äntligen fredag

Nu är jag hemkommen från frissan, jag är supernöjd, men det var väl svårt att bli annat när håret var överallt! Har klippt massor typ 15cm eller nått, iih..men det växer ju ut, är nöjd hur som helst, med färgen också. Här får ni lite smakprov...




Här är Tindra när hon myser i sovrumsfönstret.





Ikväll ska jag laga "Limekyckling" till middag, här hittar ni receptet
http://www4.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=22297

Kommer att se ut såhär... ...förhoppningsvis :).



Trevlig helg.

trött

Har precis kommit hem, M och jag har varit och shoppat vinterjackor, det behövdes kan jag säga, för idag har snön fallit. Har även fått en skepparjacka av min syster, superfin verkligen!, har dock varit och bytt den mot en mindre storlek, så nu blev den ännu finare :).

Ska ta en dusch nu och sen ska jag nog sova, är hur trött som helst. Ser fram emot imorgon då jag ska göra håret, nice.

Något som länge tyngt mig har äntligen kommit upp på ytan, och jag tror jag kommer bli fasligt nöjd när det är klart, jag vill ju inte vara den som är den men det ska ju ändå vara jämställt.

Igår köpte jag mina första lökar, mamma hade undervisning i hur man skulle sätta dem i jorden, det märktes att hon var rädd för att jag skulle ödelägga dem så innan jag betalde frågade hon på nytt;
-Vet du nu hur du ska sätta de?
-Ja, du visade ju förrut.
-Visa mig då så får jag se att du kan...
-Såhär, men toppen överst och i grupper, nöjd? Vad skulle hända om jag råkar sätta de fel, växer de upp med ändan först då eller?!
Mamma fick ett hysterist skrattanfall efter detta och till och med kassörskan blev road.


Idag blir det en bild på mitt nya träningslinne som införskaffades på Stadium.


Godnatt.

Jag vill ha...

....den här jackan.





tisdag

Nu har jag kommit hem från jobbet, tagit en promenad och hunnit med en dusch. Ska strax äta lite kvällsmat, (smörgåsar och kardemumma te :)). Festen som vankas på lördag måste jag dessvärre dra mig ur, kommer vara svintrött då jag ska jobba hela lördagen. 
Imorgon bär det av till Motala där jag ska ha kunskapsprov, efter detta beger jag mig till mamma och får nygräddade våfflor! Wohoo, så himla gott. Ska även åka till M-blommor och köpa blommor så jag kan göra fint på pappas grav. Ska nog sätta några syrener utanför ytterdörren, kan bli mysigt.

Nadja och jag var och inspekterade och dokumenterade (innan rennovering) de nya lokalerna vi ska flytta till med jobbet.




Ringde och beställde en tid hos frissan på fredag, hade igentligen en tid i mitten av november, men vem kan vänta när håret ser ut som halm! hehe, crap!



Avståndet mellan oss blir bara större och större och var och en intresserar sig i sitt eget liv.  



Trevlig kväll!

Puh...

...jag är helt slut! Har precis kommit hem från ja kan det vara tidernas jobbigaste aerobicspass. Men det känns superskönt nu efteråt. 
Nu ska jag laga kycklingwok, duscha och hämta M efter jobbet. Jag kommer somna skönt ikväll känner jag i benen.



Helgen har varit trevlig med middag på Ming och systerbarn som har sovit över. Efter vi hade gått och lagt oss, lugnt och skönt för mig och M att inte ha några katter i sovrummet, de hade fullt upp med att vara nyfikna på nattgästerna, hör man från vardagsrummet, -Aj faaaan! Hehe, Albin bet E, jag har ju sagt att han är en liten devil ibland, ville ju bara ligga och gosa vid ditt huvud och spinna så högt att du inte kunde sova :). Igår badade han by the way.

Har köpt de här superfina strumporna på Gina Tricot.

https://www.ginatricot.com/se/#/product/25109388

Vet inte hur man länkar på ett bra sätt?!




Over and out.

Snart så..

..kommer systerfamiljen och då ska vi ut och äta gott. Idag har vi köpt Juno och den ska vi se ikväll med D & E som ska ha en sleepover hos oss. Den filmen kan jag verkligen rekommendera för er som inte har sett den.

 


Kvällen kommer att se ut såhär...



Texas ville också vara med...



Goodbye!

longing for a bottle of red wine

Nu är det fredag och jag har precis kommit hem från jobbet, lyssnar på min superbra skiva "Daniels mix", som systersonen har gjort. Ikväll vankas rödvin och bakad potatis med någon form att fetaoströra och köttabit, mm, gott. Tänkte att jag aldrig skulle vara den som lägger ut dagens outfit, men det kanske blir liiite ändring på det. Fyndade en superhärlig skjorta, lång variant, på Bik Bok igår. 

It looks like this... Trekvartsärm (syns inte på denna bild), och superskön. Nadja diggar de svarta knapparna och det gör jag med.



Nu ska jag mysa med kissarna och fixa ordning lite i köket.

Trevlig kväll!

Tänk så många kändisar jag känner

Nu har jag kommit hem från en mycket lyckad/rolig/underhållande/glädjespridande fika med mina närmaste vänner. Närmare tre timmar på stan och det var inte en tyst en sekund! :) Vi saknade dock en viss Mrs Motala :).
Vad pratar vi om här tro??
..så här kan det se ut när man är på ett gynekologbesök..
Sist men inte minst en härlig bild på 25-åringarna (snart iallafall), och ja, Cat, du räknas fortfarande till den gruppen.
Har även varit i brors lägenhet och fixat med räkningar och dylikt, ska ringa tandläkaren imorgon och avboka en åt till honom, blir svårt att komma dit när man arbetar till sjöss. Har röjt upp lite hos honom också, han kommer inte hitta någonting när han kommer hem, hehe.
Nu väntar duschen, och imorgon, är det FREDAG, wohoo!! Längtar till helgen men tycker att denna vecka faktiskt har gått förvånandsvärt snabbt.
Hur stort är universum?
Vad händer efter döden?
Hur långt är ett snöre?
Är repet längre än snöret?
Vad finns efter rymden?
Vad kallas det när man tror på något men inget specifikt?
See ya!

Kommer inte på nån.

Har precis kommit hem från Motala, det blev en snabb visit efter jobbet men hann ändå hälsa på både mamma och syster. Nya soffan hade kommit och gjorde sig väldigt bra i rummet. Ungdomarna skjussade jag till bion (High School Musical 3) som började 18 och sen rullade jag vidare hem, strax innan mörkret föll.


This is me at work.


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag se på Grey´s, och äta min Sandwich pepparkaka, tack och lov att de har börjat med den igen :).



Over and out.


Tacka vet jag Coop konsum...

...som har börjat sälja det mytomspunna Yogi teet Green Chai, jag och Cat letade förgäves i hälsobutikerna i stan, men dessvärre var det slut överallt. 



Grön Chai är en perfekt blandning av de bästa gröna teerna, pepparmint och kryddor. Ett idealiskt te för återhämtning och reflektion. Innehåller organiskt odlade ingridienser i form av grönt te,  kanel, spearmint, kardemumma, ingefära, kryddnejlika och svartpeppar.

Friskt, balanserat & avslappnande.

Coop erbjuder även det störtsa sortimentet av rättvisemärkta och ekologiska varor. Så därför kom jag även hem med ekologisk färsk pasta. Nu ska jag laga pastasås till matlådor :). 


Over and out.

Tisdag

Har precis kommit hem från jobbet och kastat ut katterna :), de behöver lufta av sig när de har legat inne och sovit hela dagen. Idag har jag haft rätt mycket att göra på jobbet så det är skönt att vara hemma, trevliga nyheter har uppdagat sig från flera olika håll, grattis grattis. Imorgon bär det av till Motala efter lunch, ska dit och förrätta kunskapsprov på eftermiddagen, efter det åker jag och hälsar på syster med familj. 

Snart kommer M hem och vi ska ta en promenad, ska gå förbi konsum och hämta mitt paket från Ellos som har kommit, hoppas nya överkastet är fint...

På torsdag vankas det fika om Kenny kan, alla andra verkar rätt tillgängliga, passar bra då vi kan slå ihop någon slags grattisfika med ännu en hejdåträff för Cat, hur många goodbyes måste det bli innan du förstår att det är i Linköping du hör hemma? :)

Idag bjuder jag på en härlig bild, en helt vanlig bowlingkväll i Surfers Paradise, Australien.

Jag, Cat, Kenny

Jag citerar en person som jag tycker mycket om "Jag är så nöjd med mitt liv som det är just nu att jag inte skulle vilja ändra på något." -Jag håller med dig!

Jag var misstänkt.

Något i den stilen har vi tänkt oss med badrummet, snygg ritning va??






By the way så är bordet  bokat till 18.30 på lördag, hoppas det passar alla inblandade :) 

 


 




Boule

Igår var vi i Rimforsa och spelade Boule, mycket roligare än man kan tro, mitt lag som bestod av mig, Peter och Lennart regerade och vi vann två av två matcher :). Idag har vi bara tagit det lugnt, förkylningen håller i sig, så det blir troligtvis ingen träning för mig imorgon. Vi var ute en sväng på Rum och Nordik förut, har massor av roliga ideér för lägenheten. Har beställt två prinsesskrukor, fråga mig inte vart jag ska ha de :) Nu ska vi laga pastasoppa, yummie!



Tidig fredag!

Så skönt att sluta halv tolv ibland, då har man hela dagen framför sig, tyvärr jobbar M mellan 12-20, så det var inte så bra matchat. Det är en perfekt hojdag idag bara lite kallt, men eftersom min näsa rinner som en , och jag känner mig febrig ska jag troligtvis bara ta det lugnt idag, hann med en minipromenad med M förut. Min mat och sovklocka har precis ringt, det är konstigt att kroppen kan vara så inställd på att få luch runt tolv, så jag ska strax äta några smarriga äggmackor :). Ikväll blir det hämtmat från Ming, smidigt!

Ha en toppenbra start och fortsättning på helgen i detta fina höstväder!



Jag & Danny


Waffleparty!

Ser fram emot att käka våfflor på stranden, det tipset har jag fått av min systerson som tyckte de var såååå goda :).



Har precis kommit hem från jobbet och ska ta mig något att äta, börjar känna mig snuvig så hoppas inte jag får den berömda influensan som komma skall.

Igår var jag i Motala på eftermiddagen och hade kunskapsprov och passade samtidigt på att träffa mor och syster mfl. mycket trevligt, fick äntligen se väggen som inte finns, och den var mycket fin...ehh? Det blev veldelig bra helt enkelt :).

Äntligen är det bokat, min morot att se fram emot under kalla och mörka vinterdagar.



Tisdag

Dålig uppslutning till spinningen, men jag kämpade på ändå, det var verkligen svinjobbigt! :) Men det känns bra nu efteråt. Har inte så mycket att förtälja, ska hoppa in i duschen och sen blir det att kolla på DH.


Blir irriterad över att livet är såå orättvist för vissa personer så jag måste ge en svart kamel till  en oseriös arbetsgivare på universitetet. Så det så.


typiskt...

...jag skulle åkt in till Motala för att kolla på väggen som inte finns, kan detta vara tapeten tro?


på onsdag efter jobbet (Motala) kikar jag in :)


Söndag

Idag har det varit en väldigt effektiv...vilodag! Superskönt, ibland behöver man verkligen bara ta det lugnt, jag och Albin har gosat på sängen hela dan :) Ska strax iväg och hämta M efter jobbet och sen ska vi ta en promenad i det fina höstvädret. 
Pratade med bror via msn förrut, det var skönt att höra att allt var ok, tydligen har de legat i lä bakom några öar strax utanför Kina, har inte kunnat gå i land för en kraftig tyfon, låter riktigt otäckt det där, superhöga vågor och grejer, inte konstigt att rouletten var inställd :). 
Hittade den perfekta resan igår men för en sekund glömde jag bort att jag inte hade några semesterdagar kvar detta år, typiskt :). 

Just det, på tisdag tänkte jag cykla på feelgood, nån som ska med? Nadja kanske?...dream a little dream..:)


saknar...

mina systerbarn



godkväll


skönt att ha honom hemma :)

REK

tillslut har jag lyckats få Konsum i Lambohov att skicka rekomenderat brev åt mig. Kände mig smått förvirrad när jag kom ut från affären och inte hittade bilen, självklart letade jag efter min egna bil och hade helt glömt bort att jag åkte i en svart Volvo v50 :)
Imorgon bär det av till Jönköping med Annie, vi ska jobba där i två dagar, hålla ställnigarna på kontoret  medans de är borta på friskvårdsdagar.

Är även gräsänkling tills på fredag då mannen (utkädd till satanist munk, nävars självklart såg du ut som a million bucks i din nya kostym my dear love :)) är i Stockholm på konferens i tre dagar, tur att jag har katterna som sällskap. Undrar bara vart jag ska sova?!





lätt sagt...

det är lättare sagt än gjort att vi inte ska glida ifrån varandra, vi kan inte styra över att våra liv ser helt annorlunda ut... Sorgligt men sant, man prioriterar olika saker här i livet. 

Nog med allvarligt snack, nu ska jag ut och köra hoj!

jag, en superhjälte?

tur att en av oss blev bra :)

uppvaktad

idag när jag kom hem från en trött dag på jobbet fick jag tio röda rosor av min "man". Han är verkligen världens bästaste!



???

varför publiceras inte mina inlägg?

grattis!!

Idag fyller min bror 29 år, tyvärr har jag ingen möjlighet att grattulera honom då han jobbar på ett stort fartyg i Hongkong. 







Saknar dig redan!

bjuder på en bild...

...av skönheten



skapligt väder



Strax vankas en hojtur till Rimforsa  , får passa på de sista fina dagarna innan frosten. Kvällen består av födelsedagsfirande i Motala för Maria som har lyckats fylla hela 25 år! Tyvärr fick vi inte med hela ligan, det hade varit kul. Cat (catenett.blogg.se) kör och jag blir upphämtad strax efter 17.30. 

Ha en trevlig höstkväll!



jag halkade på ett äpple...

tredje och sista körlektionen för i år, det gick bra men dessvärre hade jag lite otur. Strax innan en korsning lossnade växlingspinnen, måste sett suspekt ut när jag trampade i luften, när jag lite senare skulle parkera hojjen på innergården i stan (det var en smal liten gångväg full med äpplen) känner jag hur den plötsligt tappar fästet...... och i studens hetta känner man inte direkt för att ens försöka hålla emot en 250 kilos Triumph, så det var bara att låta den falla. Jag klarade mig utan skador men däremot gick ena fotpinnen av :/, dock inte mitt fel utan jag skyller allt på dåligt underhåll av innergården.


RSS 2.0