18 december

Idag ringde de från Junibacken, Rasmus avdelning på förskolan Björnbärsvägen i Sturefors. Nu börjar det närma sig och idag är det exakt tre veckor kvar till inskolning. Skräckblandad förtjusning. Första dagen ska vi bara gå dit och hälsa på och prata och titta, få lite mer information osv. Jag och Micke delar på inskolningen och tar några dagar var under de två veckorna som inskolningen varar. Hoppas att Rasmus kommer att gilla att gå på dagis! Vi är väldigt positivt inställda på detta så jag hoppas det smittar av sig på honom.
 
Vi har fått tid för Rasmus astma- och allergiutredning och det verkar vara en ganska omfattande utredning med ett besök på minst 2 timmar. Båda föräldrana ska närvara och man ska vara noga med att komma i god tid för eventuella extra tester. Detta är den 15/1, mitt i inskolningen, men vi var tvungna att ta denna tid. Vi kanske går och besöker förskolan en stund på eftermiddagen den dagen.
 
Mindre än en vecka kvar till jul och imorgon ska vi ha lite barnvakt på em och passa på att köpa de sista julklapparna och handla julmat.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0