Please hold

Torsdag redan och det skulle inte göra något om solen ville komma tillbaka lite, jag blir så himla pigg av solen och ser fram emot alla långpromenader som jag kan ta sen. Nu går vi mot sommar, sol och bad, grill och bus i trädgården och förhoppningsvis blir det bygg av staket och grind på framsidan.
Nu ska jag bara njuta av mina killar och mysa så jag stänger av den sociala medievärlden och telefonen stundtals också. Vi hörs!





Kommentarer
Postat av: Anonym

När gick ni över till ett sovpass på Julius? Hur gammal var han då?

Svar: Det måste varit för någon månad sedan, när han var runt 13 månader.
sofnys.blogg.se

2015-03-27 @ 10:04:28
Postat av: Anonym

Okej, vår dotter börjar bli svår sövd på dagen på de bägge två passen o då försöker vi har samma tider, men det kan variera beroende på vad man gör på dagen. Men hon sover ofta 1 tim och sedan 1,5 tim på efterm. Hon blir 11 månader imorgon.😊 Men kan ha med att hon har feber, att hon är svår sövd på dagen eller en period/fas just nu. Men hon har åttonde tanden på väg så har tandsprickning och feber på grund av det. Men tänkte om man skulle gå över till ett sovpass, men har tvekat lite och väntar nog tills hon blir 13 månader som sagt! Vissa kvällar eller har hänt två kvällar, att hon har varit svår sövd på kvällen med och inte vilja vällingen heller. Men efter ett tag så tar hon vällingen.

Svar: Okej, det är så tufft med alla tänder som ska fram, Julius fick väldigt många samtidigt och hade jätteont. Prova att håll henne vaken till 10-11 tiden på förmiddagen och se hur hon klarar det under dagen. Ge lite senare lunch de dagarna eller så. Men kanske inte optimalt att prova vid feber då hon nog är så trött pga det.
sofnys.blogg.se

2015-03-27 @ 21:44:00
Postat av: Anonym

Nu har febern gått över så det är skönt! Hon har också fått mkt tänder samtidigt!😕 jobbigt med dessa tänder. Vi brukar ge henne lunch vid ca 11.30, 12.00
Jag får prova och försöka och hålla henne vaken till dess så får vi se.. Men ibland vaknar hon 05. Men det händer inte så ofta, men hon brukar vakna typ senast 06 iaf!
Vi lägger henne vid 19 på kvällen.

Svar: Låter precis som samma mat- och sovtider som Julius 😊
sofnys.blogg.se

2015-03-28 @ 19:30:25
Postat av: Anonym

jaha, okej!😊👍 hon äter typ frukost vid 7 på morgonen, men ibland kan det bli halv 7, mellis vid 10, men ibland vill hon inte ha något så ibland blir det bara frukt. Lunch vid 11.30-12.00 men vill hon inte ha mellis överhuvud taget så får hon lunch vid 11.00 men det händer sällan. Sedan mellis vid 15 och middag vid 17 och välling 19 och sova. Har ni dem tiderna också?

I sådant fall kan hon äta typ mellan 11-11.30 och sedan sova efteråt. Men får se lite efter helgen.

Svar: Ja nästan precis samma. Julius får flaska när han vaknar, ca 06 och sedan äter han frukost/gröt vid 9. Vi lägger honom antingen vid 10 om han är jättetrött eller ibland om han orkar så får han sova direkt efter lunch. Han brukar sova ca 2 h och håller sedan ut rätt bra på kvällen och slocknar vid 19-tiden i sin säng.
sofnys.blogg.se

2015-03-28 @ 20:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0