Valborgsmässoafton

Kan ju inte säga att jag sover så länge på morgonarna längre, men det kan vara skönt att krypa ner en stund efter frukost. Kroppen kanske börjar förbereda sig inför tidiga morgonar??

Det ser ut att bli helt lovely väder ute idag och vi ska åka och kolla på nya utemöbler till altanen. Ett stort bord med 6 fällbara stolar med hög rygg vill vi ha, i vitlackerat trä. Det är inte jättelätt att hitta måste jag medge men Ulfåsa möbler verkar ha något passande så vi får hoppas att de finns kvar.
Igår var Jenny här och vi var en sväng på stan. Jag shoppade ny Adidas-tröja och en vit romantisk blus som kommer bli så himla perfekt till min kommande studioplåtning om några veckor :). Det kommer bli jättebra och jag har hittat en duktig fotograf som talar samma språk som mig både när det gäller hennes foton och för övrigt :).
I eftermiddag ska vi hem till svärmor och äta middag och jag tror att det bjuds på något riktigt gott. Senare sen ska vi ner till stan och kolla på mc-kortegen och sen blir det mys.
Angående våra gamla utemöbler hade mamma rätt och det är redan sju personer som har hört av sig om dessa (vi la ut annonsen sent igårkväll) det gäller bara att lägga ut saker och ting till "rätt" pris om man vill bli av med det snabbt.
Jag var och gjorde håret igår hos min frisör Josefine i Berga och jag blev blond, punkt. Har inte bestämt mig än om jag är nöjd :/. Måste smälta detta lite och ha ett felråd med Annie.

Canvastavla

Paketet innehöll fotot Micke tog i Rom när vi var där sist. Vi beställde en rejäl canvastavla med motivet och det blev bättre än förväntat.

Albin

Det är inte bara husse och matte som gillar det nya fina överkastet.

Paket

Har precis hämtat ett stoort paket på Konsum i Lambohov.

Red Riding Hood

Igår var vi på bio och såg Red Riding Hood. Trodde den skulle vara otäck men den var inte alls så läskig. Kändes mest som en ungdomsfilm men den var faktiskt helt ok, spännande från start till slut.

2/5

Liiite för kallt för att bada...


Påsk i Motala

Jag och storasyster fixar påskbakelser till kaffet och mamma poserar i sin nya blus som jag hittade på Lindex, passade perfekt
Sötaste Nova fick vara med på bild också.

Pyjamas?

Behöver ha lite kortärmade kläder till bebisen som kommer titta ut mitt i högsommaren. Hittade dessa fina bodysuits på Kappahl men de går under kategorin sovplagg, dessa skulle ju vara toppenbra att ha på dagarna kan jag tycka.

Påskdagen

Strax ska jag hoppa in i duschen för att sedan bege mig till Motala och träffa familjen. Men först ett snabbt stopp på Ikano. Kan inte stå emot min allergi längre utan måste ha tabletter nu! Det sura är att man måste äta antihistamin ett par dagar innan det verkligen hjälper ;(, ögonen är helt svullna och jag tycker synd om mig själv. Tanken var ju att jag skulle kämpa in i det sista med att inte ta en massa piller, gick sådär alltså.
Micke åkte till jobbet precis iklädd mckläder och med hjälmen i ena handen och babyskyddet i den andra (skulle lämna det i bilen åt mig) så himla söt :).
Jag har hittat den perfekta tallrikshyllan som jag ska sätta upp på väggen vid spjälsängen. Tänkte ha lite fina nallar och böcker på hyllan. Det var en tjej från Mjölby som sålde den privat för några ynka hundralappar så ikväll ska jag träffa henne för att göra affär. Ja, jag boar.

Överkast

Som jag har letat efter det perfekta lapptäcket till sängen, nu är det beställt och på väg hem till mig.

Minnen från Rom

Står i centrala Rom ovetandes om att bebis började växa i magen ♥

Skärtorsdag

Kvalitetseftermiddag med Micke som bjöd på middag på Ming. Jättelänge sen vi var där och det var riktigt gott. Jag shoppade nya temuggar och var även förbi tygaffären och införskaffade diverse saker som behövs för mitt och mammas lilla projekt. Vi ska nämligen sy axelremskuddar till bebisens babyskydd/bilbarnstol som jag köpte igår.

Öschöttaschlätta

Gav mitt bäcken en rejäl omgång genom att ta en tur på hojjen. Var ju tvungen att sudda ut mitt senaste minne när jag körde i mars och det var skitkallt ute så att det kändes som att fingrarna hade ramlat av och låg löst i handskarna. Hittade några sköna vägar när jag körde genom Malmslätt, Västerlösa, Rappestad, Vikingstad och hem. Solen höll på att gå ner och det luktade vår ♥.
Ni kanske undrar hur jag kommer i mckläderna?? Svaret är att det gör jag inte! Får köra med gylfen nere på byxorna ;p. Nu är det vila och mys med bebismagen som gäller.

Vecka 29

Hej och hå vad magen växer och nu är det inte långt kvar tills jag får mysa med vår bebis. Imorgon ska jag på Frejas vattengymnastik för första gången och jag har höga förväntningar. Snart är det maj månad och sen går jag hem i juni, känns som att denna tid kommer gå otroligt fort.


Water for Elephants

Precis hemkommen från bio och jag kan verkligen rekommendera denna film för alla Robert Pattinsonlovers (like me), en fin kärlekshistoria som utspelar sig under 30-talets början.
Nu ska jag ta och äta en smörgås (glömde äta middag idag) med makrill i tomatsås på, som jag älskade när jag var liten :).

Blodapelsinglass

Har varit nere på stan och ätit lunch på HälsoFreak med M, efterrätten intog vi på Bosses. Nu ska vi skruva upp lite nya köksluckor som står och väntar i sina kartonger, det kommer bli riktigt fint :). När vi är helt klara med vad som ska göras i köket ska vi ta hit vår mäklare så hon får göra en ny värdering och kanske ta lite bilder så att vi är redo om vi behöver sälja bostaden snabbt.

Den nya strömsladden till min Macbook är inkopplad och fungerar riktigt bra. Kastade ut Albin innan jag packade upp den för han behöver inte veta att det finns en ny. Jag låter honom njuta i tron om att han förstörde den gamla för gott. Han är en riktig finsmakare när det gäller sladdar eftersom han bet av en sjuhundrakronorssladd på ett ställe som gör att man inte kan laga den utan tvingas köpa en ny.

Ny strömsladd tack!

Jag längtar efter helg och påskledighet och godis såklart! Idag har vi varit med på budgivning av ny bostad men vi drog oss ur när det inte kändes värt mer. Vi var bara två budgivare och vi trissade upp priset 160 000 för de andra, hoppas de blir nöjda ;). Som jag har sagt tidigare så är det ingen brådska härifrån men det skulle vara gött med lite mer utrymme. Vi håller ögonen öppna för nya alternativ. Tog en fika på Claras Coffee med Micke efter jobbet och sen åkte vi på en liten tur och kollade in Ekängen och Södra Ekkällan som båda är intressanta områden förutom Mjärdevi såklart.
Ikväll är det min favoritserie på tv vilken är Greys Anatomy och strax ska vi baka ut pizzadegen som står på jäsning.

Let it shine

Har haft en mysig dag i Motala idag. Var på M-blommor en sväng och hittade som alltid något fint :). Hos storsyster bjöds det på god fruktsallad med jordgubbar i som jag har längtat efter, konstigt tycker säkert ni som känner mig eftersom jag inte tycker om jordgubbar. Men nu är det andra bullar. Fick med mig Jenny till maxi också och det var kul att handla tillsammans, köpte med egna jordgubbar (Spanien) hem.

Jag är inte förtjust i att tanka bilen och det inträffar aldrig smärtfritt för mig. Idag när jag står och försöker få upp tanklocket rullar bilen iväg framför ögonen på mig...snacka om att jag blev förvånad, men jag snappade upp situationen snabbt och sprang efter bilen, ryckte upp dörren i farten och slängde mig in för att dra åt handbromsen. Jag ställde till en scen helt enkelt.
Nu ska vi laga middag här hemma och jag ska försöka få Micke att sluta digga runt till Tom Jones ;).
Känner mig förväntansfull inför visning av en god kandidat till större boende för oss.

Vi tar det lite mañana

Har varit ute på en promenad tillsammans med Micke i solen och glöm för allt i världen inte blåsten! Lördag kommer att spenderas i Motala för att träffa nära och kära och på söndag är det dags att gå på första visningen av bostaden här i området. Känns som det kanske kan bli nått.
Fick ny säng idag, gjorde ju ett felköp sist så nu är den mediumfasta sängen bytt till en mjuk, jag kommer inte ångra mig.
Albin är världens sötaste och snuttigaste katt...när han sover! Då kan man göra vad man vill med honom, men sen har han ju en annan sida också, den som vi kallar för Evil.

Testing testing

Är det verkligen bara tisdag idag?! Längtar redan till helgen... Hittade en gravid-cardigan som jag köpte för länge sen och trodde aldrig jag skulle kunna ha, upptäckte precis att det kanske är bäst att använda den innan jag växer ur den :p något som jag däremot inte hittar är min grå stickade kjol som gärna får uppenbara sig då jag har gett upp sökandet.
Sprang till bussen idag, ångrade att jag sprang, bussen åkte ändå ifrån mig, nu får jag sota för det hela dagen.
I helgen eller i början av nästa vecka ska vi kolla på en ny bostad och kanske blir vi grannar med "Midnight Barbeque Dude". Alltid kul att kolla på bostäder men mindre roligt att flytta härifrån nu när det är nyrenoverat och fint, men det finns ju en liten baktanke med det också.

Ett smakprov


Renovering pågår...igen

Här är det full rulle och mkt att göra. Imorgon kommer vi slutföra projektet och då kommer bilder på resultatet. Ska bli skönt att få bort denna hemska caffe latte á la 2004-färg från vårt vardagsrum!

RSS 2.0