Varning för bedragare!

Jag har lagt ut våra sängmöbler till försäljning på Blocket. Nu är det en bedragare som har svarat på annonsen. Hon/han utger sig för att heta Marie Klein [email protected].
Personen skriver på engelska och i det senaste mailet stod det såhär:
"I am from United Kingdom,How i wish to come and view it but am out of town now. Am marine engineer busy sailing,am in a ship right now at Bermuda,I'm satisfied with the condition of it. Email me with the actual price you are willing to sell it.
Hope read from you soon."
Jag har kollat upp namnet på nätet och det är bara ett av många som svarar på Blocket annonser. Troligtvis skulle de tillslut vilja ha kontouppgifter för att föra över pengar och kunna hacka sig in på nått sätt.
Creepy!

Kommentarer
Postat av: Cathrine

Pappa fick svar från en från england nu när han sålde sin mc, han ville ha adressen så han kunde skicka shippingfirman och hämta den... sure lixom

2012-05-04 @ 12:52:38
URL: http://superbeb.wordpress.com
Postat av: Storasyster

Ogilla....:-(

2012-05-04 @ 13:10:12
Postat av: Annie

Precis som Cats pappa har även Freddy fått ett svar på engelska där bilen som det var frågan om i Freddys fall skulle skeppas direkt till USA och de behövde absolut inte komma och titta på den innan!! Jävla skitsnack. Meeeen det är klart att det finns folk som går på detta!

2012-05-04 @ 18:17:15
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0