Hejdå kissarna ;(

Idag har vi varit på Allergicentrum med Rasmus. Läkaren lyssnade på hjärtat och blåsljudet var nu borta och hjärtat lät fint. Vi fick springa med Rasmus fram och tillbaka i korridoren för att läkaren sen skulle lyssna på honom igen när han hade ansträngt sig. Det lät också bra.
Pricktest gjordes på katt, hund, kvalster och mögel och Rasmus fick utslag på katt. Läkaren sa att vi måste göra oss av med katterna ;(. Vi har en månad på oss att hitta ett eller flera hem till dom. När de har flyttat måste vi göra en storstädning/flyttstädning här hemma och sen får vi hoppas att Rasmus inte får tillbaka andningssvårigheterna som han har haft vid några tillfällen. Vi har också märkt hur Rasmus har börjat klia sig mer i ögonen och har sett lite röd ut, inte bra.
 
Nu gäller det att hitta hem till katterna och jag tror att det kan bli tufft. Vill helst inte sätta ut en annons på Blocket då man inte vet vad det är för några. Ni som läser, känner ni någon som vill ha en eller flera katter?? Snälla, hör runt. Vi vill helst inte ta bort dom ;(.
De är utekatter och behöver få vistas utomhus men det ska gärna finnas ett varmt knä att krypa upp i.
 
Albin är 5 år
 
 
 
Tindra 8 år 
 
 
 
Texas 12 år
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0