Saknade är stor men de har det SÅ bra ♥.

Skickade sms till katternas nya familjer och frågade om det fungerade bra och sa att jag tänkte mkt på de. Efter en timme hade jag fått svar och bilder från alla och satt och stortjöt i soffan hemma. Alla har det så bra! Men jag SAKNAR KISSARNA. Här får ni lägesrapport från alla tre:

 

Texas:

Texas trivs jättebra. Han är mycket ute och har blivit herre på täppan bland katterna häromkring.

Han kelar gärna och ofta och hittar hela tiden nya udda ställen att sova på.

Hans senaste favoritställe är inne i en stor spireabuske.

 

Albin:

Det går så bra!

Han är en riktig myskatt och han har dessutom släpat hem

både döda och halvlevande fåglar och möss.

Det är en högst älskad katt och familjemedlem!

 

Tindra:

Det funkar jättebra. Hon har lagt på sig lite o håller tomten fri från allt tror jag.

Jag har sem v.29-32 ifall du/ni vill hälsa på henne och mej en dagsutflykt

till landet. Hare bra :).


En snutt till en snutt

Paketinslagning på morgonkvisten.


godnatt ZZzzz

Efter att ha hämtat en liten pojke på dagis som ville gå åt fel håll hem, eller inte gå alls, som jag fick jaga, släpa, bära, lirka med är jag lite trött. När vi väl kom hem (jag fick bära honom vågrätt sista biten hem, gråtandes av ilska, trötthet, hunger) var det "äntligen" dags att börja med middag. Rasmus hittade en skål med russin och havrefras på köksbänken efter att ha dragit omkring på sin tripptrapp-stol och klättrat upp och ner på medans jag hackade lök, blev han lite sysselsatt. Jag gjorde en pastasås som jag hade tänkt att lägga ut receptet på om jag hade orkat, så det får bli en annan gång. Vips som det är står R högst upp på stolen och tappar självklart sin skål på golvet så det sprider sig russin och havrefras över hela köket, snabbt ner och trampa runt lite i det barfota som grädde på moset. Hacka hacka, koka, mixa och snart är maten på bordet. Jag ska bara ta ut ett oöppnat mjölkpaket på översta hyllan i kylskåpet och tappa det i golvet så att det spricker och snart har vi en hel frukost på golvet. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 och så har vi torkat upp allt och gråter inte över spilld mjölk.
Duka, på med haklapp, skåla med mjölk och sedan äter vi. Tack för maten och in i badrummet för ett bad och snälla tryck inte din hand full med pastasås på den vita väggen utanför badrumsdörren, försent.
Bada bada bada och sedan upp för kvällsfix och inhalera astmamedicin för det rossliga bröstet. Välling, mörkläggning av sovrum och sedan boken "Godnatt Alfons Åberg" vi sjunger "Idas sommarvisa" och prinsen somnar tryggt på sitt rum med sin bok i sin famn.
Underbara älskade Rasmus ♥.

Rasmus 2 år

Kalasdag idag! Allt blev så bra, gästerna, maten, presenterna. Rasmus gillade när vi sjöng så vi fick sjunga en extra gång för honom ♥. 
 
 
 
 
 
 

At this moment

Leker lite i lekparken innan middag. Smörgåstårtorna är klara och står i kylen. Jag hann även med en lunch på stan med tjejerna idag och fick träffa Annas dotter Alicia som är två månader.

Stort grattis till Zigge som blir 2 år idag!
Imorgon är det Rasmus tur ❤.


Kolatårta med jordgubbar och daim


Torsdag

Fortfarande lite feber och lite gnällig, nu måste han verkligen krya på sig skrutten. Får se hur det blir imorgon med midsommarfirande hos oss. Det är bestämt att Emma, Daniel, Nova, Clara och Agnes ska komma hem till oss men har vi otur nu måste vi ställa in.
I eftermiddag ska jag träffa tjejerna på stan, det var allt för länge sedan! Alla kan komma så det blir riktigt skoj.
Farmor ska vara barnvakt en stund på eftermiddagen så jag kan åka till maxi och slåss med resten av linköpingsborna.


Jag vill bara skrika ut det!

JAG SAKNAR KATTERNA!!!! Jösses, vad hade jag trott??!?! Och nej jag vill inte ha en ny liten katt jag vill ha min Texas, Tindra och Albin tillbaka. Varför skulle jag ha så bråttom för?? Rasmus förkylningsastma kommer garanterat växa bort och liiiite kattallergi har ingen dött av. Jag blir så ledsen när jag tänker på det och ännu mer när Rasmus nästan dagligen frågar efter de.
Det skulle vara helt ok om nån av de som tog sig an katterna ringde och inte tyckte det funkade eller ångrade sig. Vad har jag gjort ;( ??

A home without a cat is just a house.


Update

Blir inget dagis för R imorgon heller. Han har haft strax över 38 grader hela dagen och nu har magen kört ihop sig. Nu blir det laktosfria dagar framöver och mkt ris och banan. Väldigt bra att det finns så mycket laktosfria mejeriprodukter.


Onsdag

Han var skållhet inatt men imorse kändes han mkt bättre, bara 38,1 i feber och mkt piggare. Vi får se hur dagen blir. Just nu leker vi med tågbanan på hans rum.


VAB

Det blir VAB för min del imorgon, ev torsdag med om han inte mår bättre. Rasmus är helt utslagen och har över 39 graders feber, stackars liten och inget vill han ha att äta heller, eller jo, 1 digistivekex och en 1/2 yoghurt. Välling drack han iaf innan han somnade, han orkade inte ens hålla flaskan så han låg på sitt täcke i soffan och jag fick hålla flaskan åt honom.
 
 
 
 
 

Feber

Rasmus vaknade med feber inatt. Han var lite hängig och trött imorse och hade fortfarande feber. Micke började jobba vid 12.30 så vi kunde vara hemma halva dagen var. Skönt för mig att komma hem mitt i vilet och lägga sig och gosa med skrutten.
Hoppas han blir bättre snart så att det inte är något långdraget.

Ny vecka

Här pågår bak! Bullar och tårtbotten tills på söndag när Rasmus blir 2 år. Tur att det finns frys för annars skulle jag aldrig hinna med att baka och fixa allt. På lördag ska vi lägga ihop smörgåstårtor som vi ska bjuda på också.

Idag har jag varit och fyllt på och fixat mina fransar. Nu har jag 80 st/ öga och det blev riktigt bra, jag är jättenöjd. Tack Sandra på Salong Klara.


bra lördag

Vi har varit på 2-årskalas idag för Nova som nyligen har fyllt år. Vi grillade hamburgare och korv och till efterrätt åt vi marrängswich med hemlagad choklad- och kolasås, mums! Barnen fick ballonger och Emma och Daniel hade ordnat med fiskdamm till barnen :). Rasmus somnade som en stock i bilen påväg hem och jag passsade på att sova en stund också. 
 
Just nu pågår tvätt av Mickes mc och Rasmus hjälper gärna till.
 
 

Måla

Rasmus "maåållar" för fullt just nu. Snart dags för välling, godnatt!


Svensk mark

Sitter i bilen påväg hem från flygplatsen, väldigt smidigt att flyga från Jönköping måste jag säga, kan bli fler gånger. Flygresan hem gick jättebra, Rasmus sov halva vägen och när vi hade landat sa han: -mera!

Veckan har varit toppen och vi kan tänka oss att åka tillbaka till Turkiet. Jag har dock inte blivit så brun som jag hade önskat då jag drog på mig massa soleksem, och ja, jag har smörjt in mig, med spf 50 när det var som värst. Passade på att klippa håret och fixade ögonbrynen (med tråd!) satan vad ont det gjorde, men bra blev det. Ett tappert försök att få mina nedersta ögonfransar färgade men det misslyckades igen (har provat tidigare i Australien) det verkar som att det INTE går att färga de, är de för små kanske??

Snart är vi hemma och det ska bli så skönt, borta bra men hemma bäst.


WiFi

Smidigt med fritt WiFi på hela hotellet. Nu ska jag och Rasmus vila en stund på rummet medans Micke steker nere vid poolen.


Side Resort

Så nöjda med hotellet! Och vilken mat de har, jösses. Stor barnpool (delvis i skugga) och lekpark och stor pool för vuxna såklart. Vi kan verkligen rekommendera detta. Vi har en tvårumslägenhet vilket vi är glada för att vi tog, skönt att ha ett litet vardagsrum med soffa och ett eget litet kök med vattenkokare osv för att kunna göra välling eller så. Hotellet ligger en bit bort (600m) från stranden och det kan nog vara det enda negativa jag kan komma på. Men varje dag går det gratis "badbussar" till stranden från hotellet. Man kan ju såklart gå också men idag blev det taxi för vår del.

Flygresan gick förresten jättebra och Rasmus verkade tycka bäst om start och landning (!), satt och skrattade och verkade inte alls påverkad av lufttrycket. Mamman och pappan däremot fick rejält ont i huvudet/öronen. Det var såklart lite meck med maten på planet iom att R satt i knät men vi löste det bra och R mumsade i sig köttbullar med potatismos.


Härligt väder

Vilket fint väder det är! Jag och Rasmus har picknickmys i trädgården i väntan på lunch och avfärd mot flygplatsen.


Packning pågår

Läget är under kontroll. Ska bara packa ihop handbagaget och badrumsprylar imorgon och ev. slå in Rasmus "överraskningspaket" han ska få på planet.
Smidigt att inte behöva stå med middag utan istället ha en svingod smörgåstårta i kylen och ta en bit av, lyx!


130603

Vi hade en sån mysig morgon. Sjöng för Micke och överraskade med paket, tända ljus och kaffe på sängen :).

Idag har vi äntligen börjat lägga fram lite kläder och letat rätt på resväskor och handbagage. På onsdag åker vi till Turkiet och jag ser fram emot det så mycket.


Med beröm godkänd

Enligt mamma :).


Garnering

Dags att börja garnera smörgåstårtan.


söndag

Igår var det jobb i Norrköping och jag saknade mitt hjärta väldigt mkt då han sov när jag kom hem kvällen innan. 
Mamma, Robert och Nova har varit här i eftermiddag och det var jättetrevligt. De hade med sig en stor bukett blommor till Micke som fyller 35 år imorgon. Jag fick assistans till min smörgåstårta som jag gjorde idag också, den ska vi mumsa på imorgon. Hyffsat bra väder idag och vi har nästan varit ute hela dagen, Rasmus och Nova har busat massor i trädgården. Nu är jag helt färdig (har tvättat flera maskiner idag också) och har fastnat i soffan, skulle jag blunda skulle jag somna. Snart kommer Micke hem från jobbet och då ska vi äta lite middag sen blir det nog sängen för både mig och Rasmus.
 

RSS 2.0