Måndag med el-kaos

Vilket fint väder vi har haft i helgen, lite blåsigt bara. Vi har varit ute mkt och haft besök av min storasyster och även barnens farmor och farbror. Birgitta och Peter hjälpte oss i lördags så vi var iväg och slängde det gamla badkaret och plockade ner studsmattan, krattade löv m.m.

Micke var med Rasmus på Bamsegympan igår och Julius blev så ledsen när de åkte. Han är så pappig och föredrar Micke i alla lägen. Åhh Julius vad ska jag göra?? Inte funkade det att jag köpte en ashäftig polismotorcykel med ljud och ljus för flera hundra kronor heller, bra mamma Sofie! Tror du att du kan köpa ungen eller?? Jag och Julius var ute själva i lekparken (Freja sov i vagnen) och jag vet inte hur många varv jag cyklade i ”karusellen” för det var det enda han ville göra. Jag ska nog lista ut ett sätt att vinna tillbaka ditt hjärta Jules.

 

Imorgon ska jag träna med Annie och Nadja, vi ska prova ett pass som heter Reggeaton, kommer bli skoj. På onsdag har vi körrep och förra veckan fick vi en ny låt som jag gillar skarpt, kul att sjunga tillsammans med andra i en så stor kör. På torsdag är det jobb i Nkpg (har blivit standard) och på fredag är jag ledig och då har jag frisörtid, ska bli himla skönt att bli av med min mörka ombre. Vi fortsätter på ljust och ska formklippa luggen till en snedlugg så att den har rätt förutsättningar när den växer ut.

Idag slutade jag lite tidigare då det var lite trassel med elen hemma + att Rasmus krånglade och ångrade sig om att vara hos farmor idag precis när Peter hade kommit hit för att hämta honom.

Igårkväll blinkade lamporna mkt hemma och Micke bytte nån som vi trodde var påväg att gå sönder men det hjälpte inte. Inatt hade en propp gått så kylen var avstängd. Micke fixade det men sedan hände samma sak igen och så slutade spisen också.

Micke har pratat både med vice värden, HSB och tillslut fick en kille från Tekniska Verken komma ut och fixa en säkring i grannes elskåp i häcken mitt över?!? Men nu fungerar allt!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0