Luckor, golv & bostadsrättsvisning

Bostadsrätten kändes inte helt hundra ;( så återigen...vi bor kvar. Nu är det ju lite pågång i vårt kök också så det ska bli jätteskoj. Vi var iväg och kollade på golv idag och tillslut kunde vi enas om ett som innehöll något av bådas krav. Det kommer troligtvis bli ett grått skeppsgolv i trästruktur med lite bredare bitar (enstavs-golv).
Köksluckorna (2 st) som vi köpte som prov för att tag sen som inte passade i våra stommar passar nu :). Vi kom på lösningen att borra nya hål mellan de befintliga hålen i stommarna och det gick ju alldeles utmärkt. Nu blir det nya luckor också :). När man renoverar köket så vill man ju gärna bo ett tag i det nya och fina. Det krävs bara lite ny planering vad gäller våra förvaringsmöjligheter, men vi hittar nog på någon lösning.
Här ser ni bilder på kommande kösksluckor och antagligen detta skeppsgolv i grå ek.
Texas ville gå igenom vår kandelaber förut (som var tänd) och det gick sådär, det började ryka ganska häftigt om svansen men han var oberörd, jag lyfte ner honom från bordet och han satte sig och åt lite :/.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej! Sitter just och planerar vårt kök. Är oxså inne på grått skeppsgolv. Var hittade ni ert? Bauhaus eller? Där såg jag dem hade. Har ni lagt det än? I så fall nöjda?

Tacksam för svar.

Mvh

Susanne

2011-01-19 @ 20:03:52
Postat av: Sofie svarar

Detta golv finns på K-rauta tror märket heter Fiorin. Jättesnyggt är det (vad vi har sett i butiken iaf :)) ska troligtvis lägga det på lördag och då kommer det fler bilder.

2011-01-19 @ 22:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0