Hosta

Jösses vad trött jag är, ögonen går i kors.
Igår började Rasmus hosta något fruktanssvärt, kraftigt och ihärdigt, det var jättejobbigt för honom. När andningen blev snabb och det började vissla i lungorna ringde jag 1177. Vi fick en tid på US jourcentralen 19.30.
Där blev han undersökt och han fick inhalera ventoline 2 ggr, vilket inte var så populärt. Och ett stick i fingret. De tyckte han blev något bättre men vill att vi ska till VC idag för att följa upp. Ev. göra en astmautredning på allergicentrum på US framöver.
 
När vi kom hem började det om och hostan blev om möjligt värre. Han har vaknat och hostat i stort sätt hela natten och varit jätteledsen varje gång. Han har såå mkt slem som han hostar och snorar med. En av gångerna inatt hostade han så mycket att han kräktes upp all mat, stackars lilla älskling.
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Usch stackars liten, precis så hade vi det med Tuwis när hon var liten. Från 5 månaders ålder hostade hon konstant så där extremt :/ vid 1,5 års ålder efter mycket spring på VC och jour för att inhalera så fick hon diagnos astma! Och ju fick medicin och idag mår hon bra:) men använder medicin när hon är förkyld:(
Vet hur jobbigt det är, det som kan underlätta är frisk luft när hostan är som värst.. Så många nätter som vi va ute och gick med tuwa..
Hoppas han blir bättre snart!
Styrke kramar till er

2012-12-06 @ 12:23:59
URL: http://karleksbarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0