World net radio


Här kommer en bild på min efterfrågade rosa dalahäst


Köpte denna supermaskin idag så jag kan göra egna smooties

Nya glasögon kanske?

Fika med girlsen

Sista träffen med Cat innan hon drar till London. Skönt att det inte är så långt så kan hon komma hem ofta och vi kan komma och våldgästa henne, tänk er bara, hela ligan i London, det kan bara inte gå fel! :)

Hallonsmootie & morotskaka, yummie!


Vad gör vi på våra fikastuder EGENTLIGEN?


Annie, Nadja & Maria


Cat and Me


Elliot var självklart med :)
Det är en konst att göra iordning barnmat
Nu är det grillfest här med Olesenbrothers!

Doften av hö

Det blev en fin runda ikväll!

onsdag eller?

Har precis kommit hem från gymmet och tagit en dusch. Strax ska vi ta motorcyklarna och åka till Rimforsa där vi ska äta lunch vid 13. Skulle behöva åka till stan och kolla ut nya glasögon då jag uppenbarligen har slarvat bort mina bruna ;(, det jobbiga är att jag har en vision om hur de nya ska se ut och det kommer bli mörker att finna de. Vi får se om jag hinner idag annars blir det troligtvis imorgon innan jag ska träffa tjejerna på stan.

Ha det bra!

Såld!

Det var tuffare än jag trodde, kände mig väldigt nostaglisk och fällde ett antal tårar. 2 goa killar från Skåne kom hit och var helnöjda med cykeln.

Sista turen med Kawwan

Bye bye Kawasaki

Det är med sorg i hjärtat som jag troligtvis kommer sälja min fina Kawasaki idag. Bara en timme efter att jag lade ut annonsen igår ringer en kille från Malmö som är jätteintresserad. Han kommer hit idag runt 3 och han säger redan nu att han ska ha den till 100 %. Ska tvätta och vaxa den strax så att den verkligen visar sin bästa sida :). Det var ju den hojjen som tog mig till kortet! Om jag fick bestämma skulle jag ha kvar den men det blir lite trångt i garaget och lätt oekonomiskt i längden ;).


Ikväll ska vi gå ut och äta på Olympia eller Kniv & Gaffel, får se vad det blir men vad vi än bestämmer oss för kommer det att bli myyysigt :). Nu är det dags för en powerwalk, bye!


Elliot´s dop

Är så himla veckovill vet aldrig vilken dag det är. Känns som det är lördag varje dag men det är väl så det ska kännas när man har semester :) one week to go, yeah! Har inte så mycket inplanerat denna vecka och det känns skönt, på torsdag ska jag träffa tjejerna för en fika, nice. Var och tränade på förmiddagen idag och det var bara såå skönt, crosstraining och gym, tänkte jag skulle gå ut hårt nu med träningen så denna vecka startar min bootcamp ;).

Igår var vi på Elliots dop och det var jättemysigt, han var så söt men lite ledsen blev han allt på slutet i kyrkan ;). Anna läste en fin dikt och fick ta i bra för att överrösta honom :).

 
Presentöppning

Bye!

Falun & Järpen

Jag är hemma nu. Eller rättare sagt kom vi hem igår kväll efter en bilfärd på ca 13h. Vi har haft en jättehärlig vistelse där vi besökte Falun och sedan fortsatte till Mickes bror i Järpen, 2,5 mil från Åre.

Välkommen till Dalarna! Jag fick en rosa dalahäst av Micke! *lycka*

Obligatorisk klädsel i koppargruvan.

Falu kopparguva

Snöbollskrig på Åreskutan

Vi åkte kabinbana upp på Åreskutan och gick/klättrade resten av biten ända upp till toppen!

Oh happy days! 

Vilka vyer! 5 plusgrader och friska vindar.

Ristafallet i Järpen. Här spelades stora delar av Ronja rövardotter in.

Inget badvatten :)

Invigning av nya jackan vid Ristafallet.

Bye!

Nytvättad

Tvättad för första gången på säkert flera år, det behövdes kan jag säga, blev en helt ny motorcykel.


Nu åker vi till Falun och vidare till Järpen imorgon, dock inte på denna utan vi tar bilen!
Ha det gött!

Måla måånster på väggen



Den är min nu!

Minigolf & grillfest

Var och såg Harry Potter med Daniel och Elin i torsdags och den var superbra. De stannade över natten och igår var vi i valla och spelade minigolf och sen avslutades dagen med grillfest i Motala, mycket trevligt. Var nere vid Pariseviken och tog ett dopp och gick i handduken hem till mamma, det är sommar det! Idag ska vi tvätta bilen och båda motorcyklarna är det tänkt, vi får se hur långt vi kommer. Ska befinna mig i Stockholm framåt kvällen så tyvärr kanske jag missar tjejträffen idag ;(, men vem vet jag kanske hinner komma typ en timme eller nått till stan.

(De tre första bilderna visar att minen nedan ligger i släkten :))














Nova provar Daniels bandana


Pariseviken


Domino & Douglas fick också följa med



Bye!


Halmstad

De senaste dagarna har jag:
  • varit i Hovs hallar
  • smällt bort i bilkö i Båstad "många unga pojkar med pappas bil"
  • kört ca: 6 h i konstant ösregn
  • förstått att Biltemas regnställ är bra att ha
  • suttit på en klippa och bara njutit av ledigheten
  • kört på min drömhoj genom en vacker bokskog
  • shoppat i Halmstad och gått längs Nissan hem
  • hetsat upp mig och pekat finger åt en bilist när jag blev omkörd
  • varit i Oskarström och grillat 
  • kommit fram till att jag måste byta till en "riktig motorcykel"

Bye!

Fika & utgång

Fika igår med tjejerna och det var smarrigt kan jag lova, Cat hade med sig egengjorda cupcakes och sen lite daimtårta och kladdkaka på det, vi brukar inte hålla igen när vi fikar :). senare på kvällen åkte Cat och jag till Jenny för att ta ett par glas vin ett par som jag tror slutade i hela boxen (ursäka Jenny :)). Utgång på det och det var minst sagt roligt. Jag är rätt dödad idag med tanke på att jag kom hem vid 4 imorse.







Cat is cute


Jenny fyller på mitt rosévin


Oh my 1


Oh my 2


Helt ok

Regnet öser ner idag

Kunde inte sova mer, fast jag ville :). Igår gick jag på semster och när jag kom ut från jobbet så sprack himlen upp och solen tittade fram, perfekt! Jag åkte ner till stan och gjorde mina naglar som blev jättefina, skulle haft några rosa stenar på två naglar men de var slut så det fick bli ljusgröna istället, ser väldigt somrigt ut faktiskt :). Efter detta skulle jag "bara" åka och köpa en reflexväst på Beviks, men det var svårare än vad jag trodde. Jag var runt på Beviks, Nifa, Handelsboden, Bikestop och Jula (och då höll jag på att slita mitt hår) hur svårt ska det vara att göra en insats för säkerheten?! Visst de hade västar sådär 1 st i storlek XL som de ville ha närmare 300:- för. Alldeles för stor och så berättade de för mig att de inte skulle ta in fler? Okej, låter logiskt eftersom sommaren och mcsäsongen är slut...NOT! Det hela slutade med att jag åkte till Biltema och köpte en bra väst i min strl för 49:-, det ni, lite skillnad! Man blir så trött.

Mamma kom in på ett spontanbesök (vi har haft många sådana på sistone) och hon var med mig på Biltema och hjälpte mig att välja, köpte även ett regnställ (mc) som jag ska ha med mig i fall att. Det roliga (och bästa) var att regnstället är liksom helt, ett stycke och minsta strl var L (men det gick rulla upp) jag har nog aldrig kännt mig så oatraktiv förrut som jag gjorde när jag gick omkring som en michelingubbe inne på Biltema och mamma och jag vred oss av skratt. Men köpte det, det gjorde vi :). 

Åkte till Ikano en sväng och på vägen dit står trafiken still, framför vår bil springer en kille som en galning och efter honom springer en annan annan kille (förmodligen butikskontrollant) och försöker få tag i honom, på sidan av vägen springer två smått hysteriska killar i röda pikétröjor (Siba) med mobil i högsta hugg. det var som att vara mitt i en actionfilm och helt plötsligt när "tjuven" har sicksackat klart över vägbanan kommer det en Van uppkörandes och de drar in killen i farten (benen bara hängde ut ett tag, herrejöses), välkommen till Linköping morsan! Det blev lite shopping inne på Ikano och mamma och jag tog en fika på mitt gamla jobb. 

Nu ska jag ta fram lite frukost här och sen fixa iordning lite inför att tjejerna + Elliot kommer hit runt 13 för att fika, nice :).



Ha det bra!


1 dag kvar tills semester

Fy vilket väder! Nu ser det inte längre lovade ut till vår mctur på måndag :/. Har stått i närmare 20 min med Dess i regnet och väntat på bussen och det är kallt ute, hade behövt ett par vantar! Idag har varit en intressant och rolig dag på jobbet och lite galen och ledsam också ;) Vi är ett bra team vi fyra, en god blandning av det mesta :). Ringde och beställde tid för mina naglar imorgon 13.15, ska göra förstärkning med fransk manikyr, mycket trevligt. På lördag kommer tjejerna hit på fika runt 13, får se vad jag ska bjuda på men tyvärr måste jag säga att det blir nog inte hembakat denna gång.
Nu ska jag hoppa in i duschen, jag ser ut som en blöt katt som har dragits fram och tillbaka i en av vattenpölarna här ute på gatan, ja, ni kan ju föreställa er. Systerbarnen kom precis in till Linköping så jag ska träffa de en sväng ikväll, och nästa vecka har vi fyra bokat biljetter till Potter, det ser jag fram emot.



 Ha det gott!

tisdag

Kom precis hem från jobbet, har cyklat idag och det blev varmt kan jag lova. Det gäller att få upp flåset lite nu innan semestern och gärna lite styrketräning på det så man är i god form inför långa turer. Hoppas vädret vänder bara, men jag tror det ser lovande ut :). Strax ska jag laga lite middag och idag blir det pastasås med kyckling, creméfraiche (paprika chilli), paprika, purjo, tomater. Imorse när jag skulle gå till jobbet blev det halt under conversen kan jag lova, halkade nämligen på en halv råtta blandad med kattspya och katthår, den var väl planterad precis utanför ytterdörren, så duktiga så ;).


Är sugen på att ta en hojjtur med vädret är så ostadigt, himlen kan ju öppna sig om man har otur. Men jag ska väl bänka mig framför tv4 nu istället och följa dokumentärerna om MJ, och ikväll sänder de även live från minnesstuden som börjar kl: 19.30.

Det var allt för idag!

Semesterplaner

Idag har vi vait väldigt effektiva. Vaknade vid 9 och tog en promenad i ett lite svalare väder, jätteskönt. Var iväg till K-rauta och köpte grejer för att göra iordning altanen. Så idag har vi skurat hela altanen, en vit altan blir rätt skitig efter ett tag. Köpte även mörkbrun bets till golvet så nu i veckan som kommer ska golvet bli mörkt och snyggt :).

Semesterplanerna är mer eller mindre spikade nu. Första veckan åker vi ner till Halmstad så Micke kan serva sin hojj, och passar även på att hälsa på Mickes moster och får även logi där ;) Troligtvis kommer vi att fortsätta neråt till ett ställe som heter Torekov (en udde cirka 7 mil söder om Halmstad) det är tydligen jättefint där. Vi har hittat ett spahotell där som vi ska tillbringa en natt på, efter detta bär det av hemåt igen mot grillfest både i Motala och Ljungsbro? Andra veckan kommer vi som sagt åka till Falun och gå i koppargruvan och stanna en natt, dock inte i gruvan utan Grand Hotell i stan. Istället för att vända hemåt igen har vi nu bestämt oss för att fortsätta upp mot Järpen (2 mil från Åre) till Mickes storebror och bli där i ca: 4 nätter. På lördagen beger vi oss hemåt och plockar med oss Jörgen ner till Linköping, stannar vid Falun för att möta Peter och Birgitta och jag kan troligtvis få avlösning på mc:n av Peter så kan han köra de sista 30 milen och jag ta bil. Måste hinna hem till Elliots dop och baka bullar ;). Blir mycket mc i sommar och jag tror det kommer bli jättehärligt, ha med en karta och stanna och rasta och ta fina kort, myyys. Ska köpa en reflexväst nästa vecka som jag ska ha på mig när jag kör, känns som det behövs när man ska köra närmare 85 mil norr om Linköping. 


Ha de!

Texas

Blir mycket inlägg om katterna, but I love them! Har precis hällt upp varsitt glas vin och ska strax börja med maten, tacos åhh vad gott, not. Hade kvällspass en timme idag och mitt första samtal var crazy mother, typiskt och hon var i högvarv kan jag lova. Jag bokade en tid till henne och hon blev nöjd.  Imorgon är det jobb som gäller, ska sitta i Peking hela dagen. Micke ska också jobba och är det fint väder kanske vi tar en sväng med hojjarna på kvällen.
Sedan Texas (och Sonic) var små har Micke alltid sparkat iväg leksaker till de vilket har resulterat i att Texas skulle bli en bra målvakt. Han är så himla duktig och bara flyger över golvet och verkligen laddar när han ser att vi ska sparka leksaker. Vi tog lite kort på detta ikväll.

Här kommer den vita råttan flygande.


Bye!

Ligan

(Texas ska alltid göra sig till)

En packad paj

Kom hem från jobbet för en stund sen och nu sitter jag bara och slösurfar lite. Ska ta mig något att äta och sen är det dags för Glamour, haha. Utomhusbio ikväll men just nu regnar det faktiskt här. Tänkte vi skulle gå nästa vecka när de visar "Allt flyter", tror den kan vara riktigt rolig faktiskt.
Idag hämtade jag hojjen på Beviks då jag har lämnat in den på 600-mils service. Den kändes som ny när jag hämtade den med lite nya delar och bytt olja. Jag var tvungen att byta min handbroms och fotpedal eftersom jag hade kraschat lite, men nu ska jag väl förhoppningsvis kunna hålla mig kvar.

Hotellet i Falun är bokat och klart så det blir en tripp dit i slutet av juli för att möta upp Jörgen som kör från Järpen ner till Linköping. Vi ska passa på att gå en rundtur i Falu koppargruva när vi är där också. Blir en lång tur på hojjarna :).

Längtar efter min semester som börjar efter nästa vecka, det ska bli såå skönt. Kul att Cat kommer att tillbringa en tid i Sverge också så vi hinner hitta på något.

Jag gillar den här bilden, synd bara att den blev så oskarp.


Tindra
Bye!


RSS 2.0