Familjen är samlad

Jag vill bara skrika ut det nu!!!!!! Texas har kommit hem!!!!! Vi är sååå lyckliga! Idag har vi varit ute på en lång promenad och tittat efter honom men inget. Har satt upp lappar i hela området och affären, ringde Polisen också för säkerhets skull. När vi kom hem så började vi laga mat och plötsligt säger Micke som är i vardagsrummet -Nu har jag har en överaskning till dig...
Jag börjar stortjuta och fattar direkt att Texas är hemma, han kommer gående hur lugn som helst in i vardagsrummet, skriker lite och hälsar på Albin och Tindra och går sen vidare till matskålen. Tassarna som brukar vara snövita är snarare grå och han luktar motorolja så troligtvis har han varit instängd i ett garage...i 4 dagar! 
Det här har varit 4 jobbiga dagar för oss, men nu känns det såå skönt. Jag vet ju att dagen då katterna blir gamla och somnar in kommer någongång. Då kommer man vara hur ledsen som helst men man vet ändå att de har haft ett bra liv. Att inte veta vad som har hänt eller ens hitta de har varit det värsta. Skulle de bli påkörda vill man ju ändå hitta de så att man själv kan få ta hand om dem och veta vad som har hänt.
  

Kommentarer
Postat av: Anna

Så himla skönt :) Kram

2009-05-21 @ 02:30:08
Postat av: Cathrine

skönt att höra att ni är fulltaliga igen!! ni får sätta gps på katterna snart ;)

2009-05-21 @ 10:24:34
URL: http://catenett.blogg.se/
Postat av: Sofie

Det låter som en bra idé ;)

2009-05-21 @ 10:40:09
Postat av: Jenny

Åh vad skönt att han kommit hem. Det finns inget bättre än att de plötsligt dyker upp när man nästa gett upp hoppet:)

Fina byxor btw;) känns bekanta...

KRAM

2009-05-27 @ 21:41:52
URL: http://jennyliii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0