Julius - modell nöjd bebis

Julius äter och sover och är väldigt nöjd. Han kan vara vaken några timmar på raken (ca 2h) och då är han väldigt pigg och tittar och lyssnar. Vi har det inte så tyst hemma så det är bra att han vänjer sig. Rasmus springer runt och leker och spexar och vi har nästan alltid musik på. 
Julius sover hela nätterna igenom, vi får ställa klockan efter 4 timmar då vi väcker honom och ger honom mat. Vi lägger oss vid ca 23 och då får han mat och sedan går någon av oss upp och matar honom vid 03 och sen väcker jag honom igen vid 07, och sedan sover han en stund till och då har jag och Rasmus mys i soffan med frukost och tända ljus.
Julius får bröstmjölk på flaska och det går jättebra, får se hur mkt tid jag kommer ha för att pumpa sen när Micke har börjat jobba bara? Mellan måltiderna ammar han lite också men det är mest för mys och han somnar lätt vid bröstet. 
Pratade med BVC om att han sover så bra mm så det inte är nått vi borde oroa oss för men hon sa att vissa barn är väldigt nöjda. Det är en sådan modell vi har fått :). Helt ok för oss, ingen magknip, inga kräkningar, bara en nöjd och glad liten Julius ❤.




Kommentarer
Postat av: Annie

Helt perfekt! Bästa modellen💙

2014-02-02 @ 15:08:57
Postat av: Anna Brunet

Sötis 😃

2014-02-02 @ 15:19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0