Lägesrapport Texas

Är så glad att Texas verkligen kommit till ett bra hem med underbara människor. Idag fick jag ett mail från Texas nya husse med lägesrapport och bilder :).
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Albin

Annonsen som ligger ute nu är vårt sista försök med just annons, sen måste vi hitta en ny husse eller matte till Albin genom vänner, det är vårt sista hopp. Annars vet jag inte vad vi ska ta oss till med denna stora, fina, friska katt. Att annonsera i Corren igen är uteslutet då vi redan har sagt nej till 3 st som har hört av sig genom dagstidningen.
 
 
 
 
 

monday

Har haft en rikigt bra helg i familj och vänners tecken. I söndags blev det både lunch och fika på stan med Daniel och Emma. Espresso House har renoverat och fått en riktigt grym inredning. Känns som man sitter i ett vardagsrum i en timmerstuga när man är där. Rekommenderas!
 
Rasmus och Micke har varit i simhallen idag och annons på Albin ligger ute på Blocket.
 
 

Det var länge sedan jag läste en bok

Kunde inte motstå grupptrycket och har nu börjat läsa första boken i serien "Femtio nyanser..". Det är något beroendeframkallande med den. Satt och läste och kände mig röd om kinderna när jag blev avbruten av en vän. Kändes som om jag blev påkommen med att läsa en snuskig bok, vilket jag faktiskt gjorde också. Får se hur länge jag pallar.


föräldraledig

Jag är föräldraledig idag samtidigt som Micke är i Stockholm hela dagen med sitt jobb. Annie och Alfons har varit här på fm och myst med oss. Rasmus var på hyffsat bra humör och Alfons är bara hur söt som helst! Annie hade med sig en goodiebag till mig med bla ett bodybutter från Victoria Secret och Marabou mjölkchoklad 200g ;), du är för snäll gumman!! 
 
Igår hade jag tid för mig själv efter jobbet och åkte till stan och shoppade lite. Skönt att kunna gå själv och titta och prova kläder. Det blev en hel del.
 
Precis när jag hade satt mig i den gula soffan i den gula t-shirten med den gula kaffemuggen för att skriva detta inlägg spillde jag kaffe i soffan (!!!) samtidigt som Rasmus vaknade i sängen på övervåningen, jag blev lite avbruten om man säger så. Tur att det dröjer innan Micke kommer hem, jag har med andra ord några timmar på mig att försöka få bort fläckarna i "hans" soffa.
 

The spring is looking bright.

Att hämta hem R från dagis och komma på att man inte har någon hemnyckel är ingen höjdare. Jag hade tur att Micke kunde gå tidigare och kunde köra hem fort så att vi alla kom in i huset. Rasmus tyckte det var roligt att få gå hem från dagis istället för att åka vagn. Han var lyckligt omedveten om att hans mamma försökte hitta på knep för att fördriva tiden.
 
Denna fredagkväll/em har jag och R haft för oss själva. M jobbar sent och kommer hem strax innan 21.00. Jag hämtade Rasmus strax efter 15 idag och det är skönt att kunna ha lite mer tid tillsammans. Tiden mellan 17-19 går så himla fort, det är mycket som ska hinnas med:
* middag ska fram och ätas (det sistnämna kan ta en stund) (och det förstnämnda med nu när jag tänker efter, beror helt på vilket humör unge herrn är på).
* städa iordning i köket (så gott det går för att upprätthålla någon form av ordning)
* bad! och allt vad det innebär, tvätta håret (inte så populärt)
* borsta tänderna (går rätt bra faktiskt)
* mys i soffan med badrock, insmorning :), PJ på och lite Disney Junior på det.
* välling
* godnattsaga
* jag sjunger några sånger för honom
* Godnatt min skatt! Mamma och pappa älskar dig ♥. Sen är det tyst och ska sovas, brukar inte ta så lång stund innan han sover.
 
Ser fram emot att träffa Jenny, Fredrik och Oscar som kommer hem till oss imorgon för bus och mellis. Jag tänkte baka tekakor och lite gott. En morotskaka kanske.
På förmiddagen kommer Mats och Emma (Texas nya husse och matte) för att hämta Texas. Det kommer bli så himla bra för Texas ute på landet i Fornåsa med lite höns (mums) och sådär ;). Jobbigast blir nog för oss att se honom försvinna. (Blir gråtfärdig bara av att skriva det).
 
Nu är Albin kvar, har inte hittat någon som uppfyller våra (läs mina krav) än. Vi avvaktar lite och hoppas vi hittar någon som passar Albin bra. Jag kan inte låta vem som helst ta honom då skulle jag ångra mig hela livet.

Längtan till Rom och Vatikanen

Är väldigt sugen på att åka till Rom och känna av stämningen bland katolikerna. Att Påven avgår är stort och har inte inträffat sedan år 1415. Det måste varit ett riktigt chockartat besked för den katolska världen. Vill åka till Petersplatsen och insupa atmosfären och det vore grymt att befinna sig i folkvimlet under konklaven. Jag tycker det vore på tiden att det blir en afrikansk påve. Så det så.
 

Chicco Liteway

Nu har vi fått hem paraplysulkyn som vi ska ha med oss på resan. Jag är redan jättenöjd med den. Bra stoppning, liggläge och stor och bra suflett. Regnskydd fick vi också med. Det ultimata testet blir på resan och jag hoppas Rasmus kan ta sköna middagsvil i denna vagn.
 
 
 
 
 
 
 

Turkiet

Ny vecka.
Micke har varit föräldraledig idag så killarna passade på att åka till simhallen. Rasmus älskar att bada och hade tyckt att det var jätteroligt. I juni åker vi till Turkiet (Side) och där kommer han säkerligen att trivas :). Vi har bokat ett "familygarden"-hotell som är anpassat just för familjer. Vi blir där en vecka och avresan går från Jönköping.
 
 

Helg!

Nu är vi hemkomna efter jobb och dagis. Rasmus var som gelé i mina armar när vi skulle klä på oss och gå hem från dagis. Hängde och slängde som en trasdocka och la sig på golvet. Jag fick kavla upp ärmarna och ta av mig ytterkläderna för att palla ;). Han hade haft det jättebra på dagis idag men dock inte sovit nått vilket inte är så konstigt eftersom Rasmus och Micke tog en sovmorgon till 09.40 idag! Micke fick väcka honom med välling och han hade kravlat sig ur sängen som en trotsig tonåring tillslut.

Nu tar vi helg!


Two more to go

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Life goes on? Kännslorna går upp och ner och just nu känner jag mig mest förbannad. Jag tror jag kommer att gå igenom hela känsloskaran innan jag blir människa igen. Och INGEN kan sätta sig in i hur detta var, finns ingen jämförelse men däremot får man ha sina egna tolkningar.
De senaste dagarna har jag inte orkat prata med någon men däremot har jag fått många sms, kort och paket på posten. Mina vänner, ni är guld värda och det ni har skrivit till mig har hjälpt mig stå upp. Känslan av att ha så fina vänner som erbjuder sig tid när som helst jag behöver är obeskrivlig, sådana vänner "växer inte på träd" ♥.
 
Tindra har flyttat hemifrån och bor numera på landet utanför Mjölby. Hon som hämtade Tindra var väldigt mån om katter och Tindra kommer garanterat att få mkt mer uppmärksamhet mot vad hon har fått av oss den senaste tiden. I veckan kommer även Albin och Texas annonseras i Corren. Håll ögonen öppna och tipsa era nära och kära.
      
 
Fick detta sms av Tindras nya matte förut.
 
 
 

RSS 2.0