1 januari 2013

Kvällen igår tillbringade vi i gott sällskap hemma hos Maud och Tobbe. Rasmus lånade Zigges rum när det var dags att sova och vi kunde lägga över honom i hans spjälsäng när han hade somnat. Vaknade till en gång men annars sov han bra. Och fortsatte sova när vi kom hem vid 01.30. Maten blev jättegod men shit det blir ju så mkt mat! Och godis. Och chips. Det finns ingen hejd på gotterierna. 
Idag har vi bara varit hemma och varit ute på en långpromenad. Åkte till Östenssons förut i hopp om att de hade någpn smarrig smögåstårta men ingen som föll oss i smaken. De hade en med skinka och brieost och vi ville ha en "vanlig" smörgåstårta. Vi köpte med oss goda surdegsbaguetter istället och jag har precis gjort en skinkröra. 
Tog ett bad förut så varmt att det rök om vattnet. Nersläckt och med tända ljus, I like it!
 
Receptet på senapen kommer inte att publiceras på bloggen. Det var den starkaste senap jag någonsin har smakat, något måste ha gått snett. 
 
Idag fyller Rasmus kusin Gabriel 1 år! Lilla killen vad snabbt det går. Fick jättefina bilder av Pernilla förut. Stort grattis till Gabriel och grattis till Robban som också fyller år idag, hela 44 år!
 
Micke beställde en Big Boy förut och dettta kan ju låte lite creepy men jag ska visa vad det är. En variant av Fatboy fast ett annat märke. Vi ska ha denna på nedervåningen när vi kollar på film. Kan hända att vi beställer en till men vi provar denna först. Den är sjukt stor och undrar redan om vi ska gå ner till Ica för att hämta den eller hur man gör. Vi beställde den från England och tog tråkigt nog en svart men det passar bäst så. Det är alltså en BIG saccosäck.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0