Bor jag på landet?

15 minuters promenad hemifrån och jag möts av dessa söta kossor. Vädret är underbart idag och imorse åkte lovikavantarna på när jag cyklade vid 07.00.


Invention of lying

Jag tyckte denna komedi var väldigt underhållande, se den!

Motion

Härligt höstigt väder ute och jag beger mig mot rydskogen. Idag har jag tagit en välbehövlig sovmorgon och fixat iordning lite här hemma. Katterna är trötta och ligger utspridda i lägenheten och sover. Såg filmen Salt igår, tyckte den var helt ok. Funderar på vad jag ska göra för söndagsmiddag....pannbiff kanske? Körde några set med mina nyinköpta hantlar förut, mycket skönt faktiskt, försöker köra lite olika muskelgrupper åtminstonde varannan dag. Jag köpte min hantlar på Rusta, 2*3kg för endast 99:-, ett fynd.


A keeper?


Albin♥


Hoppla

Var på stan och fixade lite ärenden idag. Sprang omkring som en besatt för att hitta de perfekta svarta skinnstövlarna, hittade de trodde jag, tills jag kom hem och kollade igen. De måste tillbaka, fuck. Vill ju ha ett par platta, ridstövelsinspirerade, kraftigt rakt skaft, svarta och som inte går över knät. Kom hem med ett par med klack ;( jag tror inte jag pallar mer. Köpte iaf en schysst kavaj och guldfärgade pilotglajjer är beställt.


ett slut kanske?

En mindre storm på hemvägen idag. Säger det igen men jag föredrar regn framför blåst. Denna vecka rullar på som vanligt och på lördag sympatijobbar jag för Mickes skull ;). inte kul att jobba varannan helg speciellt inte när det är fint väder. Nu har jag ju iofs ingen aning om framtida väderprognos so..

Måste ge mig själv en klapp på axeln som har lyckats gå ner 7 kilo (stolt) och har med andra ord inte så många kvar tills jag är helt nöjd. När jag har nått min målvikt tänkte jag köpa mig en schysst kostym för att fira.

Har fortfarande inte bokat hotell till Rom, har lite fobi för heltäckningsmattor men de flesta centrala hotell har visst det så det är nog bara att bita ihop om man inte vill lägga ut en förmögenhet, och vem vill det när man ändå skener ute hela dagarna? Har börjat spåna i att eventuellt köpa fotbollsbiljetter tills vi ska dit, kommer nämligen fram en söndag vid lunchtid så nån match borde väl finnas. Olympiastadion i Rom rymmer 82000 åskådare så det skulle vara riktigt mäktigt!

Sommerparty

Superfint väder idag och det var härligt att cykla till jobbet, bäst att passa på för det väntas regn. I helgen hade mamma sensommarfest och det bjöds på massa god mat :). Tyvärr missade jag att ta kort på värdinnan men fick fina bilder på min storasyster och storebror.


Monsterträff

Började dagen med att gå runt 5:an i rydskogen och efter det följde en hojtur (äntligen). 4 Monster från klubben möttes upp i Valla, 3 st 696:or och så jag på min 620 :) Jättenöjd med dagens körning och nu känns det som att det släpper lite för varje gång. Högt tempo och sköna kurvor.

Living on the edge

Fick smita iväg lite tidigare från jobbet idag för att hinna med ett Aerobicpass på Feelgood. Det var ett rätt avancerat pass med flera instruktörer och jag satte verkligen min energi på sin spets. För mycket träning och för lite kolhydrater helt enkelt, var tvungen att avbryta efter 45 min så att jag inte skulle ställa till en scen i salen.
Cykelvägen hem var lång och tung, men nu är jag hemma och ska ta en avslappnande dusch, försöka få ner pulsen och sen äta nått gott.

Imorgon blir det besök i Motala eller närmare bestämt hos mamma som bjuder på lite sensommarfest :). Det hade vi förra året också och jag vet att det kommer bli hur mysigt som helst.

Har lite hoj-abstinens så jag hoppas på fint väder imorgon så vi kan ta en tur.


Rome round two

Resa till Rom är bokad i oktober och jag bara längtar tills vi ska åka. Sist vi var där (2007) tyckte vi att det var lite stressigt då man ville se ALLT. Denna gång ska vi ta det lite mañana, strosa omkring, äta god mat och italiensk glass, titta på det bästa, kanske boka en guide till Colloseum (vilket vi inte hade förra gången), lyssna på ljudet efter de finaste motorcyklarna och självklart titta in i Ducatiaffärerna :).


Monday in pain

Mycket bra lördag och tack för några riktigt svettiga timmar på dansgolvet Nadja & Jenny ;) Kändes som vi hade bra koll på läget trots att jag hittade en sticka i armen (mixerbordet) och en blå armbåge (fortfarande okänt). Funderar starkt på att gå nån kurs på Folkuniversitetet i höst, där har de nämligen street-kurser för dig över 20. Och på tal om det, när vi var ute i lördags var det första gången de inte tog leg på mig! Var tvungen att gå ut igen och fråga vilken ålder det var.

-Ursäkta vilken ålder är det här ikväll?
- 23
- Ehh ookeeej...
- Är du under 23?
- Neeeej
- Okej, bra
Suck.

Nadjas möhippa i bilder!

Ett urval av bilderna från Nadjas möhippa, det togs mkt bilder kan jag lova. Vi hade en sjukt rolig dag och alla blev jättenöjda. Annie har skrivit en längre resume över dagen här. Jag, Jenny och Nadja fortsatte ut på Sliver och dansade konstant kvällen/natten lång.


Möhippa!!!


Books!

Läser rätt lättsamma böcker med ett och annat inslag av någon tung och sorglig självbiografi under 2:världskriget. Dessa fyra humoristiska böcker ser jag fram emot i höstmörkret.

Rain

Himlen öppnade sig när jag cyklade hem från stan förut :/ Det syns kanske inte på bilden men jag blev klippt dyngsur! Men jag hann att fylla på luft i däcken på macken iaf, och denna gång ramlade inte cykeln :)

Happyday!

Solen lyser på min stig! Men vädret är lite lurigt ändå, det var väldigt kalla vindar imorse så jacka krävdes. Veckan går snabbt när man jobbar och snart är det helg, ska bli så himla kul att träffa alla tjejer i helgen, vi kommer ha sjukt kul! Nu ska jag ta en promenad i solen och gå inom Coop för att handla lite, ikväll blir det fajitas!


Workday

Jag kom upp imorse, helt otroligt. Blir lite segt när man har vänt på dygnet totalt. Kul att komma tillbaka till jobbet men ännu roligare att ha semester :). Mina tre veckor har inte sprungit iväg som jag befarade och jag känner mig utvilad och peppad att möta höstens utmaningar.

Regnade på mig när jag cyklade hem idag men det är ok så länge det inte regnar på morgonen.
Hoppas på fint väder på lördag för det är då det händer! Tjejer, vi måste organisera oss en smula.
Nu ska jag ta ett varmt bad, läsa en bok och lyssna på regnet, myys.

A new trip??

Tomten...Jag önskar mig en höst i Italien och en vår i New York. Jag har varit snäll.

Picknick

Lite mys vid Bergs slussar på kvällskvisten tillsammans med massa annat folk som tjuvlyssnade på Forever Young.

Ladies Night - Oh no.

Jag har tummat på min värdighet genom att boka biljett till Ladies Night i slutet av september. Men hör upp, detta är endast för Brolle :), de andra som medverkar är Måns Möller, Andreas Johnsson och Martin Stenmarck men är verkligen inget fan av dessa.
Fördrink, tvårätters middag och parkettplatser så de kan gå omkring oss och sjunga eller vad det nu är de ska göra. Högst spännande. Det blir jag, Annie, Beuthan och Annies kompis Fia som ska gå.

Icecream

Så mycket glass i Söderköping att man blev nästintill illamående, men det var gott. Vi behövde röra på oss efter så vi gick upp alla miljarder trappsteg till utsiktsplatsen, vackert.

Sunny Thursday

Ett besök på AVA MC utanför Stockholm resulterade nästan i att jag kom hem med en ny skinnjacka. Sjukt onödigt jag vet men den var med rött i och passade mig like a glove. Nedsatt i pris också. Men icke, jag tog mitt förnuft till fånga och lät den vara. Men kunde jag skulle jag lätt sälja mina två jackor jag redan har och köpa den på stört!
Idag skiner solen och senare ska vi ge Söderköping ett besök tillsammans med Frida och Daniel och svulla i oss största glassarna.

Jag har förälskat mig i en hallmöbel som finns i butiken Handplockat, smal vit bänk med svängda ben (Rokoko??) och en liten låda längst fram, skulle verkligen göra sig i vår fina hall nu.

I helgen blir det gummistövlar på och ett besök i skogen för att fylla på blåbärsförrådet.

Posters

Två fina motiv från Huskvarna Fabriksmuseum kommer pryda vår hall. Ska köpa ramar till bara men har inte bestämt mig för om de ska vara vita eller guldfärgade...


I ♥ dresses


38,8 mil Vättern runt + vilsetur

En tur runt Vättern med stopp lite här och där. Vi var inom Huskvarna och fick en fika hemma hos Lasse som visade oss sin biodling, mkt fascinerande. Ett besök på Huskvarnas Fabriksmuseum och sen bar det av mot lite kringelikrokiga skogsvägar (även kallad vilseturen) de små byarna vi åkte igenom fanns inte med på kartan och till slut visste vi knappt åt vilken riktning vi skulle. Borde haft en kompass. Högst spännande. Efter lite tur kom vi rätt och gjorde sen ett stopp i Hjo och åt egentillverkad glass. Totalt blev det närmare 40 mil igår och det känns i kroppen!


RSS 2.0