What a day...

Vilken dag det har varit idag! Känns verkligen att det är måndag då allt händer samtidigt. Annie sa; -Du blev alldeles röd på halsen förut när du pratade i telefon. I know! Jag får röda fläckar på halsen när jag hetsar upp mig och i stundens hetta kändes det som hela jag var röd :). Känner mig fortfarande uppe i varv och stressad i magen så nu håller jag på att tappa upp en skumbad och ska tända kandelabern i badrummet och äta Marabou mjölkchoklad, det är en blivande Mama värd!

Shoppingsöndag

Efter några timmar på stan med Annie kom man hem med fulla påsar :). Hittade schyssta mamma byxor, svarta fit slim från H&M och massa annat roligt där. Nya vårskor och bara något liiitet till bebis, var tvungen, kunde inte motstå denna söta dress, men jag tog den i strl 62, bra där! Luktade på nya parfymen från Escada "Taj Sunset" och den var som en rosa dröm av färsk ananas! Måste ha! I beskrivningen står det att det är en doft av tropisk mango och sammetslen kokosgrädde!

lördag

Eftersom det inte verkar bli någon Thailandsresa för min del (nu iaf, vi funderar på att åka nästa år istället ev. mars) får jag fixa min sol och bad på eget sätt. Är precis hemkommen från en skön solstund på Meddo och ska strax bege mig till simhallen för att motionssimma och sitta och njuta i bastun efter :). Kommer säkert känna mig helt färdig sen men det är bra.
Imorgon är det shopping med Annie som står på schemat och jag har redan kollat ut två par skor på nätet som jag måste se live och prova. Ska även titta på nya gravidbyxor och lita annat smått och gott.

The Roller

Oasis har som ni säkert redan vet splittrats efter att Noel (låtskrivaren) Gallagher lämnat bandet 2009. Istället har kvarvarande bandmedlemmar tillsammans med Liam Gallagher ett nytt band som heter Beadie Eye, vad jag har hört så låter det riktigt bra och jag ser fram emot att köpa deras album "Diffrent Gear, Still Speeding" som släpps den 28/2. Jag gillar verkligen deras Beatlesinfluerade stil.


Clip on

Funderar på att köpa lite hår :) skulle vara fint med lite påfyllning tror jag. Jag ska ju bli ljusare och är lite inne på denna färg:

Vad tror ni?? Någon som har några erfarenheter att dela med sig av?

Have I told you lately...

Idag var mamma inne på jobbet för att förnya sitt körkort och vi passade på att äta lunch på Brigaden, mkt gott! Tack mamma för de fina kläderna till bebis :) I helgen ska jag ta en runda på stan med Annie och även åka till simhallen för att lösa någon form av kort där. Perfekt att kunna kombinera gruppträning med simning. De har stort utbud av både Yoga, Zumba och andra dansklasser, plus i kanten!


Afrodans

Nu serveras strax kvällsmat här i form av macka och filmjölk. När jag handlar bröd, mjölk och filmjölk bl.a kollar jag alltid noga på datumet och tar det som har längst hållbarhet. Ikväll på Coop i Lambo blev jag tillsagd av en annan kund när jag stod och kikade på filen. -De är likadana allihopa!! Sen rusade han förbi mig och togs ina varor i ett nafs just för att poängtera och det ska gå undan. Jag var så trött så jag hann knappt reagera, så jag sa inget.

Åkte direkt till Frisks & Svettis efter jobbet och körde ett pass Afrodans med några kollegor, jag tyckte det var jätteroligt, frågan är vad kollegorna tyckte :). Passet slutade med streching där jag lyckades få kramp i alla tår samtidigt, det var högst obehagligt.

Golvet är klart i köket nu och det blev verkligen jättefint, ett lyft för köket. Nästa projekt: Köksluckor!
Katterna gillar också det nya golvet och som invigning var någon så gosig att han/hon valda att lägga en spya där, nice? Not!

Vecka 20

Här är en bild på mig och min kulmage. För er som undrar så mår jag bättre än någonsin och längtar oerhört mycket efter vår lilla bebis.

Renovering pågår...


Halvtid

Snart är det helg och jag längtar efter en sovmorgon. Igår träffade jag tjejerna på stan för ett glas. Vi satt på BK i sköna fåtöljer och soffor framför brasan och jag drack någon sliskig alkoholfri drink. Jättekul att träffa er och höra om alla framtidsplaner, även om någon satt på mer info (host, Cat) :), och jag som är så nyfiken.
Nu måste jag börja rensa och tömma köksskåpen för imorgon ska golvet bytas i köket, finally!

Fina tyger

Önskar att jag hade en symaskin och önskar att jag kunde sy, men så är inte fallet. Tur att man har kontakter som kan :). Hittat dessa fina tyger på nätet precis och funderar starkt på att beställa lite.
Nu ska jag ta och göra lite middag och sen slappa framför tv:n.

Welcome to the jungle ♪ ♫

Det är en riktigt barnvagnsdjungel out there! Micke fastnade för en vagn och jag för en annan, får se vad det slutar med.
Vi var riktigt laddade och trodde vi skulle komma hem med massa prylar idag men så blev inte fallet. Det enda vi köpte var denna vagnleksak. Val av vagn tåls att tänka på men vi hade sjukt roligt iaf :).

Sköna söndag

Ändrade planer igår så jag åkte till Motala istället. Mamma och jag var en sväng på stan och sen fikade vi på nygräddade våfflor. Fick jättefina handgjorda kläder som bebisen kan ha sen framåt hösten :).
Nu ska jag ta en långpromenad i det fina (men kalla) vädret.

Favorit i repris

Jag blir galen snart!!! Albin bet precis av en sladd till för oss och denna gång valde han sladden mellan datorn och förstärkaren. Han är sååå utslängd just nu och får se om han någonsin får komma in igen.

Fredag

Vilket skitväder det är ute! Jag vill att det ska bli vår nuuuuv! Men det är fredag iaf och helg + att jag har semester på måndag :). Då är det dags för ultraljud och andra trevligheter.
Ändrade planer denna helg då Annies kalas tyvärr blev inställt och om vädret fortsätter såhär så kommer inte mamma in från Motala imorgon heller. Jag ska iaf göra ett besök på Meddo för lite sol.

Gardiner

Har hittat jättefina gardiner som jag vill köpa till vardagsrummet. Kan verkligen se dessa framför mig med nymålade vita väggar i vardagsrummet och det kommer bli så snyggt :). Annie fann även en fin skylt som skulle passa oss.
Här hittar ni massa andra fina saker.

I ♥ mudd

Idag var det ljust när jag cyklade hem från jobbet, härligt! Veckorna springer iväg och snart är det helg igen, besök av mamma och kalas hos Annie väntar :)
Igår var jag på Friskis & Svettis och körde ett träningspass som heter IW (Indoor Walking) och när man hör det tänker man, -vaddå gå inomhus?? Men passet var skitjobbigt rent ut sagt, man stod på såkallade walkers hela passet och tempot blev bara snabbare och snabbare, jag är glad att jag stod ut hela passet. Om två veckor har jag lyckats få med några kollegor på afrodans och det ska verkligen bli jättekul, bara släppa loss. Det gäller att hålla igång och inte säcka ihop som någon soffpotatis när man vet vad som komma skall ;), har börjat träna med mina hantlar hemma igen också och hoppas jag har disciplin nog att fortsätta.
Snart börjar Glamour och sen ska jag köra en kyckling & baconpaj.

Myslördag

Åkte till stan en sväng i regnet och stormen men det var inte så farligt när vi väl kom ner. Var inne på Kappahl och handlade lite bebiskläder från deras Newbie-kollektion. Vågade oss även in på Lekia och klämma och känna på lite barnvagnar och vi fick ett jättebra bemötande och proffsig hjälp. Nu ska vi ta en liten fika här hemma och sen är vi bjudna på grillspett hemma hos Birgitta som Mari har tillagat :) Ikväll ska vi gå på bio och se den nya Disneyfilmen "Tangled" i 3D, spännande och det brukar alltid vara så bra musik i Disneyfilmer.

Texas and Me


Bruna Ferraribilar, mmm.

En tretimmarssittning hos frissan och jag är sjukt nöjd som vanligt. Nu går vi mot lite ljusare toner, mörk botten och både ljusa och nya bruna slingor+ en beige toning på det. Jag skippar helluggen och fortsätter på min snedlugg som börjat växa till en bra längd.

Tindra var borta när vi kom hem, hittade henne ingenstans inne och hon kom inte när vi ropade. Då vet man direkt att något inte är som det ska. Efter en stund hörde vi hur det kraffsade innefrån min byrålåda och när vi drog ut den så låg Tindra där :). Jag har ett svagt minne av att jag missade att stänga byrålådan helt imorse och tänkte att den drar nog Micke igen innan han sticker, och det gjorde han ju också ;). Det gäller att kattsäkra hemmet, inte låta toalocket vara öppet, inte stänga dörren till badrummet och inte lämna byrålådor öppna, inga vassa knivar som de kan ha ner framme. Vi är väl förberedda inför kommande barnsäkring av bostaden.
Ikväll ska vi se på filmen "Eat Pray and Love" om jag får bestämma, om Micke får bestämma ska vi se en norsk film som heter "Trolljegeren".

We´re having a baby ♥

Tiden springer iväg och de senaste månaderna har varit väldigt händelserika. Det är nämligen så att vi väntar en liten bebis♥. Vi två ska bli tre. En bebis som kommer bestå av hälften av mig och hälften av mannen jag älskar, det kan inte bli bättre. Längtar efter att få hålla vår bebis i famnen och stryka den över håret. Jag älskar att titta på de söta små kläderna vi har köpt och fått och ser fram emot att titta på barnvagn och spjälsäng. Den lilla är beräknad att komma den 10/7 och det känns kul att det är mitt i sommaren, kunna ta långa sköna promenader och sitta och mysa på altanen. Motorcykeln får vila ett tag framöver men kommer snällt stå och vänta på mig när jag känner mig redo, läs smal nog att komma i kläderna. Det kommer bli en stor förändring och en helt nytt kapitel i vårt liv som vi längtar efter.


RSS 2.0