Fuck this shit

Rinde upp kösamordnaren för barnomsorg i Sturefors igår. På kommunens hemsida står det att deras ambition är att erbjuda en plats senast två månader innan startdatum, vilket var igår för oss. Vi har fortfarande inte fått någon plats ;(.
Hon sa att det finns 1 st plats i Sturefors på Björnbärsvägen (vårt 1:a handsval)...men, det är en annan familj som har blivit erbjuden denna. Den familjen var tvungna att fundera över helgen så de ska lämna besked på måndag. På tisdag ska vi höras igen för att se vad de har svarat och hur vi ska gå vidare. I och med att det bara finns 1 plats i Sturefors vore det väldigt konstigt om den familjen tackade nej eftersom de bor här i området.
 
Vi började prata om Brokind, Bestorp och Ljungsbro men det är åt fel håll för oss. Även något dagis i Garnison var uppe på tapeten men det är fullt överallt! Hon nämde något om Kvinneby men har inte riktigt förstått vart det ligger, mittemot Ekholmen?? 
Hon frågade om vi kunde förlänga ledigheten osv. Det kanske vi kan men vi kanske inte vill. Rasmus är 1 1/2 år i januari så dagis skulle verkligen vara bra för honom då i och med all utveckling och stimulans som det ger. Om Micke och jag går hemma längre kommer vi inte kunna säga under hur lång period och det kommer inte uppskattas av arbetsgivarna, och det förstår ju vem som helst.
 
Vi hade jätteroligt på Kniv & Gaffel igår, god mat och trevligt sällskap. Om någon timme kommer Rasmus mormor hit och hämtar med honom hem så vi ska packa en väska som han får ta med sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0