Rasmus 5 år!!!

Idag fyllde vår stora kille 5 år! Vi har firat hela dagen och vi startade med ett besök på Leos tillsammans med kusinerna. Rasmus fick paket, gofika, och frukost med tomtebloss och flagga imorse och Julius och Freja var inte sena med att börja fika vid 07.30-tiden. Fritt intag av socker och chokladbollar hela dagen känns det som och i eftermiddags blev det spontanfika på altanen med några kompisar som bor här omkring.
 
Vi var på djuraffären och hämtade Rasmus 2 dvägklogrodor som han har längtat efter. De är små, vita (nästintill genomskillniga) och äter fryst mat som heter blodworms, ueh!! Micke och Rasmus får sköta matningen :). Grodorna har nu klimatiserat sig i sin nya miljö och vi sänkte pumpen till akvariet betydligt då grodorna mest surfade omkring först och det var lite väl strömt.
 
Jag tror att i stort sätt alla våra grannar har varit uppe på Rasmus rum i eftermiddag, han har så stolt visat upp grodorna och från lekparken fick han med sig en hel hög med barn. Jag lät honom hålla i sina "visningar" själv och stannade kvar med småbarnen ute. 
 
Ikväll har vi poppat popcorn fortsatt med intag av socker och kollat på "Den gode dinosaurien" som killarna har fått av mormor. En jättebra dag måste jag säga. 
 




 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0