Mars månad

Hej och hå vad veckorna springer på! Vi klarade oss inte från vattkoppor utan Rasmus har det just nu eller han är frisk nu och ska tillbaka till förskolan imorgon. Alla koppor är torkade och sårskorporna börjar trilla av. Barnens farmor, farbror och mormor har hjälpt till med vab under tiden och det är guld värt när både Micke och jag har väldigt mkt på jobben just nu. Freja och Julius har ännu inte fått några prickar men jag är säker på att de kommer få det. Småsyskonen har hjälpt storebror med att klia honom på ryggen med en brödpensel, ja ni hör ju...
Rasmus fick prickar över hela kroppen men jag har sett bilder på mkt värre. Han fick aldrig nån feber och har varit pigg och glad och kunnat sova på nätterna, vilken tur! Vi köpte nån mousse på apoteket som skulle lindra klådan och den smörjde vi in honom med när det kliade som värst.
 
Vi har blivit med våningssäng och juniorsängen och spjälsängen är nu ute till försäljning, kom och köp! Julius och Freja älskar sin nya säng och jag älskar att jag nu kan ligga bredvid Freja och läsa och hålla om henne tills hon somnar.
 
Ikväll ska jag träffa Annie, Nadja och Maria på stan för lite mat och prat och det ser jag fram emot :).
 
Här kommer lite blandade bilder från senaste veckorna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0