Windy

Äntligen ska det målas och fixas här hemma, det behövs kan jag lova efter att den lille djävulen har satt sina spår lite här och där. Köpte en 10l hink med antikvit färg, får se hur länge den räcker. Borde ju räcka till sovrummet och ev hallen (om vi ska ta den).

Blåsigt som tusan när jag cyklade hem idag med tidernas huvudvärk på köpet, hjälpte ju inte att det susade massor i öronen av vinden heller.

Strax ska jag göra en ost & skinksallad och lägga in ett vitlöksbröd i ugnen.

Jag önskar mig ett kylskåp från Smeg!

Och varför inte en matchande bakmaskin!

En ny favorit?

Vi tar en köttfri dag idag och i ugnen står Arla kökets gröna lasagne som jag har hört mkt gott om. Att köpa bröd på söndagar är ingen hit så jag köpte ett pkt jäst istället och ska strax baka ut hålkakor. Produktivt värre är det nu.
Har legat mest i solen idag och läst sista boken i Twiligth-sagan, var i väg till rydskogen och intervallade mig igenom 5:an. Fy så trött jag blev och varmt var det också! Mkt skumt prasslande bredvid mig på spåret också och jag funderar på om det kan varit ormar eller nått?


Nya handtag på ♥


PazzoRacing Shorty

Har precis fått hem mitt broms- och kopplingshandtag från Tyskland. Nu kommer jag kunna blinka och slira på kopplingen samtidigt! Tack älskling för att du ger mig ett "handtag" ;).

Secret Wednesday

Jag har aldrig varit på Maxi med så mycket folk som idag, herrejösses! Efter en timme kom vi ut med livet i behåll. Var på stan en sväng förut och inhandlade lite presenter till Elin som fyller 16 år på midsommardagen. Hon ska även få lite goda bullar att smaska på när hon blir sugen.

Skönt med långhelg och jag ska försöka vistas utomhus så mycket som möjligt för att få lite färg.
Härmar Annie med att göra sallad på fetaost, vattenmelon och mynta till midsommar (och även allt annat som potatisgratäng, tomatsallad, tzatsiki och ädelostsås).

Mickes stora bonsaiträd har solat på altaten idag, Texas gnider sig mot morötterna på köksbordet och min solros har kastat in handduken.


Sunny Tuesday

Har köpt en ny kjol men har inte bestämt om den är något för mig än. Var hos frissan idag och blev klippt och fick massa nya ljusa slingor, se bild. Varmt som sjutton ute och strax ska jag och M ut på en långpromenad, dock inte i denna kjol. Imorgon ska jag jobba i Norrköping hela dagen och sen gå på stan en sväng.

Vaniljbullar



Bakade vaniljbullar ikväll, synd bara att jag inte tycker om sådana bullar själv men Micke tyckte de var jättegoda. Tar med ett par till jobbet imorgon så mina kollegor får smaka.

En monstertur med min älskling


Lite nytt till hemmet

Är jätteglad över min nya spegel som vi har varit och köpt idag. Micke köpte en prydnadsvespa och så hittade vi även en romantisk tavla/fotoram.

Riskutbildning MC

Fick genom jobbet möjlighet att genomgå den nya riskutbildningen för MC som är obligatorisk om man ska ta mc-kort idag. Självklart tog jag chansen och det ångrar jag inte en sekund! Jättebra och intressant utbildning där man blandade teori med praktik. Mycket aha-upplevelser och jag fick lite extra coaching i form av kurvtagning osv. Jag skulle önska att alla aktiva motorcyklister går denna utbildning. Alla som gick utbildningen (detta var på Stora Holm i Göteborg) fick köra en variant av Honda 600.
Fick en grym på bild utbildningsledaren när han kör förbi i en effetktiv inbromsning från 110 km/h.




Tankbag became tailbag

Tankväskan från Arboga har anlänt men efter lite trix passade den bättre på bönpallen. Då slipper den skymma instrumenen också. Den har 2 st expanderdragkedjor vilket gör att den kan svälja rätt mkt och har jag tur kommer det räcka med denna så jag slipper köra med ryggsäck.
På onsdag eftermiddag bär det av till Göteborg och än sålänge lovar prognosen uppehåll.


Lördagskväll med girlsen

En trevlig kväll hos Anna i Hejdegården. Men idag vill inte rosévinet försvinna från huvudet :/.

Soft Friday

Ikväll blir en såndär myskväll med sambo, tända ljus, Supernatural och pizza. Inte fel  alls. Imorgon däremot är det girls night out (och på tal om det jag menar faktiskt allvar när jag säger att jag vill gå på LadiesNight i sep, så kom igen nu, vi kan skratta åt kvinnorna som har ålderskris och visar brösten och bara sitta där och njuta av Brolle istället), och jag har köpt ett nytt nagellack kvällen till ära.
Och eftersom Kalle på jobbet gillar när jag lägger ut bilder på mina senaste inköpta nagellack är dessa bilder bara för dig.

Blue jeans är namnet och det kommer matcha mina nyinköpta (av Annie) marinblå nätleggings. Blir det för kallt imorgon kör jag på backup outfit som får bli nån form av ljusa chinos, t-shirt och en scarf kanske.




1 Up

Jag fick ett extraliv av min sambo.

Gamla skivor

Nostalgi från 90-talet, nån som känner igen sig?


Longing for Thursday

Fick cykla i regn hem idag från jobbet, inte kul. Jag skulle verkligen uppskatta om det inte regnar nästa onsdag när jag ska köra motorcykel ner till Göteborg med mina kollegor, tack.

Sprang på den här på Konsum förut och det ska intressant att smaka på den senare. Jag ska äta pyttipanna till middag och Micke har önskat pannkakor tills han kommer hem.

Nu har även jag bestämt outfit tills på lördag och det känns skönt, beställde kläder från Mandel och kläderna ska enligt deras hemsida komma med posten imorgon, nice.



Det börjar närma sig nu och jag längtar såå tills imorgon.

Supernatural

Jag har blivit världens Supernatural-geek. Sad but true, ser på flera avsnitt om dan!

Mellan hägg och syren

Fick vackra syrener av Jenny. Texas tyckte också om de.
Tindra gillade blomman från mamma bäst.

Secret Sunday

Hemkommen från en 15milatur. Vi körde över Fornåsa, Skänninge, Vadstena, Omberg och fikade på jättefin utsiktsplats vid Ellen Keys strand.

Chicken barbeque

Har precis varit och visat kolonin för ytterligare en intressent men jag fick ett skambud (som väntat), men...skam den som ger sig, får jag inte 50 för den behåller jag den hellre. Fick en känsla av att dessa troligtvis kommer att höra av sig igen inom en snar framtid.

Kalas här idag och det blev hur mysigt som helst, Robert hade med sig Nova och hon sprang omkring här ute på gräsmattan.
Fick även ihop nån form av gruppbild :). Dagen till ära var Nova klädd i sin fina elefantklänning som är införskaffad i landet Thai.

Love your love the most

Har precis gjort en smörgåstårta och väntar på att chokladen till mina lionbars ska smälta. Imorgon blir det kalas i Mjärdevi för Micke som fyllde år i veckan.

- Vad köpte du till Micke i födelsedagspresent?
- En ehh momentnyckel.
- Vad är det?
- Ingen aning.

Grillen är tänd, vinet är upphällt  och min andra hälft klipper gräset. Livet är underbart and I love him 24seven.


White monster goes black

Förvandlingen av Mickes motorcykel resulterade i detta. Jag kan inte mer än gratulera.

RSS 2.0