Känns ok. Tror jag.
Blev inget Stockholm imorgon (mötet blev framflyttat till tisdag) och det gjorde inte mig så mycket :). I helgen blir det lite kalas här och tanken är att jag ska baka lite lussekatter, ska beställa nån form av tårta också. Jag är sjukt sugen på lussekatter så jag hoppas sambon kan köpa hem några tills imorgon som vi kan festa på.
Har inte hänt så mkt sen sist, bara tränat och jobbat. Körde ett sjukt jobbigt spinningpass igår. En tripp till Ascot är i planeringsstadiet eller planet går mot England iaf, staden är fortfaarnde ett frågetecken, men snart vet vi nog så vi kan passa på och boka lite billiga biljetter med Ryanair. Ju fler gamla avdankade dansare som vill hänga på desto roligare :). Slutet på januari är på förslag typ 28-30 eller nått liknande.

RSS 2.0