Wii active

Har precis kört ett pass med detta och jag kommer har grym träningsvärk imorgon. Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen en stund och få lite färg.

Do you like my new nail polish?


Why all this rain??

Fick cykla hem i ösregn idag efter jobbet, tur att jag iaf hade en bra jacka som höll mig torr, jeansen gick däremot att vrida ur :/. Funderar på om jag ska ta ett varmt bad eller gå ut en sväng nu när det är uppehåll och bättra på mina steg idag. Gå först, bada sen är ju också ett alternativ.
Nästa vecka ska jag, Annie, Cat & Jenny gå och se SATC 2, looking forward.


Rainy day


My favorite place


Sommarregn luktar gott!

Tanken var att vi skulle ta den såkallade Finspångsrundan idag men det var mörkt åt Finspång så vi körde tillbaka mot Norsholm och runt Roxen över Berg hem. Vi undkom inte regnet och blev rätt blöta men torkade snabbt på hemvägen. Lite småfix on the go som M löste snabbt.

Curiosity killed the cat

Kissarna blev exhalterade när husse fick hem nya delar till sin motorcykel.

Movie

Tänkte kolla om det finns något intresse för att gå och se på SATC 2 på bio? Det behöver ju inte vara en helg just utan vi kan ju gå vid mitt i veckan också. Det är rätt fullbokat så hör av er.

One more slice

Det uppstod lycka idag när jag fick present av Annie i form av Leilas nya kokbok OCH ett rivjärn som jag har velat ha länge, tack så jättemycket gumman, du anar inte hur glad jag är :)

Lasagnefest på jobbet med hummus och baba ganousch. Festen inleddes med tipspromenad i eklandskapet och ett stort grattis till Annie som vann!

Utan ugn i 7 dagar försmäktar jag på denna ö.

Min ugn är lagad! Eller rättare sagt ugnsluckan som inte gick att stänga mer vars fästen på sidorna hade gått sönder. 270 spänn och en händig bror senare så var den fit for fight!
Utan ugn i en vecka har inte varit roligt så nu dagen till ära har jag slängt ihop en kladdkaka och till middag blir det kyckling och ugnstekt potatis.
Receptet på den här enkla kladdkakan finns sen tidigare i bloggen.
Tanken är att man ska göra den i en så kallad springform men av någon konstig anledning är alla mina sånna formar borta?! Hittar bara en "sida" och den kommer jag inte långt med. Man får ta vad man har.


Tindra


15 maj 2010

Fullspäckat schema i helgen men vi hann även med en runda på hojjarna och jag har sprungit 2,5:an utan att stanna, punkt slut.
Ib 70år, Albin 3år, jag namnsdag.

Vägskäl

"Står vänd åt ett håll men sneglar över axeln mot det andra".

Horseback riding

Idag har jag, Dess och Kristin varit på tur! Turridning på Islandshästar. Det var hur kul som helst och jag tvekar inte en sekund på att göra det igen. Själva ridningen gick över förväntan och jag har både töltat och galopperat. Hade gärna galopperat mer och i längre intervaller än vad vi gjorde, mycket härligt och för en sekund kändes det som jag var med i "Bröderna Lejonhjärta" (kan ha blivit aningens påverkad av att Kristin häst hette Grim).

Stallet låg jättefint precis vid Roxen och vid red i vatten och så blev det även lite "klättring" i skogen.

Men, jag kom dit med inställning om att det skulle vara jäkla svårt att ta sig upp på själva hästen så jag tog en rejäl sats när jag svingade mig över sadeln, vilket resulterade i att jag dök ner på andra sidan på vår turledare (som tur var) som stod och höll i min sadel. Jaja, så kan det gå men annars flöt all på bra :)
På en av bilderna nedan ser ni ett 2 dagar gammalt föl med tillhörande mamma, naaaww.
Sunflower Sunday

Idag har mamma varit här och vi har fikat och varit iväg och shoppat lite blommor och stuff. I närmare två timmar har jag slitit i trädgården och när jag väl hade börjat var jag tvungen att byta jord och plantera om alla blommor jag hade :/. Solrosen med tillhörande snöflinga-någonting står på framsidan tillsammans med den andra höga krukan. Nya krukor och blommor till sovrummet blev väldigt romantiskt och fint.

Lazy Saturday

Jag är lite trött idag. Ett glas vin på stan med tjejerna igår slutade i att jag och Cat beställde in två flaskor istället. Nadja kom lite senare och joinade oss :)
Ska ta en promenad till Konsum strax och handla lite frukost och sen ska jag bara vara hemma och mysa runt, eventuell städning står på schemat.

I´m going hellugg

Precis hemkommen från 5:an i rydskogen. Gick ett varv tillsammans med Micke och förbi oss sprang Cat i sina runningpants :) Kände mig mindre hurtig eftersom jag bara gick men det är bättre än att sitta hemma och glo, 6500 steg fick jag iaf ihop.


Tuesday evening

Vid duschen hemma har vi en liten hylla med schampoo och dylikt, och där brukar jag förgäves försöka ställa upp alla flaskor som har en förmåga att ramla runt på varandra. Ikväll när jag ställde mig i duschen och tittade på min hylla stod alla flaskor upprätt med jämnt mellanrum. En rysning for över ryggen och det kändes som jag var med i filmen "Sova med fienden". From nu ska sluta röra mina flaskor och låta de ligga huller om buller, eftersom jag nu har lyckats med bedriften att skrämma mig själv.
En annan skum sak som hände idag var att jag höll på att cykla rakt in i en fasan som prompt skulle springa över vägen när jag cyklade hem. Fasanen höll hög fart och kom iväg oskadd.
Ser fram emot ridningen på tisdag nästa vecka och ska dagen till ära åka och köpa ett par ridstrumpor, lite "Sommaren med Göran".

Valborg Skänninge 2010

Ser ni mig, ser ni mig??!
Först kommer Micke och sen kommer jag jämsides med Tonny.

HM Home

Har skickat efter lite kökshanddukar m.m från HM:s Home avdelning. Kolla in handduken i mitten, Sophie´s Diner!Handdukar & ett nytt duschdrapperi

Striped shoes

Jättesköna skor som finns på Stadium i flera färger för ynka 199:-.

RSS 2.0